Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 19:30

Κρατά τον βαθμό και προχωρά

Αν και δικαιούταν τη νίκη στη Ραφήνα ο Πανναξιακός, έμεινε τελικά στο 0-0 κόντρα στην Τριγλία, με τον Βαθμό της ισοπαλίας να αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους παίκτες του Γιώργου Βλαστού.

Ο Πανναξιακός είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη, όταν ο Βούλγαρης μετά από κόρνερ με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Φιλιππόπουλου, ενώ ο τερματοφύλακας της Ραφηνιώτικης ομάδας είπε όχι σε τετ α τετ του Ντούκα.

Η Τριγλία είχε από την πλευρά της κάποιες καλές στιγμές με αποκορύφωμα ένα δοκάρι. Πάντως οι γηπεδούχοι φωνάζουν για μία φάση στις καθυστερήσεις, όπου ζητάνε χέρι – πέναλτι του Τσαρτσαρά, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει φάουλ εκτός περιοχής.

Ο διαιτητής Μάγειρας του Σ.Δ. Εύβοιας έδειξε περισσότερες από 10 κίτρινες κάρτες, με τους Παπασταθόπουλο και Τσαρτσαρά να μένουν συμπληρώνουν το όριο και να μένουν εκτός στο επόμενο παιχνίδι με την Θύελλα.

Αξίζαμε τη νίκη

«Η ομάδα σήμερα είχε πολύ καλή απόδοση και βάση ευκαιριών πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Για εμάς όλοι η αντίπαλοι είναι το ίδιο και σε κάθε ματς θα αναζητάμε τη νίκη», αυτά τόνισε μετά την λήξη του αγώνα ο αρχηγός του Πανναξιακού Γιώργος Κατσάνης.

Ο Χρήστος Τσαρτσαράς, που ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης, που φωνάζει η Τριγλία τόνισε: « Ήμασταν πολύ βελτιωμένοι σήμερα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί. Όσο αφορά την φάση στο τέλος θα πρέπει να πω ότι, η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου, αλλά εκείνη τη στιγμή ήμουν εκτός περιοχής».

Συνθέσεις

Τριγλία Ραφήνας (Παπακωστούλης): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Σβάρνας, Τσιτιφωτος, Σκαφίδας (60′ Βουλομένος), Ράμο, Γκίκας, Σταμπέλος, Μουλάκης (65′ Φελέκης), Ζέκιο

Πανναξιακός (Βλαστός): Γιουργούσης, Κατσάνης, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος, Βάσος (93′ Σάντα), Αριανούτσος, Καρούσης, Μεσημέρης, Ντούκα, Παπασταθόπουλος (65′  Μπανακάκης), Βούλγαρης (80′ Μποδώνιας)

  • Βροντερό παρών από περίπου 50 πιστούς φίλους του Πανναξιακού, που εκπροσώπησαν τον Σ.Φ. Αθήνας.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares