Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 20:30

Τα ρεπορταζ των αγωνων σε 5ο και 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Διαβάστε τα ρεπορτάζ των αγώνων στον 5ο και 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής που συμμετέχουν οι ομάδες μας ΑΟ Μυκόνου και Πανναξιακός.

ΡΟΥΒΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 1-0
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Ρούβας ο οποίος επιβλήθηκε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Ατρόμητου Πειραιά. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών μπροστά από την εστία του Ντούχετσεκ. Στο α' μέρος η ομάδα της Γέργερης είχε την κατοχή, δημιούργησε της ευκαιρίες οι οποίες δε αξιοποιήθηκαν. Η επανάληψη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 51' χάρις σε γκολ του Φουκαράκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Ντούχετσεκ μετά το φάουλ του Αντωνάκη. Στο 62' ο Φουκαράκης θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όμως είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι του Ντουχετσεκ. Στο 75' οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ρουμπάκη από τον Γεωργαλή και παράλληλα την αποβολή του τελευταίου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παντελής όμως ο Ντούχετσεκ είπε όχι διατηρώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 86 όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Τζιράκης. Διαιτητής ήταν ο Σταυρουλάκης με βοηθούς τους Βυζιργιανάκη (Ρεθύμνου) και Πάγκαλος (Λασιθίου)
ΡΟΥΒΑΣ (Αντώνης Καλογεράκης): Ντόμπος, Ρουμπάκης, Τζιράκης, Αργυράκης, Κεφαλούκος, Πετράς, Αντωνάκης, Τζανάκης, Φουκαράκης (89' Καλεμάκης), Κλωνάρης (55' Βλάχος), Παντελής
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Ντούχετσεκ, Παπαδόπουλος (42' Μυλωνάς), Γαβαλάς, Βασιλάκος, Γεωργαλής, Κρητικός, Στρατής (59' Μανουλίδης), Λοϊζιδης, Δανάσης (75' Στεφανής), Ευθυμιάδης, Κακαβάς.



ΠΕΥΚΗ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 1-1
Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι των βορείων προαστίων αφού Πεύκη και Νέα Ιωνία έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Ο Μάλτσι ήταν εκείνος που στο 2' ''πάγωσε'' το γήπεδο αφού με ατομική προσπάθεια έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι, στον πάγκο των οποίων πραγματοποίησε ντεμπούτο ο Στάθης Ασλάνογλου, ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 60' με δυνατό φάουλ του Τοπούζη. Στο 63' το συγκρότημα του Γιώργο Τσαμόπουλου έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Πλάτζου με δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα εναπομείναντα λεπτά προκειμένου να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 92' ο Μάτσος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα όμως το τέρμα του έμπειρου μέσου ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του διαιτητή για οφσαιντ. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Βεργέρη ο οποίος είχε βοηθούς τους Δημογέροντα και Γεωργακόπουλο (Αρκαδίας)
ΠΕΥΚΗ (Στάθης Ασλάνογλου): Δράμπαλης, Κολιός (80' Ιορδανίδης), Γιαννουλάκης, Καρακώστας, Τερζής, Κωνσταντίνου, Σεμπέκος (40' Θεοδωρόπουλος), Μάτσος, Τοπούζης, Μαρκομιχάλης, Κακλαμάνος (85' Λιοσάτος)
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Λυκούρης (46' λ. τρ. Παναγιωτόπουλος), Πλάτζος, Τσαμουρλίδης, Τερλελής, Αχμέτ, Σπαγής, Καραγιάννης, Μάλτσι (85' Βογατσάς), Ερέκι, Καραχάλιος, Όγκμποε (70' Νησαριώτης).


Μόνος πρώτος ο ΑΟΤ Αλίμου!
Στην κορυφή του 5ου ομίλου βρίσκεται πλέον ο ΑΟΤ Αλίμου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των Ιωνικού και Πανελευσινιακού, επικρατώντας του Εθνικού Αστέρα με 4-1. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, δείχνοντας ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο 15' ο Σαγανάς έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα των νοτίων προαστίων ενώ το αυτογκόλ του Πλάκα στο 28' έφερε τους φιλοξενούμενους σε θέση ισχύος. Στο 39' ο Σαγανάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 39' ενώ το κρεσέντο των φιλοξενούμενων σταμάτησε στο 82' χάρις σε τέρμα του Σαπαλίδη. Το γκολ της τιμής για τους ''κόκκινους'' σημείωσε ο Μπακιρτζόγλου στις καθυστερήσεις. Διαιτητής ήταν ο Μακρής με βοηθούς τους Δαρσινό (Αργολίδας) και Μαντή (Δυτικής Αττικής)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Φώτης Τσουβαλτσίδης): Γαλανάκης, Ζούρας, Φούρναρης, Τριανταφύλλου, Πλάκας (63' Δημόπουλος), Αφαράτος, Μπίνας, Δογάνης (46' Μπακιρτζόγλου), Βελλής (42' Μάλκας), Τσαούσης, Μοντεστάτος
ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας): Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Μπούκουρης, Γαβριήλ, Μπραντάν, Καραμέρης (46' Δρυμούσης), Καλλιπολίτης (71' Τουγουντζόγλου), Σαπαλίδης, Σαγανάς (62' Νικολάου).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 0-0

Σε ένα ματς όπου η ένταση και το πάθος περίσσευε Πανελευσινιακός και Δόξα Βύρωνος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Πάντως, αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής, Δραγάτης ο οποίος εκνεύρισε τους γηπεδούχους με τα συνεχή -λανθασμένα' σφυρίγματα. Μάλιστα, ο ρέφερι από την Ανατολική Αττική απέβαλε τον Σωτηρόπουλο στο 18' με δεύτερη κίτρινη καθώς ο μεσοεπιθετικός των ''σταχυοφόρων'' φάνηκε να βρίζει κάποιο πρόσωπο από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Βοηθοί του Δραγάτη ήταν οι Ρούντος και Δουλγεράκης (Ανατολικής Αττικής)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Τσαλκιτσίδης, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρόπουλος, Ευθυμίου (67' Τροϊρης), Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μακρίδης (78' Κοκκόλης), Κουσκουνάς, Ουέλιγγτον (68' Ραχίμ), Σωτηρόπουλος

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Δημήτρης Ζυγούρης-Στάθης Καραλάγας): Σουλογάνης, Φουντουκίδης, Κατσούδας, Ζώνας, Ζίζηλας, Μπιρμπίλι, Σαλαπάτας (77' Κατσιγιάννης), Δωροβίνης, Γκουντελίτσας (53' Μακρής), Φέτσης, Τσαφταρίδης

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ 0-0

Τους πρώτους βαθμούς στην έδρα του έχασε ο Ιωνικός ο οποίος δεν μπόρεσε να καταβάλει την αντίσταση του εκπληκτικού Γιούχτα, ο οποίος θα μπορούσε να είχε κλέψει το ματς. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την κλασσικότερη ευκαιρία του αγώνα στο 94' όμως ο Μιχελακάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξουδετερωμένο Μπαμπανιώτη. Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους είχα την υπεροχή ωστόσο φάνηκαν να είναι επηρεασμένοι από την απουσία του Γιάννη Χρυσάφη. Οι ''πράσινοι'' στο 65' έχασαν ακόμη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Ιερωνυμάκη να σημαδεύει το δοκάρι του Μπαμπανιώτη. Διαιτητής ήταν ο Γκριτζέπης με βοηθούς τους Νίκα και Τριανταφύλλου

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Μπαμπανιώτης, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Δημητρίου, Σιμιτσής (58' Μπερνιδάκης), Βασιλείου, Παπασπύρος (82' Νικολακόπουλος), Σκαφτούρος (73' Κατσαβριάς), Μπεκατώρος, Πολυχρόνης

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Βασίλης Καραϊσκος): Δημαράκης, Ζαμπετάκης, Κασσωτάκης, Σεληνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Μυλωνάς, Ζαφειρίδης, Σκουλούδης (79' Μιχελακάκης), Καρβελάς (85 Μαραγκουδάκης), Καστελλιανάκης.

6ος όμιλος!

Σαν το παλιό καλό κρασί!
Ο Ηλίας Κάμπας παρά το προχωρημένο της ηλικίας του έδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση χαρίζοντας τη νίκη στον Ηλυσιακό (1-0 την Κηφισιά)!
Ήταν δεδομένο ότι ο Ηλυσιακός το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κακή κατάσταση καθώς προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες (ΠΑΟ Κρουσώνα, ΑΕΚ και Αστέρα Βάρης). Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Ζωγράφου στην αναμέτρηση με την Κηφισιά απέδειξε ότι είναι πλασμένη για τα δύσκολα. Οι ''κιτρινόμαυροι'' πήραν τη νίκη με 1-0 έχοντας για ηγέτη και χρυσό σκόρερ τον μεγάλο αρχηγό τους, Ηλία Κάμπα, ο οποίος ήταν το πρόσωπο που έκρινε τον αγώνα. Σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην νίκη του Ηλυσιακού έχει και ο τερματοφύλακας Νικολάου ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αφιέρωσαν τη νίκη στην προπονητή τους, Δημήτρη Παπασπύρου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα περνάει δύσκολες ώρες λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει συγγενικό του πρόσωπο.
Στο α' μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε κατοχή μπάλας. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου, ο Ηλίας Κάμπας είχε διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, ο 40χρονος επιθετικός με κεφαλιά νίκησε τον Κόλλια δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη, το σωματείο από τα βόρεια προάστια μπήκε δυνατά στο γήπεδο και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Συγκεκριμένα στο 47' ο Δημήτρης Βέρμπης είδε το φάουλ που εκτέλεσε να σταματάει στο δοκάρι του Νικολάου. Στο 73' ο ίδιος ποδοσφαιριστής ζήτησε πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου με τον διαιτητή του αγώνα, Δριτσάκη να υποδεικνύει τη συνέχεια του αγώνα. Βοηθοί του Δριτσάκη ήταν ο Παπανδρίπουλος και Τζιλίρης (Πειραιά)
ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Έσλερ, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο, Ντούμος (72' Αλημπάς), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Παπάζογλου
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Νικολάου, Φίπε, Ιωαννίδης, Σίσκο, Καραπιπέρης, Αμανατίδης, Μασούρας, Στρατάκης, Τζώρτζης (62' Μίχας), Κολοβός (72' Φλέγκας), Κάμπας (86' Μητσόπουλος).
ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-0
Το τέρμα που σημείωσε ο Γκουτσέλης στο 73' ήταν αρκετό ώστε ο Ερμής Ζωνιανών να καταβάλει την αντίσταση της Θύελλας Ραφήνας και να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Ρεθυμνιώτες έδειξαν να θέλουν περισσότερο το παιχνίδι με αποτέλεσμα να το πάρουν, βυθίζοντας παράλληλα τους ''πράσινους'' στην τελευταία θέση. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι από το 35' οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσαλγάρη. Ωστόσο λίγο πριν την εκπνοή του α' μέρους, το συγκρότημα του Βλάση Χατζηαναστασίου έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού η προσπάθεια του Κατσούγκρη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 1' των καθυστερήσεων ήταν η σειρά του Βαρούχα από πλευράς Ερμή να δει την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Ζαχαριουδάκης ο οποίος είχε για βοηθούς τους Τρουλινό και Παπαδάκη (Ηρακλείου)
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Σουτζής): Μήτρου, Κανδυλάκης, Κάββαλος Στ. (46' Μπέρκης), Μπριλάκης, Σταυρακάκης, Αριστεινίδης, Ρουμπάκης (66' Βαρούχας), Γκουτσέλης, Γκούγκας (32' Ρηγάκης), Κοζανίδης, Πλουσής
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Τσαλδάρης, Τασόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης (62' Δημοσπύρος), Τσέλιος, Ραμπαβήλας (74' Ματζώρος), Πασάς (55' Γεραγωτέλης), Κατσούγκρης




ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 0-1
Ακόμη ένα σπουδαίο διπλό πήρε ο Μανδραϊκός, ο οποίος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού χθες κέρδισε στο γήπεδο του Ηφαίστου το Περιστέρι με 1-0. Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 40' όμως ο Συρράκος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Χρόνη. Λίγο νωρίτερα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας αποκομίσει τραύμα στο ζυγωματικό καθώς συγκρούστηκε με συμπαίκτη του. Μάλιστα, ο χαρισματικός τερματοφύλακας μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι ''κυανόλευκοι'' πέτυχαν το τέρμα που τους χάρισε τη νίκη, όταν ο Σερέπας εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ του Ομίλου και με σουτ έκανε το 1-0 που έμεινε μέχρι τέλος. Στο 80' οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν κλειδώσει το ματς όμως η προσπάθεια του Μπιλίτση σταμάτησε στο δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Αστέρης με βοηθούς τους Σκούρτη και Μπούμπα.
Διαιτητής ηταν ο Αστέρης με βοηθούς τους Σκούρτη και Μπούμπα (Κορινθίας)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάπρατζης): Ψύχος, Πλέστης Π. (46' Σαμπράκος), Βασίλογλου, Ποστόλης, Συμεωνίδης (39' Παναγόπουλος), Χέλμης (82' Ηλιάδης), Μπόσιος, Πλέστης Χρ., Συράκος, Μπέλης, Χρόνης
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Κυριάκος Μίχας): Καραδαής (30' λ.τρ. Χρόνης), Χουστουλάκης, Σιακαβάρας (23΄ λ.τρ. Λιόσης), Βασιλείου, Κολτσίδας, Μεσίνι, Μπιλίτσης, Αγκόλι, Καϊμακαμούδης (65' Κομασουρίτζε), Ζαχαράτος, Σερέπας



ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 0-0
Σημαντικό βαθμό πήρε ο Πανναξιακός στο Λασίθι καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον ΑΟΑΝ. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις βρήκαν δίχτυα με τον Μαυράκη, όμως ο διαιτητής του αγώνα, Χρυσός (Χανίων) ακύρωσε το τέρμα υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του σκόρερ. Βοηθοί του Χρυσού ήταν οι Κομισοπούλου και ο Μαραγκουδάκης (Χανιών)
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Πηγιάκης (72' Χατζιάι), Μουτάκης, Κοκολάκης Κ., Ιασωνίδης, Χριστάκης, Γκέκας, Φαγάς (46' Δέλλιος), Λεπτοκαρίδης, Κοκολάκης Γρ., Καρνιάτης (77' Μαυράκης)
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Γιουργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Μεσημέρης, Βάσος (83' Ντούκα), Καλογέρης, Καρούσης (91' Κατσάνης), Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Παπασταθόπουλος (88' Σάντα), Αριανούτσος



ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ 4-0
Η φυγή του Στάθη Ασλάνογλου από την τεχνική ηγεσία της Τριγλίας Ραφήνας φάνηκε να μην επηρεάζει τους ''κιτρινόμαυρους'' οι οποίοι έδειξαν τα δόντια τους στον αγώνα με τον Περαμαϊκό όπου και επιβλήθηκαν με 4-0. Στο 4' ο Μάντζης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 13' σημείωσε το 2-0. Στο 56' οι ''πράσινοι'' θα μπορούσαν να είχαν μειώσει όμως ο Βεστάκης σημάδεψε το δοκάρι. Στο 67' ο Στρόμπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το χορό των γκολ έκλεισε ο Ζέκιο στο 80' διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Γρίμμας με βοηθούς τους Πασπάτη και Ρηγόπουλο (Αθηνών)
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουθλος, Τόσκας, Σβάρνας, Τσέπας, Τσιτοφώτος, Ράμο, Γκίκας, Μάντζης (80 Βουλομώνος), Μουλλάκης (59' Κόρακας), Ζέκιο (83' Σταμπέλος)
ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ (Ντανιέλ Μπατίστα): Μητρογιάννης, Ερρίκος, Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Λαπατάς, Νταλάκος, Εκελμανς (57' Ιατρού), Καμαριάρης (75' Γκιάτης), Βεστάκης, Ντούλιας (67' Σεβάι), Λαμπρινάτος.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares