Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 00:56

ΑΟ Σύρου: «Βολές» σε ΜΜΕ και διαιτησία | Μπράβο σε Αίαντα

Ανακοίνωση προς πολλούς αποδέκτες εξέδωσε πριν λίγο η Διοίκηση του Α.Ο. Σύρου. Οι άνθρωποι του Συριανού σωματείου, αφού δίνουν συγχαρητήρια στον Αίαντα, ξεκαθαρίζουν ότι, αγωνιστικά η ομάδα τους υστέρησε στο χθεσινό ντέρμπι.

Στη συνέχεια απευθύνουν «ευθείες βολές» σε όσους "τα είδαν όλα καλά", φωτογραφίζοντας μερίδα των Μ.Μ.Ε., που δεν αναφέρθηκαν στο διαιτητικό λάθος από όπου προήλθε το γκολ της ισοφάρισης. Μάλιστα στην ανακοίνωση ως πειστήριο στοιχείο κατατίθεται το βίντεο του site μας, που μπορείτε να δείτε εδώ, όπου παρουσιάζεται και ο παίκτης του Αίαντα Βαλάντης Αναγνωστόπουλος να κάνει άσεμνες χειρονομίες προς την εξέδρα.

Η ανακοίνωση:

Φαίνεται ότι στη Σύρο (ειδικά φέτος) η “ευαισθησία” των περισσοτέρων εξαντλείται σε ότι έχει να κάνει με τον Α.Ο.ΣΥΡΟΥ.

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν θα υποστηρίζαμε ότι η εμφάνιση της ομάδας μας στο τελευταίο παιχνίδι με τον AJAX Σύρου ήταν σε τέτοιο επίπεδο που να θεωρούμε ότι αξίζαμε τη νίκη με βάση την παρουσία μας στο γήπεδο.

Αναμφίβολα αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του AJAX που έπαιξε με πάθος μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

Από αυτό το σημείο όμως, μέχρι το να δεχόμαστε ένα γκολ ενώ πριν έχει προηγηθεί καταφανέστατο φάουλ στον ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Τζώρτζη, που μετατράπηκε σε …κόρνερ υπέρ του αντιπάλου, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Η ξεκάθαρη δε παράβαση μάλιστα έγινε μπροστά στα μάτια τόσο του επόπτη Μαραγκού Ν., όσο και του διαιτητή του αγώνα Ζαράνη Ι.

Εδώ λοιπόν κάνει την εμφάνιση της η “ευαισθησία” πολλών , που ενώ δύο εβδομάδες πριν σε μια αμφισβητούμενη φάση με τον Πάγο ξεσηκώθηκαν και έβλεπαν παντού φαντάσματα με “πέναλντυ” τώρα τα είδαν όλα καλά.

Φαίνεται λοιπόν κύριοι ότι ο “θόρυβος” και οι “φωνές” σας έπιασαν τόπο μετά το συγκεκριμένο αγώνα (ΠΑΓΟΣ – Α.Ο.Σ.) και σε μια τόσο ξεκάθαρη φάση στο πλέον κρίσιμο χρονικό σημείο του χτεσινού αγώνος λειτούργησαν καταλυτικά για το τελικό αποτέλεσμα και εις βάρος της ομάδας μας.

Για άλλη μια φορά κάνουμε σαφές ότι η απόδοση της ομάδας μας ήταν πολύ μακριά από τις πραγματικές δυνατότητές της.

Όμως να είναι όλοι τους σίγουροι ότι τίποτα δεν θα αφήσουμε να πέσει κάτω και θα διαμαρτυρόμαστε σε κάθε ξεκάθαρη αδικία απέναντι στην ομάδα μας.

Υ/Γ: Περιμένουμε επίσης την αντίδραση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Κ. στον “κόσμιο” πανηγυρισμό του ποδοσφαιριστή του AJAX Σύρου, Αναγνωστόπουλου Βαλάντη μετά το γκολ της ισοφάρισης από την ομάδα του και τις χειρονομίες που έκανε σε μέλη της Διοίκησης του Α.Ο. Σύρου, επάνω στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα του γηπέδου και της εξέδρας, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο video του αγώνα του sportcyclades.gr

Τα αντανακλαστικά της Ε.Π.Σ.Κ. στην υπόθεση του Ιάκωβου Σταματίου ήταν άμεσα.

Τώρα κύριοι τι θα πράξετε?

Εμείς πάντως καταγγελία δεν πρόκειται να κάνουμε όπως κάποιοι άλλοι….

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares