Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 09:20

Στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας για τα παιδιά της Κιμώλου από τον Παμμηλιακό!

Μοναδικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να δώσει, έζησαν τα παιδιά της Κιμώλου και της Μήλου, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Αποστολή από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Παμμηλιακού ταξίδεψε στο γειτονικό νησί όπου έδωσε φιλικό αγώνα με ομάδα παιδιών από την Κίμωλο, για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο νησιών! Ένας αγώνας που θα μείνει αξέχαστος κυρίως στα Κιμωλιατάκια, που έζησαν αυτήν την πρωτόγνωρη για το μικρό νησί εμπειρία, ενός αγώνα, έστω φιλικού, με κάθε επισημότητα! Τι ακριβώς εννοούμε και τι ακριβώς έγινε στην Κίμωλο;

 

Παιχνίδι με εμφανίσεις ομάδων, ανταλλαγή ανθοδέσμης και λαβάρου ομάδας του Παμμηλιακού, προθέρμανση ομάδων, φωτογραφήσεις, διαιτητής με επίσημη εμφάνιση της ΕΠΟ, παροχές νερών και λιχουδιών για το ημίχρονο και τη λήξη του αγώνα. Του αγώνα; Ποιου αγώνα; Ποιος δίνει σημασία στο αποτέλεσμα ενός τέτοιου αγώνα! Πόσο μάλλον όταν δύο παιδιά από την αποστολή του Παμμηλιακού συμπλήρωσαν την σύνθεση της ομάδας των παιδιών από την Κίμωλο!

Τα παιδιά χάρηκαν την επισημότητα μιας αναμέτρησης, δύο 30λεπτων ημιχρόνων, και μοναδικές στιγμές που όταν συμβαίνουν για πρώτη φορά σε ένα παιδί, μένουν χαραγμένες για πάντα μέσα στη μνήμη του και στην καρδιά του. Το χαμόγελο και ο ενθουσιασμός των παιδιών της Κιμώλου, που είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα από την όλη τελετουργική διαδικασία, τα δώρα, τις εμφανίσεις, τις φωτογραφίσεις, δεν απεικονίζονται ούτε σε εικόνες, ούτε σε λέξεις! Ο Παμμηλιακός και ο Μηλέικος αθλητισμός αγκαλιάζει την αδελφή Κίμωλο και τα παιδιά της!

Η αποστολή των ακαδημιών του Παμμηλιακού ταξίδεψε το Σάββατο αυθημερόν στην Κίμωλο με την εξυπηρέτηση της τοπικής «παντόφλας» του καπετάν Σταύρου Μαθιουδάκη, «Παναγιά Φανερωμένη». Το ραντεβού είχε οριστεί στις 9.30 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου και από εκεί βανάκι, που προσέφεραν οι Νίκος και Μάρκος Μάλλης της εταιρίας Europcar Μήλου, μετέβη αρχικά στα Πολλώνια και κατόπιν στο 7x7 γήπεδο στο Κλήμα Κιμώλου.
akadimies-kimolos-pammiliakos-28-10-2013-2

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα του Άγγελου Μουστάκα και του Σωτήρη Κοντολούρη που άμεσα επικοινώνησαν την επιθυμία τους στην διοίκηση του Παμμηλιακού, οι άνθρωποι της οποίας δεν το σκέφτηκαν καν και το υλοποίησαν άμεσα. Το επόμενο βήμα είναι η επίσκεψη των παιδιών από την Κίμωλο, στη Μήλο και η επανάληψη των όμορφων αυτών στιγμών με ένα νέο αγώνα στο νησί μας και συγκεκριμένα στο νεόκτιστο γήπεδο ποδοσφαίρου από την S&Bστα Πολλώνια, αλλά και η καθιέρωση των συναντήσεων των παιδιών από την Μήλο και την Κίμωλο στο προσεχές μέλλον!

Κάρολος Αφεντάκης και Τάσος Κατσαμάγκος (αστυνόμος Κιμώλου) δείχνουν έντονο ζήλο για την ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες της Κιμώλου και με την βοήθεια του Παμμηλιακού γίνονται σκέψεις για παρουσία ομάδας στο Πανκυκλαδικό Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που θα διοργανωθεί τον Ιούνιο στη Μήλο.

Την δική τους πινελιά στην όμορφη αυτή ημέρα έδωσαν ο φούρνος του Νίκου Βεντούρη με την προσφορά του σε τοπικά εδέσματα στα παιδιά, το μεζεδοπωλείο του Αποστόλη Βεντούρη (Μποχώρης) με την φιλοξενία στο μαγαζί του και ο Παύλος Παλαιολόγος (παραδοσιακός φούρνος) με τα γλυκίσματα και τους χυμούς που προσφέρθηκαν στο γήπεδο.

Ο Παμμηλιακός προσέφερε στα παιδιά της Κιμώλου μια φανέλα και μια μπάλα με τα ονόματα των παιδιών της αποστολής και τις υπογραφές τους, το λάβαρο της ομάδας και την τυπική ανθοδέσμη που προσφέρεται μεταξύ των ομάδων στις αναμετρήσεις προσφορά του ανθοπωλείου «Το Γιασεμί» της Ελένης Τσιριγώτη.

Με την αποστολή του Παμμηλιακού ταξίδεψαν φυσικά ο προπονητής των παιδιών Ζαχαρίας Γκούτζαςκαι από την διοίκηση ο πρόεδρος της ομάδαςΜιχάλης Βαμβακάρηςμε τονΓιάννη Παγώνη, καθώς και ο διαιτητής από τη ΜήλοΓιώργος Μαθιουδάκης, τον οποίο και ευχαριστούν.

akadimies-kimolos-pammiliakos-28-10-2013-3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΜΣ Φιλωτίου – Θύελλα 2-1 [video] Σκόραρε κατά ριπάς… »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares