Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 15:14

Και τώρα η Τριγλία

Μετά από μία εβδομάδα όπου υπήρχε και θεραπεία για ψυχολογική ανάταση ο Πανναξιακός ταξιδεύει στην Ραφήνα για να αντιμετωπίσει την Τριγλία την Κυριακή (13:00) – Τι δηλώνουν Τόσκας και Τσαρτσαράς – Στις 20/11 ο εξ αναβολής αγώνας με την Θύελλα Ραφήνας για τη 2η αγωνιστική Μετά από μία εβδομάδα όπου υπήρχε και θεραπεία για ψυχολογική ανάταση ο Πανναξιακός ταξιδεύει στην Ραφήνα για να αντιμετωπίσει την Τριγλία την Κυριακή (13:00) – Τι δηλώνουν Τόσκας και Τσαρτσαράς – Στις 20/11 ο εξ αναβολής αγώνας με την Θύελλα Ραφήνας για τη 2η αγωνιστική

Το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο αποτελεί παρελθόν για τον Πανναξιακό. Όπως άλλωστε και αυτό με την ΑΕΚ για την Τριγλία Ραφήνας. Αμφότερες προέρχονται από ήττα και όπως είναι λογικό την Κυριακή (13:00) στη Ραφήνα για την 7η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα αναζητήσουν τη νίκη ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Η Τριγλία του Γιώργου Παπακωστούλη (αντικατέστησε τον Ασλάνογλου πριν από 20 ημέρες) έχει προβάδισμα όχι μόνο της έδρας αλλά και των δύο βαθμών διαφοράς στον βαθμολογικό πίνακα και ποντάρει και στο γεγονός ότι σκοράρει σχετικά πιο εύκολα (9 έναντι 5 γκολ). Όμως, έχει το μειονέκτημα ότι έρχεται από δύο βαριές ήττες. Μία στο κύπελλο από την συμπολίτισσά της Θύελλα και μία στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ. Κοινή συνισταμένη των δύο αγώνων το γεγονός ότι ηττήθηκε με το ίδιο σκορ: 3-0.


Αξέχαστα
Πρόσωπο της αναμέτρησης , ο Γρηγόρης Τόσκας, ο κεντρικός αμυντικός της Τριγλίας, ο οποίος τα δύο προηγούμενα χρόνια αποτελούσε την κολώνα στην άμυνα του Πανναξιακού. Και όπως είναι λογικό όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω του « προερχόμαστε από δύο ήττες. Στο κύπελλο ηττηθήκαμε από την θύελλα καθώς δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που έως τώρα δεν είχαν αγωνιστεί. Με την ΑΕΚ; τι να πούμε; Απλά η ομάδα είναι τρεις ταχύτητες πιο πάνω από τις υπόλοιπες. Κόντρα στον Πανναξιακό δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Πρέπει να επιστρέφουμε στα επιτυχημένα αποτελέσματα καθώς είναι και εντός έδρας και δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες βαθμών στο σπίτι μας. Η δική μας ομάδα εμφανίζεται να έχει περισσότερη ομοιογένεια καθώς ο βασικός κορμός είναι για χρόνια μαζί. Για μένα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δύο χρόνια στη Νάξο πέρασα καλά και δεν μπορώ να τα ξεχάσω τόσο εύκολα, άλλωστε έκανα καλούς φίλους στο νησί. Αν και το τέλος δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε. Αν και δεν έχω καθαρή εικόνα από τον Πανναξιακό με βάση τα πρώτα αποτελέσματα νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα και θα μείνει κατηγορία. Όμως, το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, οι περισσότερες ομάδες (εκτός από την ΑΕΚ) είναι ισοδύναμες και θα γίνει σκληρή μάχη έως το τέλος».

Ρεφάρουμε

Οι δύο ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες καθώς από την Τριγλία θα απουσιάσουν οι Μάτζης (κάρτες) και Τσέπας (τραυματίας) ενώ από τον Πανναξιακό οι Καλογέρης, Σάββας και Παπαδόπουλος (όλοι με κάρτες) ενώ και ο Μπονιάκος είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμού. Πιθανοί αντικαταστάτες οι Ανδρεόπουλος, Κατσάνης και Μποδώνιας αν και δεν αποκλείεται να δούμε και τον Μπανακάκη που ως αμυντικός χαφ είναι πολύ καλός αλλά δεν έχει χρόνο συμμετοχής. «Οι απουσίες είναι σοβαρές αλλά ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα και θα βρει τους αντικαταστάτες του μέσα από το ρόστερ των 24 παικτών που έχουμε» τονίζει ο Χρήστος Τσαρτσαράς, αμυντικός του Πανναξιακού και προσθέτει «πάμε στη Ραφήνα για να ρεφάρουμε την εντός έδρας ήττα από τον Ηρόδοτο. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε αφήσει πίσω μας την κακή εμφάνιση του αγώνα της περασμένης Κυριακής, δεν νομίζω ότι έχουμε επηρεαστεί αρνητικά καθώς αμέσως πέσαμε με τη μούρη στη δουλειά και πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε». Εκτός έδρας ο Πανναξιακός είναι αήττητος καθώς τόσο στα Ζωνιανά (με τον Ερμή νίκη 2 - 1) όσο και στον Αγιο Νικόλαο (με τον ΑΟΑΝ στο 0-0) είχε θετικά αποτελέσματα.

Διαιτητές

Για την ιστορία, οι διαιτητές της Κυριακάτικης αναμέτρησης (13:00) στη Ραφήνα είναι: Αρ. Μάγειρας, Β. Τακιόπουλος και Ν.Παντελάκης (Εύβοιας) ενώ στα άλλα παιχνίδια (ρεπό η ΑΕΚ) έχουμε: Ερμής Ζωνιανών – ΑΟ Περιστερίου: Μ.Βισκαδούρος, Α.Δασκαλάκης, Ι.Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Κηφισιά – Αστέρας Βάρης: Π.Τσαγκαράκης (Ρεθύμνου), Γ.Μάντης (Δυτ. Αττικής), Π.Νάκος (Δυτ. Αττικής), ΑΟΑΝ – Θύελλα Ραφήνας: Χ.Κασελλάκης, Α.Αναστασάκης, Κ.Ζεζεμπόγλου (Χανίων), Αιγάλεω – ΠΑΟ Κρουσώνας: Κ.Γιαννόπουλος, Α.Χαραλαμπόπουλος, Ι.Νίκας (Αρκαδίας), Ηρόδοτος – Μανδραϊκός: Γ.Χρυσός, Μ.Μαρνέζος, Η.Πετεινάτος (Χανίων), και Περαμαϊκός – Ηλυσιακός: Ελλενη Αντωνίου, Κ.Γουργιώτης, Μ.Δουλβιεράκης (Ανατ. Αττικής)

Ορισμός
Αν και οι περισσότεροι περίμεναν ότι ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής του Πανναξιακού με την Θύελλα Ραφήνας θα ορίζονταν τον Δεκέμβριο, ήρθε η έκπληξη καθώς η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, όρισε τους εξ αναβολής αγώνας που θα διεξαχθούν τις δύο προσεχείς Τετάρτες, αλλά και το Σάββατο 16/11. Πρόκειται για αναμετρήσεις που δεν είχαν διεξαχθεί λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων, πρόβλημα που προσωρινά ξεπεράστηκε. Και για τον έκτο όμιλο οι αγώνες είναι: Θύελλα Ραφήνας - Πανναξιακός (εξ αναβολής της 6/10/2013) θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/11/2013 και ώρα 15:00 στο Δημ. Στ. Ραφήνας και Κυανούς Αστήρ Βάρης-ΠΑΟ Κρουσσώνα (εξ αναβολής της 27/10/2013) θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/11/2013 και ώρα 15:00 στο Δημ. Στ. Βάρης.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares