Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 22:21

Νέα από Ηλυσιακό και ΑΕΚ

 

Hλυσιακος

Οι αθλητές του Ηλυσιακού θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπως ενημέρωσε και επίσημα ο σύλλογος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΑΟ. στα πλαίσια του προσεχή της αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ καλεί τους φίλους και φιλάθλους της να δώσουν δυνατό παρόν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 15:00, στο γήπεδο ΟΑΚΑ.
Καλούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των ακαδημιών μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να δηλώσουν συμμετοχή. Η συμμετοχή των αθλητών και των αθλητριών μας είναι ΔΩΡΕΑΝ με μόνη προϋπόθεση ο αθλητής ή η αθλήτρια να έχει μαζί του, την αθλητική του ταυτότητα. Προκειμένου για την μεταφορά και επιστροφή των αθλητών μας προς και από το γήπεδο ΟΑΚΑ ο σύλλογος θα ναυλώσει πούλμαν τα οποία και θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ. Στα πούλμαν θα μπαίνουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή. Προσέλευση της τελευταίας στιγμής δεν θα γίνεται δεκτή.
Καλούμε επίσης και όσους από τους γονείς των αθλητών του συλλόγου αλλά και φίλους αυτών επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να δηλώσουν συμμετοχή. Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στα 10€ (όσο το κόστος ενός εισιτηρίου). Ο σύλλογος παρέχει σε όσους το επιθυμούν ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και επιστροφή από το γήπεδο με τα πούλμαν που θα ναυλώσει. Στα πούλμαν θα μπαίνουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή. Προσέλευση της
τελευταίας στιγμής δεν θα γίνετε δεκτή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ενημερώνουμε όλους τους γονείς πως τα παιδιά / αθλητές του συλλόγου μας που θα συμμετέχουν θα πρέπει να συνοδεύονται και να επιβλέπονται από κάποιον εκ των γονέων τους ή άλλου συγγενικού τους προσώπου που θα φέρει την ευθύνη καθόλη την διάρκεια του αγώνα και κατά την αποστολή και την επιστροφή του παιδιού από το γήπεδο. Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ουδεμία ευθύνη φέρει για την φύλαξη των παιδιών. Όποια εκ των παιδιών δεν συνοδεύονται δεν θα γίνονται δεκτά. Ένας γονέας/κηδεμόνας/ενήλικας μπορεί να συνοδεύει περισσότερα από ένα παιδιά και φέρει την ευθύνη αυτών.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου (τηλέφωνο 210-7777410)

ΑΕΚ

Στις αντιδράσεις του χθεσινού συμβουλίου αναφέρθηκε η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Έφη Αποστολάκη μιλώντας στον Sentra 103,3 και δήλωσε αισιόδοξη πως το γήπεδο θα γίνει κανονικά. «Είναι το 2ο δημοτικό συμβούλιο που γίνεται για το γήπεδο. Λυπάμαι για κάποια γεγονότα που συνέβησαν με την αντιπαράθεση των οπαδών κατά των αντιδράσεων. Υπήρχε καλό αποτέλεσμα παρόλα αυτά και οι διαφωνίες έγιναν για τις εντυπώσεις. Υπήρξε η έγκριση για να πάρουμε την επιχορήγηση από το ΕΣΠΑ και να γίνουν οι υπογειοποιήσεις κτλ. Περιμένουμε την περιβαλλοντική μαζί με την κυκλοφοριακή μελέτη για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις. Δεν έπρεπε να υπάρχει γνωμοδότηση, γιατί τη μελέτη κατασκευής την φέρνει η «Δικέφαλος ΑΕ».

Δεν ξέρω και δεν σχολιάζω τι είπε ο κ. Γρετζελιάς. Στο Δ.Σ. ειπώθηκε ότι όπως μας ήρθε ο φάκελος και για την υπογειοποίηση και τα υπόλοιπα, έτσι θα μας έρθουν και οι άλλες. Δεν ήρθε έγκριση των μελετών. Περιμένουμε να μας έρθει και σε νέο Δ.Σ. θα αποφασίσουμε».

Για τις ενστάσεις και την τήρηση των νόμων: «Πιστεύω ότι παράλληλα με το γκρέμισμα έπρεπε να γίνει η ανέγερση κι όχι να βαλτώσει η πόλη. Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά, να απορριφθούν τόσες προτάσεις έργων για να έρθει τελικά η ΑΕΚ σπίτι της; Τη μελέτη του έργου και της υπογειοποίησης τα έφερε η ΑΕΚ. Υπάρχει μέσα στο φάκελο η υπογειοποίηση, απλά έπρεπε να έχουμε μια έγκριση κι αυτό παράλληλα για να εξασφαλίσουμε κονδύλι από το ΕΣΠΑ. Εγκρίνουμε την υπογειοποίηση για να πάρουμε τη χρηματοδότηση και θα ξανά κάνουμε Δ.Σ. για να εγκρίνουμε και τα υπόλοιπα όταν έρθουν οι άλλες μελέτες.

Τηρούνται απόλυτα οι νόμοι γιατί ο συντελεστής δόμησης είναι ακόμα χαμηλότερος από της πόλης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει αντίδραση γιατί αυτό το έργο πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Τηρούνται όλοι οι πολεοδομικοί όροι και δεν έχω καμία ένσταση»

Για την ανάπλαση της περιοχής και το Άλσος: «Είναι ένα συνολικό έργο που θα δώσει ευρωπαϊκό χαρακτήρα σε όλη την περιοχή. Και η ανάπλαση του Αλσους θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας. Είναι μεγάλη ανάσα».

Για το γήπεδο κι αν αισιοδοξεί ότι τελικά θα γίνει: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη. Εδώ και 3 χρόνια που είμαι δήμαρχος, κάνω επαφές πάντα με όσους ήταν διοίκηση για να υλοποιήσω το όραμα ΑΕΚτζήδων και προσφύγων. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του. Είμαστε πολύ προσεχτικοί για να γίνουν όλα όπως πρέπει».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares