Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 12:20

Τόσκας: Δεν είμαστε ευχαριστημένοι (νέα από 6ο)

Τριγλία Ραφήνας

Ο Γρηγόρης Τόσκας μίλησε για τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε η Τριγλία απέναντι στον Πανναξιακό (0-0) στην έδρα της.Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Για το ματς με τον Πανναξιακό:
“Σήμερα νομίζω ότι κάναμε το χειρότερο πρώτο ημίχρονο από την αρχή του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήταν καλά στημένη μέσα στο γήπεδο και ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Εμείς μπήκαμε νωθροί θα έλεγα μέσα στο ματς και είχαμε πρόβλημα στην δημιουργία κυρίως. Παρ' όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα καλό 15λεπτο και καταφέραμε να κάνουμε κάποιες καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο τετ α τετ του Μέλβιν. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι ούτε με το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως με την εικόνα που είχαμε σαν ομάδα”.
Τι έχεις να μας πεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος ;
“Σίγουρα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Βλέποντας και τα αποτελέσματα κάθε βδομάδα διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν μικρές διαφορές ανάμεσα στις ομάδες, αν εξαιρέσουμε την ΑΕΚ. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, τώρα στην διακοπή που έχει το πρωτάθλημα, ώστε να παρουσιάσουμε την καλή εικόνα που είχαμε τις πρώτες αγωνιστικές”.
Το χέρι του αμυντικού της Νάξου, για το οποίο ξεσηκώθηκαν οι οπαδοί της ομάδας, έγινε όντως εντός περιοχής ;
“Όσον αφορά το χέρι του αμυντικού της Νάξου, δεν ήμουνα κοντά στην φάση, για να έχω ξεκάθαρη άποψη. Αλλά από μια φωτογραφία που είδα, φαίνεται καθαρά οτι είναι εντός περιοχής”.
Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σου από την Τριγλία, σαν φετινό απόκτημα, ποιες είναι ;
“Οι εντυπώσεις μου από την ομάδα μέχρι στιγμής είναι καλές. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση, ώστε να μας παρέχει ό,τι χρειαζόμαστε. Εκτός από καλούς παίχτες, η ομάδα έχει και πολύ καλούς χαρακτήρες και φυσικά ο κόσμος της Ραφήνας είναι κοντά στην ομάδα. Όλα αυτά θεωρώ ότι είναι εφόδια για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα”.

Μανδραϊκός

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η διοίκηση του Μανδραϊκού! Η ήττα από τον Ηρόδοτο στο Ηράκλειο (3-2) και, κυρίως, ο τρόπος με τον οποίο αυτή σημειώθηκε (η ομάδα της Κρήτης ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες), ώθησαν τον, Κυριάκο Μίχα,στην απόφαση να θέσει στη διάθεση των διοικούντων την παραίτησή του, με τους 'κυανόλευκους' να την κάνουν αποδεκτή. Μάλιστα, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Μανδραϊκού θέλησε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στην πορεία του. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος γυμναστής, Βασίλης Καραούλης, μέχρι να αποφασίσει η διοίκηση για τον αντικαταστάτη του έμπειρου προπονητή.

Κύπελλο Γ' Εθνικής

Την Κυριακή στις 14.30 θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική της Α' φάσης του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής. Όλα τα παιχνίδια και των 6 ομίλων θα διεξαχθούν στις 14.30, εκτός από την αναμέτρηση του Ιωνικού με αντίπαλο τον Κισσαμικό για τον 5ο όμιλο στη Νεάπολη, που θα ξεκινήσει στις 17.00

Περαμαϊκός

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Περαμαϊκού με αφορμή δημοσίευμα που έκανε λόγο για αρνητικά σχόλια από πλευράς Ηλυσιακού για τις συνθήκες που βρήκε η ομάδα στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στο γήπεδο του Περάματος. Οι «πράσινοι» ζητούν συγνώμη από τους «κιτρινόμαυρους» για την κατάσταση και παράλληλα έριξαν αιχμές στο Δήμο για το πρόβλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός με αφορμή τα σχόλια της διοίκησης του Ηλυσιακού για τις συνθήκες υγιεινής των αποδυτηρίων των φιλοξενουμένων στο Δημοτικό Γήπεδο Περάματος, αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει ταπεινά συγνώμη από τους ανθρώπους του ιστορικού συλλόγου αλλά και από όλες τις αποστολές των ομάδων που έχουν φιλοξενηθεί στα συγκεκριμένα αποδυτήρια (γιατί για τους φιλοξενούμενους δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα…) τα τελευταία χρόνια, αν και η ευθύνη δεν είναι δική μας. Δυστυχώς η συγκεκριμένη κατάσταση έχει και εμάς ως αποδέκτες, αφενός μεν γιατί εξευτελίζεται στο πανελλήνιο η ομάδα μας και η πόλη την οποία εκπροσωπούμε, αφετέρου δε όμως, γιατί στο συγκεκριμένο κοντέινερ φιλοξενούνται και οι ακαδημίες του Περαμαϊκού! Αυτές οι καταστάσεις, σε συνδυασμό με την αδιαφορία ή αδυναμία του Δήμου Περάματος να δώσει λύσεις στο γήπεδο, μας έχουν κάνει με τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις μας στο παρελθόν να καταντήσουμε γραφικοί.

Γι’ αυτό τον λόγο και ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Θεόδωρος Κουντούρης αποχώρησε από τον Προεδρικό θώκο της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, αρνούμενος όπως έλεγε να διασύρεται εκπροσωπώντας έναν σύλλογο Γ’ Εθνικής που αγωνίζεται σε ένα τέτοιο γήπεδο με τέτοιες συνθήκες. Για αυτό και οι επανειλημμένες οχλήσεις μας προς τον Δήμο για την παραχώρηση χώρου για γήπεδο (με πρόθεση μας τα έξοδα να βαρύνουν αποκλειστικά την ομάδα μας), οι οποίες έπεσαν στο κενό, αλλά και οι ατελείωτες διαμαρτυρίες μας για την κατάσταση του εν λόγω γηπέδου και τα αιτήματα μας και για τοποθέτηση φύλακα αλλά και για πολλά άλλα. Μην ξεχνάμε ότι στο γήπεδο αυτό φιλοξενούνται κάθε Σαββατοκύριακο αγώνες εφηβικού, παιδικού αλλά και τοπικού πρωταθλήματος και το χρησιμοποιούν συνολικά πέντε σωματεία με τις ακαδημίες τους.
Τελειώνοντας, θέλουμε δυστυχώς να ενημερώσουμε, ότι ακόμη και το συγκεκριμένο κοντέινερ, το καλοκαίρι ήταν έτοιμο να γκρεμιστεί και με έξοδα του Περαμαϊκού, «σουλουπώθηκε» όσο το δυνατόν…. Δυστυχώς, η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν μας επιτρέπει να φτιάχνουμε γήπεδα που χρησιμοποιούνται και από άλλες τέσσερις ομάδες … Αυτή είναι υποχρέωση του Δήμου Περάματος στον οποίο και ανήκει το γήπεδο κι ελπίζουμε κάποια στιγμή οι άνθρωποι του να ευαισθητοποιηθούν και να μην ξανακουστεί το όνομα της πόλης με παρόμοιο εξευτελιστικό τρόπο προς τα έξω. Εμείς σαν Περαμαϊκός έχουμε κάνει ήδη πολλά περισσότερα από όσα πραγματικά μπορούσαμε για το Δημοτικό Γήπεδο Περάματος…».

ΑΕΚ

Εαυτόν στη διάθεση του, Τραϊανού Δέλλα, έθεσε οΣταύρος Πεταυράκης. Ο νεαρός μπακ της ΑΕΚ ξεπέρασε τον τραυματισμό του, προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για το παιχνίδι του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής κόντρα στον Άγιο Νικόλαο. Ατομικό ακολούθησαν οι Ορέστης Παληαρούτας και Αινείας Καλογερής.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares