Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 12:46

Τα τελευταία νέα από τον 6ο όμιλο

Ευχάριστα νέα για τον, Tραϊανό Δέλλα, είχε η προπόνηση της Παρασκευής.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είδε τον Μιχάλη Παυλή, να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα, ενώ μία ημέρα νωρίτερα έκανε αποφόρτιση. Από την άλλη, με ατομικό συνέχισαν οι Σταύρος Πεταυράκης και Ορέστης Παληαρούτας, καθώς ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον αριστερό πλατύ ραχιαίο και ο δεύτερος πρόβλημα στους κοιλιακούς. Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 10.30. Παράλληλα, η ΑΕΚ μπορεί να έχε κλείσει τον Τάσο Αυλωνίτη, αλλά φαίνεται πως θα ψωνίσει εκ νέου από τον Πανιώνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην «Ένωση» τσεκάρουν εδώ και καιρό την περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη και είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτησή του το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κισσαμικός: Πανέτοιμη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό είναι η ομάδα του Κισσαμικού. Οι Κρητικοί θα αναχωρήσουν το βράδυ της Παρασκευής από το λιμάνι της Σούδας με προορισμό τον Πειραιά, ενώ θα καταλύσουν και σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ο προπονητής, Σπύρος Μπαξεβάνος, άφησε εκτός αποστολής τον Ψυχουντάκη, που έκανε επέμβαση στο στόμα, αλλά και τους Ανιάνγκμε, Βαρδάκη, Βλαχάκη, Γιουρουκάκη και Κοκάκη, που θα παίξουν στο φιλικό με τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών στον Νέο Κισσαμικό την Κυριακή στις 16.00.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ρίζος, Κοντοπίδης, Δρακάκης, Ενγκουέμ, Εσόνο, Καρβουνιάρης, Κιν, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Κουμπρόγλου, Μαντζιούνης, Μπάτζιο, Παπακαστρήσιος, Παραλίκης, Τζιορτζιόνε, Τσικουδάκης, Χατζηλιόντας, Χολέβας, Ψαράκης.

Πεύκη:Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει η Πεύκη στον αγώνα της Κυριακής με τον πρωτοπόρο του ομίλου, ΑΟΤ Αλίμου. Ο Στάθης Ασλάνογλου σχεδίασε τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου αμυντικού Γιώργου Τερζή, που είχε αποβληθεί στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Κισσαμικό (1-2), όπως επίσης και σε αυτές του ικανότατου επιθετικού Πέτρου Τοπούζη, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες. Κατά τα άλλα, το ματς είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τον σύλλογο των βορείων προαστίων, ο οποίος θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ρούβας: Το βράδυ της Παρασκευής θα αναχωρήσει η αποστολή του Ρούβα για τη Μύκονο, εκεί που την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, την οποία και ελπίζει να κερδίσει ξανά μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Κύπελλο, όπου οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0. Ο τεχνικός,Αντώνης Καλογεράκης, δεν θα έχει στη διάθεση του τρεις παίκτες, τους Κεφαλούκο,Νταβιγλάκη και Παντελή με τον πρώτο να έχει ίωση και τους δύο τελευταίους να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών 

Στην αποστολή του Ρούβα βρίσκονται οι:

Ντόμπος, Σαμαριτάκης, Ανυφαντάκης, Τζιράκης, Αργυράκης, Νταβιγλάκης, Πετράς, Συντιχάκης, Κεφαλούκος, Βλάχος, Κλωνάρης, Φανουράκης, Αντωνάκης, Φουκαράκης, Τσερεβελάκης, Παντελής, Ανδρουλάκης, Καλεμάκης. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέα από τη Γ΄Εθνική (8/11) Κρατά τον βαθμό και προχωρά »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares