Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 13:44

Νέα από ΑΕΚ, Πρόο, Σίτυ

Ο στόχος της Κηφισιάς όταν αγωνίζεται στο Ζηρίνειο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, με μοναδική εξαίρεση την αναμέτρηση στην οποία θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.
Κηφισιά
Ο στόχος της Κηφισιάς όταν αγωνίζεται στο Ζηρίνειο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, με μοναδική εξαίρεση την αναμέτρηση στην οποία θα υποδεχθεί την ΑΕΚ. Έχοντας, λοιπόν, την παραπάνω πρόταση ως κανόνα, το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ερμή Ζωνιανών δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί επιτυχία! Τουναντίον, το 2-2 δεν αφήνει ευχαριστημένους τους ανθρώπους του συλλόγου των βορείων προαστίων, παρά το γεγονός πως στο φινάλε θα μπορούσε η ομάδα του Ρεθύμνου να έχει φύγει από την Αθήνα ακόμη και με το τρίποντο! Παρά την απώλεια δύο πολύτιμων βαθμών, ο Μάρκος Μαυρομάτης δεν δείχνει να ανησυχεί για τη συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου! Από την άλλη, ο έμπειρος προπονητής της Κηφισιάς θέλησε, μέσω της εφημερίδας 'ΩΡΑ των σπορ', να εκφράσει την πεποίθησή του πως οι 'κυανόλευκοι' θα συγκεντρώσουν στους επόμενους αγώνες τους βαθμούς που χρειάζονται για να μην μπουν σε... περιπέτειες! ''Έχουμε καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. Δεν ανησυχώ'' ήταν το σχετικό σχόλιό του, για να συνεχίσει: ''Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, παρά το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε''. Αναφορικά με τη συνάντηση της Κυριακής, υπογράμμισε: ''Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι διότι οι καιρικές συνθήκες αποτελούσαν ανασταλτικό παράγοντα για εμάς, που -ως γηπεδούχοι- θέλαμε να παίξουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο. Παίξαμε, προσπαθήσαμε, ήμασταν πάρα πολύ καλοί, όμως δεν καταφέραμε σε κάποιες καίριες στιγμές να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Μας κόστισε πάρα πολύ και ο τραυματισμός του Στασινού (σ.σ. αντικαταστάθηκε αναγκαστικά)''.
Προοδευτική
Εκτός πλάνων για τις επόμενες δύο βδομάδες θα είναι ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος. Ο επιθετικός της Προοδευτικής, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Δόξα Βύρωνα χάρις στο τέρμα που σημείωσε, αποχώρησε με τράβηγμα στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για 10 με 15 ημέρες.
 Αιγάλεω
Δράση αναλαμβάνουν οι οπαδοί του Αιγάλεω, θέλοντας να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, που περνάει δύσκολες στιγμές. Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι απλήρωτο τους τελευταίους δύο μήνες και οι φίλοι του "Σίτυ" προσπαθούν να βρουν χρήματα, ώστε να μοιραστούν στους παίκτες.
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares