Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 16:18

Πολύτιμο τρίποντο [pics]

Σε έναν αγώνα με ελάχιστες φάσεις Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στον Εθνικό Αστέρα και να πάρει μία πολύτιμη νίκη με 2-1, στον αγώνα που έγινε χθες στη Μύκονο για την 8η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων (Γαλανάκης – Παλιούρας) δεν είχαν πολύ δουλειά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς αν εξαιρέσουμε τα τρία τέρματα που σημειώθηκαν δεν ένιωσαν ιδιαίτερη πίεση από τους επιθετικούς.
Στο 1ο ημίχρονο, έγινε ένα παιχνίδι κέντρου μέχρι το 45', όπου σκόραραν οι φιλοξενούμενοι με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Μοντεσάτου, που έκανε το 0-1 για τον Εθνικό Αστέρα.

Στο 2ο ημίχρονο συντελέσηκε η ανατροπή για τη Μύκονο. Αρχικά στο 72' με πέναλτι ο Μήτρακας ισοφάρισε σε 1-1 και 5 λεπτά αργότερα ο Γιόγιος με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Γαλανάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Η ομάδα του Εθνικού Αστέρα στο 90' λίγο έλειψε να πάρει την ισοπαλία, καθώς μετά από σέντρα ο Ασημάκης με κεφαλιά έστειλε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παλιούρα.
Ο κόσμος ήταν πάλι ο δωδέκατος παίκτης της Μυκόνου και αξίζει να σημειωθεί ότι το γκολ που πέτυχε ο Γιόγιος το αφιέρωσε στον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά.
Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Παλιούρας, Μήτρακας, Καλαϊτζίδης ( 46' Βαλαμούτης), Μπαλής, Καρπαθάκης ( 57' Καρράς), Αργυρόπουλος, Καμπάνης (46' Καρακάσογλου), Γιόγιος, Βλαχόπουλος, Πανέτας, Ξένος
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γαλανάκης, Μπίνας, Μαντζουράνης, Δημόπουλος, Τριανταφύλλου, Λομπάντο (89' Ασημάκης), Δογάνης, Μοντεσάτος, Μπούρας (83' Βελλής), Φλέσσας (78' Χανιώτης), Μπακιρτζίογλου

DSC 0052DSC 0243DSC 0262DSC 0376

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέα από Ηλυσιακό και ΑΕΚ Οι αγώνες του 5ου ομίλου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares