Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 22:58

Με Βογιατζή ο Μανδραϊκός (νέα από Γ΄)

Μανδραϊκός

Σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά την κατηγορία, αλλά και το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής, εμπιστεύθηκαν τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος οι ιθύνοντες του Μανδραϊκού. Από σήμερα (Τετάρτη) προπονητής των 'κυανόλευκων' είναι ο Στέλιος Βογιατζής, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες του Αστέρα Μαγούλας σε Δ' Εθνική, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, τα τελευταία χρόνια ο 50χρονος τεχνικός έχει εργαστεί και στην Προοδευτική, οδηγώντας την στο πρωτάθλημα της FootballleagueII. Το απόγευμα έγινε η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Μανδραϊκού υπό τις οδηγίες του Στέλιου Βογιατζή.

ΠΑΟ Κρουσώνα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης του Νικομανώλη Νύκταρη του ΠΑΟ Κρουσώνα στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο παίκτης τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο παιχνίδι με την Κηφισιά, με τους Κρητικούς να ζητούν από την πλευρά τους να μειωθεί η ποινή.

Ολυμπιακός Λαυρίου-Δόξα Βύρωνα

Ένα πρωτοφανές ρεκόρ 'χτίζει' αγώνα με τον αγώνα η Δόξα Βύρωνα, που όμοιό του θα δυσκολευτούμε πολύ για να εντοπίσουμε, τουλάχιστον στο πρόσφατο παρελθόν! Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική, έμεινε στο 0-0 στο δημοτικό γήπεδο Κερατέας με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, που είναι η έκτη ισοπαλία σε ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου (έχει εκτίσει το ρεπό της)! Μέχρι στιγμής η ομάδα του Βύρωνα έχει αναδειχθεί ισόπαλη με Κισσαμικό (1-1), ΑΟΤ Αλίμου (0-0), Πεύκη (1-1), Πανελευσινιακό (0-0), Ιωνικό (0-0) και, σήμερα, με Ολυμπιακό Λαυρίου (0-0)!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έγινε ένα παιχνίδι κέντρου, με λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου στο 55' με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν η Λαμπαδαρίου, με βοηθούς την Κουτσουμπού και τον Παπανδριόπουλο (Πειραιά).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Μίχος): Παπαδόπουλος, Βαφειάδης Θ., Πούλος, Τσίκλος, Σαλάκου (81' Μπαρτσελό), Μπεριάνης, Βίλα (63' Παράσχος), Γιαχάεβ Α., Γιαχάεβ Β., Γκόντζος, Βελετάκος (72' Ρεντζής)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Δημήτρης Ζυγούρης): Σουλογάνης, Φουντουκίδης (90' Κριεμμάδι), Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Μπιρμπίλη, Χαλκιάς (79' Σαλαπάτας), Δωροβίνης, Μακρής, Φέτσης (71' Λέση), Τσαφταρίδης.

Προοδευτική

Είναι γεγονός... Ο Αντώνης Καλαμάκης γύρισε για μία ακόμα φορά στην Προοδευτική και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, προκειμένου να βοηθήσει τους "βυσσινί" να ξαναβρουν την αγωνιστική τους ταυτότητα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο τεχνικός, ο οποίος έχει την στήριξη των οργανωμένων οπαδών, βρέθηκε χθες στο γήπεδο και είδε το πρόγραμμα, ενώ σήμερα έκανε και την πρώτη του προπόνηση. Υπενθυμίζουμε ότι ο Καλαμάκης είχε παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των "βυσσινί" πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για βοήθεια, που έχουν απευθύνει οι οπαδοί, ώστε η ομάδα να μην ...πέσει στο γκρεμό.

ΑΕΚ

Δοκιμές ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Άγιο Νικόλαο για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου έκανε ο Τραίανός Δέλλας στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο προπονητής της Ένωσης δείχνει να καταλήγει στο 4-4-2 με ρόμβρο με τον Ρόνα να παίζει ως αμυντικός μέσος, αφού ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Κορδέρο, ο οποίος είναι αμφίβολος για το παιχνίδι. Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βούρας και στην άμυνα ο Αργυρίου δεξιά, ο Πεταυράκης αριστερά και στο κέντρο οι Σταθάκης και Τσιρίλο. Αριστερά από τον Ρόβα θα είναι ο Γεωργέας, δεξιά ο Ανάκογλου, ενώ πίσω από τους Ντακόλ και Μπρέσεβιτς έπαιξε σήμερα ο Γροντής. Παράλληλα, ατομικό ακολούθησαν σήμερα οι Ορέστης Παληαρούτας και Αινείας Καλογέρης.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares