Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 21:19

Νέα από τη Γ΄Εθνική (8/11)

Του... πάει το Κύπελλο

Ο συγκεκριμένος θεσμός ταιριάζει στον Ολυμπιακό Λαυρίου ο οποίος μετά τον Ατρόμητο Πειραιά, πέταξε εκτός διοργάνωσης και τη Νέα Ιωνία (2-1)

Το είχε πράξει και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν που διανύουμε με τον Ατρόμητο Πειραιά, καθώς παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ βρήκε το σθένος να ανατρέψει την εις βάρους του κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στο Κύπελλο. Η αναφορά μας γίνεται στον Ολυμπιακό Λαυρίου ο οποίος στην συγκεκριμένη διοργάνωση τα πηγαίνει εξαιρετικά, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Πέτρου Μίχου κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Νέα Ιωνία σε εξ' αναβολής παιχνίδι και να εξασφαλίσει μια θέση στην επόμενη φάση του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό.

Ιδανική εκκίνηση για τους γηπεδούχους

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους οι οποίοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση 13' αγώνα χάρις σε γκολ που πέτυχε ο Δρακόπουλος. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 10' της επανάληψης με τον Ρόππα να σημειώνει το 1-1. Το τέρμα αυτό έδωσε ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Τσαμόπουλου καθώς όσο περνούσαν τα λεπτά κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα στο 75' ο Τσαμουρλίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αφού είδε την προσπάθεια του να καταλήγει και στα δυο δοκάρια του Καραμολέγκου. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα οδηγούνταν στην διαδικασία της παράτασης ο Βαλεντίν Γιαχάεβ ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο στο 65' είχε διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με ωραία προσπάθεια στο 89' νίκησε τον Καπούταγλη χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο Βίλα πέταξε τη φανέλα του, κίνηση η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από την διαιτητή της συνάντησης, Δημητρόπουλο, (ΣΔ Δυτικής Αττικής) ο οποίος απέβαλε τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού Λαυρίου με δεύτερη κίτρινη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Μίχος): Καραμολέγκος, Καραγιάννης Λ. (55' λ.τρ. Πούλος), Καργιάννης Β., Μπεργιάννης (39' λ.τρ. Βαφειάδης Φ.), Βαφειάδης Σ., Μπουλάρι, Βίλα, Ρεντζής, Παράσχος, Πάλλης (65' Γιαχάεβ Β.), Δρακόπουλος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Καπούταγλης, Πλάντζος, Ρόππας, Τερλελής, Πρισιμιτζής, Σπαγγής (70' Χρούσης), Αχμέτ, Τύρπος, Νησαριώτης, Βογατσάς (46' Βουτσίνος), Τσαμουρλίδης. 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στον Ηλυσιακό μετά τη σημαντική νίκη που πέτυχε η ομάδα απέναντι στο Αιγάλεω η οποία έφερε τους ''κιτρινόμαυρους'' στην 5η θέση της κατάταξης. Πάντως, το τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έχουν αφήσει πίσω το συγκεκριμένο αγώνα και επικεντρώνονται στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Περαμαϊκό. Ο Δημήτρης Παπασπύρου θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Μητσόπουλο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στο μεταξύ, ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' αναφέρθηκε στο προσεχές ματς που ακολουθεί με το Πειραϊκό σωματείο όπου και τόνισε:'' Το μυαλό μας βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Περαμαϊκό, όπου στόχος μας αποτελεί μέσα από καλή εμφάνιση να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και ευελπιστώ να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα''. Αναφερόμενος στο προηγούμενο παιχνίδι με το Αιγάλεω, ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε: ''Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Στην επανάληψη ιδίως για 25' ήμασταν πολύ καλοί, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα το οποίο μας έδωσε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα"

ΚΗΦΙΣΙΑ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η νίκη που σημείωσε η Κηφισιά στον Κρουσώνα απέναντι στον τοπικό ΠΑΟΚ ήταν σημαντική, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου κοιτούν μπροστά και συγκεκριμένα στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Βάρης. Μάλιστα, όπως τονίζουν στην ομάδα η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει εξίσου αυξημένο δείκτη δυσκολίας αφού ο αντίπαλος αποτελεί ένα αξιόμαχο σύνολο ο οποίος χρειάζεται προσοχή. Πάντως, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δηλώνουν αποφασισμένοι για τη νίκη ενώ θεωρούν ότι το τρίποντο που σημείωσαν στον Κρουσώνα θα αποτελέσει την έναρξη για μια σερία επιτυχιών που θα φέρει την Κηφισιά κοντά στην επίτευξη του στόχου.  Αμφίβολος για το ματς είναι ο Ταμπάκης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Κοιτούν το επόμενο

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηροδότου ενόψει του προσεχούς αγώνα που ακολουθεί με τον Μανδραϊκό. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ικανοποίηση μετα το μεγάλο διπλό που σημείωσαν οι ''κυανόλευκοι'' κόντρα στον Πανναξιακό ωστόσο άπαντες κρατούν χαμηλά τους τόνους.Το τεχνικό επιτελείο καταστρώνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χατζηανδρέου ο οποίος στο προηγούμενο ματ με τον Πανναξιακό αποβλήθηκε. Αντίθετα, οι Βελέτης και Σκουλάς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και πλέον βρίσκονται στη διάθεση του Θανάση Κολιτσιδάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση με το σωματείο της Δυτικής Αττικής ορίστηκε να λάβει χώρα στο γήπεδο της Ελιάς

ΓΙΟΥΤΑΣ

Αμφίβολος ο Ζαμπετάκης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Γιούχτα για την αναμέτρηση που ακολουθεί την Κυριακή με την Προοδευτική. Οι ''πράσινοι'' θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα γνωρίζοντας βέβαια ότι η αποστολή τους έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας αφού θα αντιμετωπίσουν ένα σύνολο που... καίγεται για βαθμούς. Νοκ άουτ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει τεθεί ο Τασιούλας ο οποίος έχει υποστεί ρήξη χιαστού ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ζαμπετάκη ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στα γάμπα.  

Χαμογέλασε ο Αστέρας Βάρης στην Μάνδρα!
Ο Αστέρας Βάρης θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Ραφήνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, καθώς οι ''κυανόλευκοι'' χθες σε εξ αναβολής αναμέτρηση επικράτησαν εκτός έδρας με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Μανδραϊκού. Πάντως, το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Στο α' μέρος δεν δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις με τον Μανδραϊκό ωστόσο να έχει την υπεροχή του αγώνα. Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και σε μια από τις λιγοστές φάσεις που δημιουργήθηκαν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τέρμα που έκρινε τον ματς. Συγκεκριμένα, ο Ανδρεαδάκης σέντραρε και ο Καζατζής από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έγραψε το 1-0 το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Κυριάκος Μίχας): Καράδαης, Κουβίδης, Μπιλίτσης, Κολτσίδας, Βασιλείου (20' λ.τρ. Ζαγκλής), Μεσίνι, Καλογρίδης (75' Τεπέτοφ), Αγκόλι, Καϊμακαμούδης, Ζουραβλιόφ, Σερέπας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Πέτρος Τσιγκούλης) Μαρινάκης, Κόπελας, Κοζής, Πλίτσης, Σκουρλής (65' Σχίζας), Μίχος, Παπαδημητρόπουλος, Ανδρεαδάκης, Κωβαίος (85΄Φωστερης), Ζώνας (89' Κουσιάκης), Καζατζής.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares