Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 20:01

Μεϊμάρογλου: Είμαστε σε καλό δρόμο

Για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου, το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής για την ομάδα του, αλλά και για το ντέρμπι Θύελλας – Πανθηραϊκός, μίλησε στο sportcyclades.grο τεχνικός του ΑΜΣ Φιλωτίου Στέφανος Μεϊμάρογλου.

Για τη νίκη με Θύελλα: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, επί ενός αντιπάλου, που έχει πολύ δυνατή ομάδα και βρισκόταν στην πρώτη θέση με αήττητη πορεία την φετινή χρονιά, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ήταν ένας αγώνας συναρπαστικός και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Πλέον κοιτάζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αισιοδοξώ ότι εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά θα είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα των καλύτερων ομάδων του ομίλου μας, μέσα στον στόχο δηλαδή που έθεσα με την ανάληψη των καθηκόντων μου στην ομάδα».

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο: «Θέλω να συγχαρώ δημοσίως την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου για το ποιοτικό ποδόσφαιρο που απέδωσε και να αποδώσω τα εύσημα στους παίκτες της, για την υπερπροσπάθεια που έκαναν στον εν λόγω αγώνα.

Τι βλέπει για τη συνέχεια; «Δουλεύουμε στοχευμένα, ξέρουμε τις αδυναμίες μας και πάνω σε αυτές δουλεόυμε, ώστε να είμαστε σταθεροί και καλοί στην απόδοση μας ως ομάδα και να φανούμε βελτιωμένοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου είναι φιλότιμα και αξιόλογα παιδιά και τούς αξίζουν τα καλύτερα. Ο φίλαθλος κόσμος του Φιλωτίου Νάξου, πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών μας, για τον απλούστατο λόγο ότι, τα παιδιά το αξίζουν.

Καλό η κακό το ρεπό; «Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε, μπορεί να μας βγει σε καλό, μπορεί και όχι, ωστόσο, όταν δουλεύεις σωστά, κάθε μέρα που περνάει γίνεσαι και καλύτερος, και υπό αυτήν την εκδοχή μάλλον καλό θα μας κάνει.

Για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι θύελλα - Πανθηραϊκός; «Δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνος. Κοιτάμε μόνον την δική μας ομάδα, και την προετοιμασία μας για τους επόμενους αγώνες. Ωστόσο μιας και με ρωτήσατε σχετικά, εύχομαι να γίνει ένας καλός σε αθλητικά πλαίσια… αγώνας, αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων και εύχομαι να νικήσει ο καλύτερος».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares