Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 20:21

Ελκάντι: Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου

Μπορεί κανένας παίκτης να μη θέλει να βρεθεί σε αυτήν που βρέθηκε ο επιθετικός του ΑΟ Σύρου Γιάννης Ελκάντι στο Σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στην Άνω Μερά. Ο ''Ελληνολιβανέζος'' επιθετικός θυσίασε τη συμμετοχή του σε ένα μεγάλο αγώνα, χωρίς να σκεφτεί ούτε στιγμή ότι το χέρι που έκανε εντός της περιοχής θα του στοίχιζε την αποβολή του, μόλις στο 25’ του αγώνα.

Απεναντίας ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του στο sportcyclades.gr, ότι για αυτόν προείχε το καλό της ομάδας: «Δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ και πολύ, λειτούργησα περισσότερο από ένστικτο. Δεν ήθελα να δεχτούμε γκολ και έβαλα το χέρι μου. Πολύ καλά έκανε ο διαιτητής και με απέβαλε. Δεν θα ήθελα να ξαναβρεθώ σε τέτοια θέση και να βάλω σε τέτοιους μπελάδες την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Αρπάξαμε αμέσως την «πάσα» και ρωτήσαμε τον Γιάννη Ελκάντι τι ένιωσε που οι συμπαίκτες του αφιέρωσαν τι νίκη σε αυτόν και ειδικά για τον Σταματίου που όπως φάνηκε στα στιγμιότυπα ήταν ο πρώτος που έψαξε στην εξέδρα μετά το 1-2 που πέτυχε στο 88’: «Οι συμπαίκτες μου έδειξαν τι εστί ομάδα… θέλησαν να διώξουν από πάνω μου τις ενοχές και να με ευχαριστήσουν. Δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω πολύ, είναι όλοι τους καταπληκτικοί. Για τον Σταματίου τι να πω; Απλά για ακόμη μία φορά έδειξε ποιος είναι ο λόγος που με κάνει να τον αγαπώ και να τον θαυμάζω τόσο πολύ!»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares