Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 17:08

Όλα τα νέα της Γ΄Εθνικής

Ανακουφισμένος από το τρίποντο που κατέκτησε ο Πανελευσινιακός στο ματς της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στη Νέα Ιωνία παρουσιάστηκε ο τεχνικός του συλλόγου, Φώτης Θανέλας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Θανέλας: Πετύχαμε μεγάλη νίκη

Ανακουφισμένος από το τρίποντο που κατέκτησε ο Πανελευσινιακός στο ματς της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στη Νέα Ιωνία παρουσιάστηκε ο τεχνικός του συλλόγου, Φώτης Θανέλας. Ο ίδιος φάνηκε να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση που έπιασαν οι ποδοσφαιριστές του υποστηρίζοντας παρράλληλα ότι η ομάδα του αρχίζει να βρίσκεται τα πατήματα της. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος προπονητής στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr ο οποίος τόνισε: ''Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα παίζοντας σε ένα πάρα πολύ δύσκολο γήπεδο το οποίο βάσει κατάστασης του αγωνιστικού χώρου δεν θα έπρεπε να γίνονται παιχνίδια. Η ομάδα της Ελευσίνας σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματα της, αποδεικνύει ότι αποδίδοντας ώστε και στο μισό χρόνο του παιχνιδιού καλό ποδόσφαιρο μπορεί να πετύχει το στόχο που έχει τεθεί. Το ένα ευχάριστο είναι ότι η ομάδα βρίσκει το δρόμο της σιγά-σιγά, αλλά το μεγαλύτερο ευχάριστο είναι ότι ανεβαίνει η απόδοση των ''σταχυοφόρων''. Από το προηγούμενο παιχνίδι αλλά και στο σημερινό αποδεικνύουν ότι βρίσκονται κοντά στην ομάδα και πιστεύω ότι θα είναι η δύναμη μας στη συνέχεια. Τους ευχαριστούμε γι αυτό και κοιτάμε το επόμενο ματς''

''Οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στη διαιτησία ''

Στη συνέχεια ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στην διαιτητική τριάδα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα στην συμπεριφορά της άψογη:''Όπως φωνάζαμε στο προηγούμενο παιχνίδι για την κακή διαιτησία του κ. Δραγάτη, έτσι και σήμερα οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στην πάρα πολύ καλή συμπεριφορά των Mανούχου, Χαραλαμπόπουλου και Γκριτζέπη . Παράλληλα, ευχαριστούμε τη Νέα Ιωνία για τη φιλοξενία και κοιτάμε το επόμενο ματς που θα μας φέρει πιο κοντά στην κορυφή. Στο μεταξύ, θα θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Αργύρη Οικονόμου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχε στην ομάδα'' τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας

ΡΟΥΒΑΣ

Καλογεράκης: Ζητούμενο ήταν η νίκη

Μπορεί ο Ρούβας να μην εξέπληξε με την απόδοση του στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα ωστόσο το ζητούμενο για την ομάδα της Γέργερης ήταν η νίκη η οποία ήρθε χάρις στο γκολ του Φουκαράκη. Όπως γίνεται αντιληπτό τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει στις τάξεις των ''μπλε'' μετά τα θετικά αποτελέσματα που σημείωσε η ομάδα με Ατρόμητο Πειραιά (1-0) και Εθνικό Αστέρα (1-0). Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός του συλλόγου, Αντώνης Καλογεράκης, ο οποίος τόνισε: Ήταν σημαντική νίκη για εμάς. Πιστεύω ότι ομάδα μου ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο όμως το ματς δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το περιμέναμε. Η εμφάνιση μας ήταν μέτρια παρ' όλα αυτά ζητούμενο για εμάς ήταν η νίκη. Πλέον, κοιτάμε το ματς με περισσότερη αισιοδοξία''. Όσον αφορά στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με την Μύκονο, το τεχνικό επιτελείο μπορεί να υπολογίζει στις επιστροφές των Τζιράκη και Ανυφαντάκη οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους

Του Θέμη Λιουδάκη

ΑΕΚ

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα ο Τάσος Τσουμάγκας.Ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς από τους κ.κ.Κωνσταντινίδη, Νικολάου και Καλλιακμάνη στο Ιατρικό Αθηνών. Ο παίκτης θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη και ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στους δύο μήνες.

Παράλληλα, φιλικό παιχνίδι είχε το σημερινό πρόγραμμα των υπόλοιπων παικτών της ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" αντιμετώπισαν τον Αχαρναϊκό στα Σπάτα και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα σκόραρε ο Τσεβάς.

Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν για την ΑΕΚ οι Βούρας, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Τσιρίλο, Ντούμπερετ, Κέζος, Μούργκα, Ράμα, Ανάκογλου, Παληαρούτας, Παυλής, ενώ στην επανάληψη έπαιξαν οι Κάτσικας, Τσεβάς, Δημγκιόκας και Τζανετόπουλος στη θέση των Τσιρίλο, Παυλή, Ανάκογλου και Κέζου.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

Κύπελλο Γ' Εθνικής

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 6 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής, Ολυμπιακός Λαυρίου-Νέα Ιωνία για τον 5ο όμιλο και Μανδραϊκός-Αστέρας Βάρης για τον 6ο όμιλο. Αναλυτικά και οι ορισμοί:

5ος όμιλος

Ολυμπιακός Λαυρίου-Νέα Ιωνία
Δημητρόπουλος, Ντζουροπάνος, Μαντής (Δυτ. Αττικής)

6ος όμιλος

Μανδραϊκός-Αστέρας Βάρης
Κυριακόπουλος, Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών)

Περαμαϊκός:Στον πάγκο του Περαμαϊκού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Στασινόπουλος,ο οποίος επιστρέφει για να καλύψει το κενό του Ντανιέλ Μπατίστα. Ο 60χρονος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την νέα συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου μίλησε για τα αισθήματά του που γύρισε και τόνισε πως νιώθει σαν να μην έφυγε ποτέ.

«Γυρίζω σε μια ομάδα που αγάπησα και αγαπήθηκα, έναν σύλλογο που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Νοιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ από τον Περαμαϊκό! Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και υπόσχομαι με σκληρή δουλειά και λιγοστά λόγια να κάνω το παν να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του», είπε χαρακτηριστικά.

Ηρόδοτος

Στο Μαρτινένγκο φαίνεται πως θα γίνει το ματς του Ηρόδοτου με τον Μανδραϊκό. Και αυτό γιατί την ίδια ημέρα ο Εργοτέλης θα παίξει με τον Πανθρακικό και έτσι οι γηπεδούχοι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Παγκρήτιο.

Πεύκη

Μετά το ισόπαλο ντεμπούτο του στον πάγκο της Πεύκης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής (1-0), ο Στάθης Ασλάνογλου θα περίμενε κάτι καλύτερο στη συνάντηση της Κισσάμου με τον τοπικό Κισσαμικό. Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν χειρότερα, καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων γνώρισε την ήττα (2-1), χάνοντας... έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία!

Με δηλώσεις που παραχώρησε, ο 62χρονος προπονητής έθεσε εαυτόν προ των ευθυνών του, αναφορικά με την ανασύνταξη της ομάδας και την αντεπίθεσή της στις επόμενες αγωνιστικές! ''Η ομάδα θέλει δούλεια. Οι συνθήκες για να δουλέψει ένας προπονητής είναι από καλές. Το υλικό υπάρχει, όμως πρέπει να λειτουργήσει. Κάποιος πρέπει να το βάλει σε λειτουργία και αυτός ο κάποιος είναι ο προπονητής'' σχολίασε με σαφήνεια και χωρίς υπεκφυγές ο Στάθης Ασλάνογλου, συμπληρώνοντας: ''Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, αρκεί να υπάρχει υπομονή''!

Κηφισία

Τις θερμές τους ευχαριστίες προς την οικογένεια του ΠΑΟ Κρουσώνα θέλησαν να εκφράσουν οι ιθύνοντες της Κηφισιάς.

Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων έμεινε πλήρως ικανοποιημένη από τη φιλοξενία του ηρακλειώτικου συλλόγου, απευθύνοντας κατά κύριο λόγο τις ευχαριστίες της προς τον πρόεδρο των 'ασπρόμαυρων', Δημήτρη Πιτσικάκη, επισημαίνοντας πως θα ανταποδώσει απόλυτα στον αγώνα του β' γύρου.

Ιωνικός

Τον αποτροπιασμό της για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεωφόρο Κατεχάκη, στον κόμβο της Καισαριανής, σε βάρος των οπαδών της ομάδας, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού, που κάνει λόγο για ''απρόκλητη και προμελετημένη δολοφονική επίθεση''.

Στη συνέχεια ''καταδικάζει τα επεισόδια και κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται'', αναφερόμενη σε άτομα-εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που αποπειράθηκαν εκτός των άλλων να αφαιρέσουν και τη ζωή επιβαινόντων σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο πυρπόλησαν με βόμβα μολότωφ''. Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟ Ιωνικός εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την απρόκλητη και προμελετημένη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν οι οπαδοί της ομάδας μας στη διασταύρωση του κόμβου Καισαριανής και Κατεχάκη. Καταδικάζει τα επεισόδια και κάθε μορφή βίας απ´ όπου κι αν προέρχεται, καταγγέλλει την δολοφονική συμπεριφορά ατόμων - εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου που αποπειράθηκαν εκτός των άλλων να αφαιρέσουν και τη ζωή επιβαινόντων σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο πυρπόλησαν με βόμβα μολότωφ και καλεί τις διωκτικές αρχές να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό, την σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και ο φίλαθλος κόσμος του Ιωνικού παραμένουν σταθερά προσανατολισμένοι στον αγώνα για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα υποστηρίζοντας οτι ζούμε τους "έσχατους καιρούς" και αν δεν καταδικαστούν ανάλογες εγκληματικές συμπεριφορές και δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι οι συμπτώσεις, που για την ώρα αποτρέπουν το "μοιραίο", θα εκλείψουν με αποτέλεσμα, νομοτελειακά, κάποια στιγμή να θρηνήσουμε θύματα.

Η Διοικούσα Επιτροπή σε συνεργασία με τους οπαδούς της ομάδας ξεκίνησε και συνεχίζει τον αγώνα καταπολέμησης της βίας στα γήπεδα με παράλληλο στόχο τη διάδοση και εμπέδωση στις τάξεις των νεαρών κυρίως οπαδών των κανόνων αθλητικής συμπεριφοράς και του Ευ αγωνίζεσθαι. Εκφράζει την ικανοποίηση της για την πρόοδο που έχει σημειωθεί κάτι που αποδείχθηκε στα τελευταία γεγονότα υποσχόμενη οτι ο αγώνας θα συνεχιστεί. Οι οπαδοί μας όχι μόνο αντέδρασαν με ψυχραιμία στη βιαιότατη επίθεση που δέχθηκαν απο εγκληματικά στοιχεία αλλά έδωσαν μαθήματα ευπρέπειας, αυταπάρνησης και αυτοθυσίας.

Με κίνδυνο της ζωής τους απεγκλώβησαν απο ακινητοποιημένο φλεγόμενο αυτοκίνητο, το οποίο είχαν πλήξει με μολότωφ οι εγκληματίες, την μητέρα και το τέκνο της, αποτρέποντας μια ανθρώπινη τραγωδία. Οι παράγοντες και ο κόσμος του Ιωνικού συγχαίρουν τους οπαδούς της ομάδας για την άψογη συμπεριφορά τους τόσο κατά τη διαδρομή από το γήπεδο της Νεάπολης στο δημοτικό στάδιο του Βύρωνα όσο και στις εξέδρες στη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Με ομόφωνη απόφαση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής και σε ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας συμβολή τους στον αγώνα για την καταπολέμηση της βίας, πριν απο την έναρξη του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Νέα Ιωνία θα τιμηθούν οι οπαδοί της ομάδας που με κίνδυνο της ζωής τους απεγκλώβησαν από το φλεγόμενο αυτοκίνητο την μητέρα και το παιδί της".

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares