Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 17:26

Ρεπορταζ απο τις ομάδες της Γ' Εθνικής

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

Εκτός 20 ημέρες ο Γκούγκας

Πολύ πιο σοβαρός απ' όσο αρχικά υπολογιζόταν ήταν ο τραυματισμός του Γκούγκα στον Ερμή Ζωνιανών. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος επιθετικός έσπασε τη μύτη του στον αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο από τρεις εβδομάδες. Όπως γίνεται αντιληπτό ο Γκούγκας έχει τεθεί νοκ αουτ για τον ερχόμενο αγώνα με τον Αστέρα Βαρής ενώ ο Μανώλης Σουτζής δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Μπριλάκη που συμπλήρωσε κάρτες. Ο έμπειρος τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις στην ''ΏΡΑ των σπορ'' και αναφερόμενος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τόνισε: ''Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και ευελπιστώ να τα καταφέρουμε. Στα δυο τελευταία ματς έχουμε πάρει κάποιους βαθμούς που μας έχουν ανεβάσει ψυχολογικά και σίγουρα τα παιδιά παίζουν πιο απελευθερωμένα.  

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ

Ανεβάζει στροφές ο Χαλκιάς

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της Δόξας Βύρωνος ενόψει του προσεχές αγώνα που ακολουθεί με τον Ιωνικό. Οι ''κυανόλευκοι'' θα παραταχθούν στο γήπεδο με τις γνωστές απουσίες αφού δεν υπολογίζονται οι μόνιμοι τραυματίες Γουσούλης, Κούτρος καθώς επίσης και ο Μενίκου του οποίο το δελτίο δεν έχει εκδοθεί ακόμη. Αντίθετα, ο Χαλκιάς δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα και θα βρίσκεται στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα. ''Θα αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη και καλή ομάδα αλλά παίζουμε στο γήπεδο μας και θα πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα'' δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ιστορικής ομάδας, Δημήτρης Ζυγούρης στην ''ΏΡΑ των σπορ''

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ

Τσιγκούλης: Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία

Πλήρης θα παραταχθεί ο Αστέρας Βάρης στο ερχόμενο ματς που ακολουθεί με τον Ερμή Ζωνιανών, το οποίο σήμερα θα ξεκαθαριστεί εάν θα γίνει. Συγκεκριμένα, τα αρμόδια πρόσωπα θα βρεθούν στο γήπεδο που εδρεύει στην Ανατολική Αττική προκειμένου να εξετάσουν εάν πληροί τις προϋποθέσεις που χρειάζονται ώστε να διεξαχθεί η αναμέτρηση. Πάντως, σε περίπτωση που ανάψει το πράσινο φως, οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες στο γήπεδο αφού δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Στο μεταξύ, ο Πέτρος Τσιγκούλης, μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' αναφέρθηκε στο ματς με τους Ρεθυμνιώτες όπου και τόνισε: Μας λείπουν παιχνίδια μετά τις αναβολές. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση δεδομένου ότι η ομάδα προέρχεται από δυο επιτυχή αποτελέσματα. Για εμάς η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Αντιμετωπίζουμε με το ίδιο σκεπτικό μια αξιόμαχη ομάδα η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αισιοδοξούμε ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

 

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ

Όλα κομπλέ με Καράδαη

Η εκπληκτική εκκίνηση που έχει πραγματοποιήσει ο Μανδραϊκός στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής δείχνει ότι η ομάδα της Δυτικής Αττικής βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Πάντως, στις τάξεις του συλλόγου κρατούν χαμηλά τους τόνους τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετό δρόμο. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Καράδαη, ο χαρισματικός τερματοφύλακας αντιμετωπίζει αιμάτωμα στη μύτη το οποίο δεν εμπνέει ανησυχία. Όσον αφορά στο ερχόμενο παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ ο προπονητής της ομάδας, Κυριάκος Μίχας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' τόνισε: '' Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά αφού δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη. Θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε τους βαθμούς που χρειάζονται ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές ωστόσο, θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα διότι είμαστε καινούργια ομάδα''.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Συνάντηση Τσίκλου-Μίχου

Σίγουρα ο Ολυμπιακός Λαυρίου δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα αφού σε τρια ματς πρωταθλήματος μετράει ισάριθμες ήττες. Την Κυριακή, οι ''ερυθρόλευκοι'' φιλοξενούνται στον Άλιμο από τον τοπικό ΑΟΤ και θα επιδιώξουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας ότι η αποστολή τους έχει αυξημένο δείκτη δυσκολία αφού θα αντιμετωπίσουν ένα εξαιρετικό σύνολο που συγκατοικεί στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ιωνικό. Από εκεί και πέρα, το τεχνικό επιτελείο δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βαλεντίν Γιαχάεβ ο οποίος στο ματς με τον Κισσαμικό αποβλήθηκε καθώς επίσης και τον Μάριο Μπαρτσέλο ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μάχης από τον αγώνα της Κυριακής. Μάλιστα, ο Ουρουγουνός άσος θα προπονείται μόνο του, μετά από απόφαση της διοίκησης, για δέκα ημέρες. Στο μεταξύ, τις τελευταίες μέρες ο προπονητής, Πέτρος Μίχος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μιχάλη Τσίκλο, με τους δυο άνδρες να συζητούν διεξοδικά αρκετά ζητήματα που αφορούν την ομάδα και σχετίζονται τόσο με το οργανωτικό όσο και με το διοικητικό κομμάτι. Πάντως, το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει τους ''ερυθρόλευκους'' εχει να κάνει με το γηπεδικό αφού το γήπεδο ''Γ. Ραφιάς'' , ως γνωστόν έχει κριθεί ακατάλληλο από την Περιφέρεια Αττικής.

Μίχος: Τα αποτελέσματα ο καλύτερος... γιατρός

Στο μεταξύ, η ''ΩΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με τον τεχνικό του σωματείου, Πέτρο Μίχο, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε: Η ομάδα δουλεύει συνεχώς και θεωρώ ότι μέσα σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθουμε σε καλό επίπεδο ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε βαθμούς . Θα περιμένουμε τα παιχνίδια που είναι πιο βατά σε εμάς. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα αποτελέσματα είναι ο καλύτερος γιατρός ώστε να ανέβει η ψυχολογία μας''.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Παπακωστούλης: Το μυαλό ματς ήταν στην ΑΕΚ

Η αυτοσυγκέντρωση και το γεγονός ότι η Τριγλία Ραφήνας δέχτηκε στην αρχή της επανάληψης γρήγορα δυο γκολ ήταν τα δυο στοιχεία τα οποία στέρησαν από τους ''κιτρινόμαυρους'' τη νίκη στον αγώνα Κυπέλλου με την γειτονική Θύελλα. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Παπακωστούλης, όπου και τόνισε:'' Προσπαθήσαμε να βγάλουμε από το μυαλό μας το ματς με τον Περαμαϊκό και να ξεκουράσουμε ορισμένους ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί στα περισσότερα ματς του πρωταθλήματος. Ίσως το μυαλό μας βρισκόταν περισσότερο στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς. Ειδικά στα πρώτα 20', μπήκαμε μουδιασμένοι και δεν είχαμε διάθεση να τρέξουμε. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήμασταν κυρίαρχοι δεδομένου ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στο β' μέρος δεχτήκαμε δυο γρήγορα γκολ και μετά ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε''. Όσον αφορά στο προσεχές ματς όπου η ομάδα της Ανατολικής Αττικής φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, Ο Γιώργος Παπακωστούλης υπογράμμισε:'' Πρόκειται για ιστορική στιγμή αφού θα αντιμετωπίσουμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να παρουσιάσουμε στο γήπεδο το καλό πρόσωπο της ομάδας''

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares