Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 01:02

Γ΄Εθνική: Τα νέα των ομάδων σήμερα (1/11)

Νέα Ιωνία

Την περασμένη Κυριακή έπαιξε στο γήπεδο της Πεύκης κόντρα στην τοπική ομάδα, ακριβώς εκεί θα αγωνιστεί και την προσεχή Κυριακή! Η Νέα Ιωνία θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό στο δημοτικό γήπεδο της Πεύκης, καθώς η έδρα της κρίθηκε εκ νέου ακατάλληλη για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικής συνάντησης. Πάντως, η διοίκηση Δουρίδα καταβάλλει τις απαιτούμενες προσπάθειες για την εξασφάλιση της σχετικής άδειας. Όσον αφορά τις ελλείψεις που -εξακολουθεί να- παρουσιάζει το δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας, η αρμόδια Επιτροπή επισήμανε τη σημαντικότητα για τοποθέτηση περισσότερων πυροσβεστικών φωλιών, αλλά και χημικών τουαλετών.

Ρούβας

«Βαρύ» είναι το κλίμα που επικρατεί στον Ρούβα, λόγω της ξαφνικής απώλειας ενός πολύ κοντινού προσώπου του ποδοσφαιριστή, Κώστα Τσιτλακίδη. Ο Παίκτης «έχασε» τον 14χρονο αδελφό του, ο οποίος έφυγε άδικα από τη ζωή έπειτα από ανακοπή που υπέστη κατά την διάρκεια επέμβασης. Ο τεχνικός, Αντώνης Καλογεράκης, είχε συζήτηση με τον Τσιτλακίδη, εκφράζοντας από τη μία τα συλλυπητήρια του, αλλά και για να του δώσει άδεια και το ελεύθερο να επιστρέψει στις προπονήσεις όποτε εκείνος το επιθυμεί.


ΑΕΚ

Κανονικά προπονήθηκαν σήμερα οι Τσούπρος και Βούρας. Έτσι η μοναδική απουσία του Δέλλα περιορίζεται στον τραυματία Τσουμάγκα.Στη σημερινή προπόνηση ο κόουτς της Ένωσης δοκίμασε επιθετική «τριπλέτα» με τους Ντακόλ, Ράμα, Πόποβιτς. Κάτι που δείχνει τη πρόθεσή του να «προστατέψει» τον Μπρέσεβιτς, που από χθες μπήκε σε φουλ ρυθμούς.

Περαμαϊκός

Την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ντανιέλ Μπατίστα εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Περαμαϊκού, Γιάννης Μπαϊρακτάρης, ο οποίος διέυψευσε τα σενάρια περί αποχώρησης του 49χρονου τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θέμα προπονητή στον Περαμαϊκό δεν υπάρχει. Θέλω να εκφράσω και να τονίσω κατηγορηματικά ότι στηρίζουμε τον κ. Μπατίστα και τον συνεργάτη του κ. Σωτήρη Μπούγλα και την δουλειά που κάνουν. Σίγουρα, η κακή μας εμφάνιση και η βαριά ήττα από την Τριγλία μας δυσαρέστησε αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι η ομάδα μας έχει δυνατότητες, το έχει αποδείξει και αυτό θα κάνει και στη συνέχεια. Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι αυτό σαν μια κακή παρένθεση και συνεχίζουμε με λίγα λόγια και σκληρή δουλειά για την πραγματοποίηση των στόχων μας. Ο Περαμαϊκός θα ανακάμψει και για αυτό να είναι σίγουροι άπαντες. Ζητούμε την βοήθεια του κόσμου μας και στη συνέχεια του πρωταθλήματος προκειμένου να πάρει ώθηση η ομάδα και να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών».

Ιωνικός

Η επαναφορά στις νίκες και η διατήρησή του στην κορυφή του 5ου ομίλου είναι ο διπλός στόχος που έχει τεθεί στις τάξεις του Ιωνικού, μετά τη 'λευκή' ισοπαλία της περασμένης Κυριακής με τον Γιούχτα. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Βύρωνα που είναι η τρίτη μετά τον Ατρόμητο Πειραιά (1-3) και τη Μύκονο (0-0), η νίκη χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους του συλλόγου ως... μονόδρομος για την ομάδα του Μάρκου Δήμου, τόσο για λόγους ψυχολογικούς όσο και για την προφανή ανάγκη συγκομιδής βαθμών.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με αισιοδοξία αλλά και προβλήματα, μια και απουσίασαν από τη χθεσινή προπόνηση ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση και ο τραυματίας, Γιάννης Χρυσάφης, που αύριο θα κάνει νέα εξέταση για το πρόβλημα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού ώστε να διαπιστωθεί αν δύναται να μπει σε προπονητικό ρυθμό. Στη λίστα των μακροχρόνια τραυματιών παραμένουν, συνεχίζοντας τις θεραπείες τους, οι Μακρυωνίτης,Τσακίρης,Κουτσογιαννόπουλος και Μπουλούλης.

Γιούχτας

Ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο Γιούχτας απέναντι στον Ιωνικό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Άγγελος Κασσωτάκης. Ο άσος των Κρητικών υποστήριξε ωστόσο ότι η ομάδα του πρέπει να κερδίσει στη συνέχεια την Προοδευτική για να έχει αξία το αποτέλεσμα με τους Νικαιώτες.

«Ήταν μια ιστορική ισοπαλία με τον Ιωνικό. Από τις πιο σημαντικές στιγμές του Γιούχτα στην ιστορία του, άσχετα αν θεωρώ πως το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί καθώς είχαμε τις φάσεις για να νικήσουμε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Έχει δυνατότητες. Έχουμε δε μπροστά μας ένα ρεπό που θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Η ισοπαλία που πήραμε θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν νικήσουμε και την Προοδευτική στον επόμενο αγώνα που θα δώσουμε μετά το ρεπό», ήταν τα λόγια του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares