Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 23:36

Μεγάλη νίκη για την Αναγέννηση

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγερσανίου η Αναγέννηση, πέτυχε μία μεγάλη νίκη, επικρατώντας με 2-1 επί του Φιλωτίου.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΟ αγώνας δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, καθώς οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου, που είχε δυνατές μονομαχίες, με τους δύο αντιπάλους να δημιουργούν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις εστίες.

Ουσιαστικά το 2ο μέρος ήταν αυτό που διαδραμάτισε την ροή ολόκληρου του ματς. Το Φιλώτι είχε την ευκαιρία του αγώνα μόλις στο 48’, όπου ο Λυμπερτάς νικήθηκε από τον Λαγογιάννη.

Τα γκολ

0-1 Και ενώ τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, φτάνουμε στο 71’ όπου ο τερματοφύλακας του Φιλωτίου Πολυκρέτης λάθος εκτίμηση, αφήνοντας την εστία του ακάλυπτη, με τον Σαριδάκη να μην συγχωρεί το λάθος και με μακρινό σουτ (40μ.) να κάνει το 0-1.

1-1 Η απάντηση από τον ΑΜΣ Φιλωτίου έρχεται λίγο αργότερα (78’), όταν ο Ψαρράς με πλάγιο άουτ σερβίρει στον Αποστόλη Μουστάκη, με τον παίκτη του Φιλωτίου να στοπάρει μέσα στην περιοχή και με γυριστό σουτ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

1-2 Από το σημείο εκείνο και μετά το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η δεύτερη κίτρινη- κόκκινη για διαμαρτυρία στον Γιώργο Φακίνο και μία καλή κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ για το Φιλώτι, από τον Κατσουρό. Στις καθυστερήσεις (94’) γίνεται μία φάση που θα συζητηθεί πολύ και η οποία έκρινε το παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας του NAXOS KATSONIS1Φιλωτίου Πολυκρέτης μονομαχεί με τον Σέμε εντός περιοχής, με τον πορτιέρο του Φιλωτίου να κρατά από τον ώμο τον νεαρό παίκτη, ο οποίος όμως στάθηκε όρθιος, αλλά ο διαιτητής Κουζούμης, εν μέσω διαμαρτυριών των παικτών του Φιλωτίου, υπέδειξε πέναλτι για κράτημα.

Κοντραστ

Φυσικά η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλα από τους παίκτες της Αναγέννησης, καθώς η ομάδα τους διαγράφει μία πολύ καλή πορεία, έχοντας την Τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ αυτή η νίκη επί του Φιλωτίου έρχεται μετά από πολλά-πολλά χρόνια.

Από την άλλη ο ΑΜΣ Φιλωτίου, έμεινε για ακόμη μία φορά μακριά από τη νίκη, με τους ανθρώπους της ομάδας να εκφράζουν πολλά παράπονα για τον καταλογισμό του πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Κουζούμης, Φαν Άακεν, Μπελίτσης.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μεϊμάρογλου): Πολυκρέτης, Μουστάκης Ν. (85’ Δέτσης), Μουστάκης Γ., Ψαρράς Σ., Κατσουρός, Στρατούρης (62’ Κοττάκης), Πράσινος, Μουστάκης Α., Μουστάκης Δ. (70’ Βασιλάκης Μ.), Λυμπερτάς, Μανιός.

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Λαγογιάννης, Κεραμιώτης, Πιταράς (68’ Καραμπάτσης), Φακίνος, Δεγαϊτας Τ., Σέμε, Σαριδάκης, Μεμπίκα (92’ Κολιός), Μπάκαλος, Παπανικολάου, Παπακωνσταντής.

Δείτε 107 φωτογραφίες από το παιχνίδι που τράβηξε η φωτογραφική μηχανή της Μαρίας Μάκαρη εδώ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares