Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 23:53

Για αποτέλεσμα στη Ραφήνα

Το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την Θύελλα Ραφήνας θα δώσει αύριο Τετάρτη (20/11) ο Πανναξιακός.

Ο αγώνας αρχικά ήταν προγραμματισμένος για την 6η Οκτωβρίου αλλά τα προβλήματα αδειοδότησης στα γήπεδα είχαν αναγκάσει την ΕΠΟ να προχωρήσει σε αναβολή αγώνων. Μάλιστα τότε η αναβολή του αγώνα είχε γίνει γνωστή, ενώ αποστολή του Πανναξιακού ήταν εν πλω προς τον Πειραιά.

Ο Πανναξιακός θα παραταχθεί στο αυριανό ματς με τρεις απουσίες. Συγκεκριμένα εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι: Ντούκα ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ο Μπονιάκος που παραμένει τραυματίας αλλά και ο Τσαρτσαράς ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Εξαρτάτε από εμάς

Για το παιχνίδι μίλησε ο Χρήστος Αριανούτσος, λέγοντας ότι όλα εξαρτούνται από την εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει ο Πανναξιακός: «εμείς είμαστε που με την απόδοσή μας κάνουμε εύκολο ή δύσκολο ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε ανάλογα με τις πραγματικές μας δυνατότητες. Έχουμε καλή ομάδα και δεν φοβόμαστε κανέναν. Σε κάθε αγώνα διεκδικούμε τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και εναντίον της Θύελλας. Θέλουμε πολύ το παιχνίδι ώστε με νίκη και τους τρεις βαθμούς να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στη κορυφή».

Η αποστολή

Ο Γιώργος Βλαστός συμπεριέλαβε τους εξής ποδοσφαιριστές στην αποστολή: Τσαϊλάκης, Γιουργιούσης, Κατσάνης, Καρούσης, Σάββας, Καλογερής, Μεσημέρης, Ανδρεόπουλος, Παπαδόπουλος, Αριανούτσος, Παπασταθόπουλος, Βάσος, Βούλγαρης, Ευριπιώτης, Χαμηλοθώρης, Μπανακάκης, Σάντα, Μποδώνιας.

Με κόσμο

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Σύλλογος Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας θα δώσει βροντερό παρών και θα βοηθήσει τη προσπάθεια των παικτών της Νάξου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά μέσω της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας και θα ξεκινήσει στις 13:00 στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας.

Εκτός από τον αγώνα του Πανναξιακού, αύριο θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας Αστέρας Βάρης – ΠΑΟ Κρουσσώνα (για τη 5η αγωνιστική) που θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares