Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 01:23

Με κόσμο στη Μάνδρα (νέα από Γ').

Tριγλία Ραφήνας

Πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζουν στη Ραφήνα την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Μανδραϊκό. Οι άνθρωποι της Τριγλίας ευελπιστούν πως η ομάδα θα καταφέρει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, για να παραμείνει στο τιμ των πρωτοπόρων και πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ενδεικτικό του τρόπου και της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει η διοίκηση το ματς είναι το γεγονός ότι ναυλώνει πούλμαν για τους φιλάθλους που θα ακολουθήσουν την ομάδα στη Μάνδρα για την δύσκολη και καθοριστική συνάντηση με την τοπική ομάδα.

ΑΕΚ

Να αλλάξει το σύστημα από 4-4-2 σε 4-2-3-1 σκέφτεται ο Τραϊανός Δέλλας. Μάλιστα, ο προπονητής της ΑΕΚ δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση τις... αλλαγές εν όψει του αγώνα με τον Ηλυσιακό, βάζοντας με τους βασικούς τους Βούρα (τερματοφύλακας), Αργυρίου, Σταθάκη,Τσιρίλο, Πεταυράκη (από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα), Κορδέρο, Γεωργέα(αμυντικά χαφ), Πλατέλλα (δεξιά), Πόποβιτς (αριστερά), Ανάκογλου (δεκάρι), Ντακόλ (κορυφή). Βάσει αυτής της δοκιμής και εφόσον αυτή είναι η ενδεκάδα που θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου, τη θέση τους χάνουν οι Μπρέσεβιτς,Ρόβας, Γροντής.

Αιγάλεω

Η επιστροφή του Αιγάλεω στις επίσημες υποχρεώσεις του πρωταθλήματος σηματοδοτείται με ένα δύσκολο ματς, καθώς φιλοξενείται στη Βάρη από τον τοπικό Αστέρα. Ο Γιώργος Αθανασιάδης ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας της Ανατολικής Αττικής, όμως τις τελευταίες αγωνιστικές καθοδηγεί με επιτυχία στο πρωτάθλημα το 'Σίτυ'. Την Κυριακή ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στη Βάρη ως αντίπαλος και λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα τονίζει: ''Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας έχουν επηρεάσει οι συνεχείς διακοπές στο πρωτάθλημα (σ.σ. πρώτα λόγω ρεπό και μετά λόγω κυπέλλου)''. Όσο για τη χθεσινή νίκη του Αστέρα, ο Γιώργος Αθανασιάδης σημείωσε: ''Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε ο αντίπαλος. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα''.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares