Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 13:14

Τρένο ο Πανελευσινιακός (τα νέα του 5ου).

Μαρσάρει και αρέσει.

Ο Πανελευσινιακός ο οποίος επικράτησε με πειστική εμφάνιση του Κισσαμικού (2-0) και πάτησε κορυφή!

Είναι δεδομένο ότι ο Πανελευσινιακός αποτελεί ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου δεδομένου ότι την μεταγραφική περίοδο κινήθηκε ενεργά εντάσσοντας  στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Μάλιστα, μπορεί στα πρώτα παιχνίδια, οι «σταχυοφόροι» να μην έπειθαν με την απόδοση τους ωστόσο όσο περνούν οι αγωνιστικές το συγκρότημα του Φώτη Θανέλα ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας ότι έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει. Χθες, η ιστορική ομάδα της Ελευσίνας ανεβάζοντας στροφές για ένα ημίχρονο μπόρεσε να καταβάλει με σχετική ευκολία την αντίσταση του Κισσαμικού καθώς επιβλήθηκε με 2-0. Πλέον, το σωματείο από τη Δυτική Αττική έπιασε στην κορυφή τον ΑΟΤ Αλίμου ενώ έχει συγκάτοικο και τον Ιωνικό ο οποίος νίκησε τη Νέα Ιωνία

Το α' μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δυο ομάδες να παρουσιάζονται προσεχτικές στο παιχνίδι τους. Στην επανάληψη, ο Πανελευσινιακός βγήκε από το καβούκι του και πετυχαίνοντας δυο τέρματα πήρε μια σημαντική νίκη η οποία τον τονώνει ψυχολογικά ενόψει του αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Λαυρίου.  

Γκολ: 59' Κοκκόλης με κεφαλιά από σέντρα Μιχελή, 74' Κουσκουνάς με προβολή από σέντρα Σωτηρόπουλου

Διαιτητές: Λάμπρου, Φίλος-Πριόνας (Εύβοιας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Τσαλκιτσίδης, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρόπουλος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μακρίδης, Κουσκουνάς (80' Κρολ), Ρούσεφ (75' Ουέλινγκτον), Κοκκόλης (68' Σωτηρόπουλος)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Ρίζος, Παραλίκης, Εσσόνο, Χολέβας, Καρβουνιάρης (80' Τσικουδάκης), Ένγκουεμ, Κιν, Χατζηλιόντας, Τζιορτζιόνε (60' Μπάτζιο), Κουμπρόγλου Δρακάκης (74' Μαντζιούνης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-1

Την πρώτη του νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Λαυρίου στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής καθώς επιβλήθηκε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Εθνικού Αστέρα στην Καισαριανή. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι τους και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο μια από τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν με αποτέλεσμα να πάρουν το τρίποντο

Γκολ: 51' Βελετάκος με μακρινό σουτ

Διαιτητές: Βικτωράτος, Φλώτσιος Ι.-Φλώτσιος Θ. (Βοιωτίας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ( Αγγελόπουλος, Μπίνα, Ματζουράκης, Δημόπουλος, Τριανταφύλλου, Μπάλκα (85' Σεφέρης), Ασημάκης, Έρες, Μπακιρτζόγλου (66' Στάμιος), Χανιώτης, Φλέσσας (55' Φουρνάρας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Μίχος): Παπαδόπουλος, Βαφειάδης Θ., Πούλος, Τσίκλος, Σαλάκου, Μπουλάρι (46' Μπεριάνης), Ρεντζής, Γιαχάεβ Α., Μπαρτσελό (60' Γιαχάεβ Β.), Γκόντζος (75' Παράσχος), Βελετάκος.

ΠΕΥΚΗ - ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ 0-0

Ο ΑΟΤ Αλίμου καλούνταν να αποδείξει χθες, ότι δίκαια βρισκόταν μόνος πρώτος στην κορυφή του 5ου ομίλου, στην αναμέτρηση με την Πεύκη. Το. δημιούργημα του Ηλία Καλοπήτα όχι μόνο το έπραξε αλλά αδικείται από το άσφαιρο 0-0 αφού καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερο από τον αντίπαλο ενώ όποτε ήθελε δημιουργούσε απειλητική κατάσταση  μπροστά από την εστία του Δράμπαλη. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου από τα νότια προάστια φωνάζουν για τη φάση που έλαβε χώρα στο 41' του αγώνα υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γιαννουλάκη θεωρώντας ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να υποδείξει την εσχάτη των ποινών. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι παρά την ισοπαλία παρέμειναν στην κορυφή ωστόσο απέκτησαν συγκάτοικους τον Πανελευσινιακό και τον Ιωνικό  

Διαιτητές: Τζουανόπουλος, Τσιρίνης-Οικονόμου (Αχαϊας)

ΠΕΥΚΗ (Στάθης Ασλάνογλου): Δράμπαλης, Καρακώστας, Γιαννουλάκης (86' Χριστόπουλος), Γκίκας, Σεμπέκος, Μάτσος (85' Κακλαμάνος), Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντίνου, Λιοσάτος, Ιορδανίδης, Κατίδης (65' Μαρκομιχάλης)

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπίτας): Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Καραμέρης, Μπραντάν (70' Μανωλιάδης), Καλλιπολίτης (90' Δρυμούσης), Σαπαλίδης, Σαγανάς (80' Νικολάου).

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙA 1-1

Μια σπουδαία νίκη κρατούσε στα χέρια του ο Ατρόμητος Πειραιά μέχρι το 92' στην αναμέτρηση με τον Ατσαλένιο όμως ο Π. Γιακουμάκης είχε διαφορετική άποψη, με αποτέλεσμα το ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες να αναδειχθεί ισόπαλο. Οι Πειραιώτες απείλησαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα ενώ η πίεση της καρποφόρησε στις αρχές της επανάληψης.  Στη συνέχεια, οι παίκτες του Μανώλη Πατεμτζή δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν ωστόσο κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα στο 3' των καθυστερήσεων

Γκολ: 93' Π. Γιακουμάκης με κεφαλιά - 55' Κακκαβάς με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι

Δοκάρια: 1' Ευθυμιάδης με σουτ στην κίνηση

Διαιτητές: Σωτηριάδης Παπαδεπτράκης-Φινοκαλιώτης (Λασιθίου)

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Μανώλης Πατεμτζής): Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Γιακουμάκης Γ., Γιακουμάκης Π, Γιακουμάκης Μ., Βρεττός, Συσκάκης (65' Πλουσής), Μπουτσάκης (70' Νύκταρης), Καλομοίρης (65' Φραγκιαδάκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Ντουκέτσεκ, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Δανάσης, Γεωργούλης, Κρητικός, Λοιζίδης (46' Στρατής), Κακαβάς (75' Γεωργαλίδης), Ευθυμιάδης, Μυλωνάς.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 3-0

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Μιχελακάκη ο οποίος ανέλαβε ρόλο. σερβιτόρου, ο Γιούχτας πήρε εύκολη νίκη απέναντι στην Προοδευτική με 3-0, δείχνοντας να βρίσκει τα πατήματα του σιγά-σιγά. Η ομάδα του Ηρακλείου ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και σε συνδυασμό με την είσοδο του Μιχελακάκη ο οποίος σέρβιρε τα δυο τελευταία γκολ κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο

Γκολ: 48' Α. Καστελιανάκης με τακουνάκι, 71' Σκουλούδης με κοντινό σουτ, 74' Μυλωνάς

Διαιτητές: Μπινιχάκης, Βυζιργιαννάκης-Πάγκος (Ρεθύμνου)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Ζαμπετάκης, Κασωτάκης, Σεληνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Μυλωνάς (82' Κωσταντίνου), Ζαφειρίδης, Σκουλούδης, Καρβελάς (46' Μιχελακάκης), Καστελιαννάκης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τασόπουλος, Τούρλος, Λαζούρας (46' Μαυρουδής), Καψαπόδας, Λημνιός, Πλατίγκος, Βούζας, Οξαράκης, Μακαρώνας (70' Παπαχαραλάμπους), Μάμαλος (54' Δουβλής).

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 1-0

Ζητούμενο για τον Ιωνικό δεν ήταν απλά η νίκη στην αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία την οποία πήρε εν τέλει με 1-0, αλλά και μια πειστική εμφάνιση η οποία θα έδινε άλλο αέρα στους Νικαιώτες ενόψει της συνέχειας. Κάτι τέτοιο δεν το έπραξαν οι ποδοσφαιριστές του Μάρκου Δήμου οι οποίοι σε ακόμη ένα ματς προβλημάτισαν με την απόδοση τους. Πάντως, οι γηπεδούχοι για καλή τους τύχη πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ το οποίο απέβαλε το άγχος από τις προσπάθειες τους  

Γκολ: 2' πέν. Χρυσάφης (το κέρδισε ο Σκαφτούρος)

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Κρετσίμος-Οικονόμου (Μεσσηνίας)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Μπαμπανιώτης, Ατματζίδης, Κουλακάρης, Νικολακόπουλος, Σταμπούλογλου, Μαριόλης (58' Παπασπύρος), Βασιλείου (79' Τσαρκάνι), Μπερνιδάκης, Χρυσάφης, Μπεκατώρος, Σκαφτούρος (71' Κατσαβριάς)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Ερέκι, Πλάντζος (19' Όγκμποε), Τερλελής, Αχμέτ, Τύρπος, Νησαριώτης (77' Γεωργόπουλος), Καραγιάννης (59' Βογατσάς), Καραχάλιος, Μάλτσι, Ρόππας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares