Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 21:57

Ηττήθηκε από λάθη και Μιχέλη

Τα παιδαριώδη αμυντικά λάθη και ο διαιτητής Μιχέλης, στέρησαν στον Πανναξιακό να διεκδικήσει κάτι καλό από τον σημερινό αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό στο ΔΑΚ Νάξου.

NAXOS KATSONIS1Η ομάδα της Νάξου ήθελε σήμερα νίκη για να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα, όμως βρήκε απέναντι της έναν Ηλυσιακό, που σε πολλές περιπτώσεις έπαιξε «άμυνα σεμιναρίου» κλείνοντας όλους τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην εστία του Νικολάου, με αποτέλεσμα ο Πανναξιακός, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων να προσπαθεί κυρίως από στημένες φάσεις και μακρινά σουτ.

Το πέναλτι

Στο 14ο λεπτό του αγώνα, σε μία ανύποπτη φάση ο Γιουργούσης με μακρινή πάσα βγάζει σε θέσει τετ α τετ τον Ντούκα, με τον παίκτη του Πανναξιακού να «παίρνει» μέτρα, να περνά την μπάλα κάτω από τα πόδια του Νικολάου που είχε βγει και τον τερματοφύλακα του Ηλυσιακού να τον ανατρέπει μέσα στη μεγάλη περιοχή. Φυσικά οι διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους ήταν εντονότατες και δεν αποκλείεται να προβούν στη δημοσίευση ανακοίνωσης.

Δείτε το βίντεο της επίμαχης φάσης.

NAXOS MAYROSΕύκολα

Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τρεις φορές την εστία του Γιουργούση πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Μοναδική ευκαιρία που δεν μετουσιώθηκε σε γκολ ήταν ένα πλασέ του Μασούρα στο 3’, όπου ο τερματοφύλακας του Πανναξιακού απόκρουσε.

(0-1) Από εκεί και πέρα η άμυνα του Πανναξιακού ήταν αυτή που ουσιαστικά χάρισε δύο γκολ στους φιλοξενούμενους. Αρχικά στη εκπνοή του 1ου ημιχρόνου (45’) μία εύκολη σέντρα από αριστερά δημιουργεί αναστάτωση μέσα στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων, με τον Κολοβό να επωφελείται μίας σειράς λαθών και με ευκολία να κάνει το 0-1.

(0-2) Ένα ακόμα λάθος στο 66’ θα φέρει το 0-2 για τον Ηλυσιακό, οι παίκτες του οποίου έκλεψαν την μπάλα στο κέντρο δημιούργησαν και πάλι κατάσταση στην άμυνα του Πανναξιακού που δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» την φάση, με τον Κολοβό και πάλι από κοντά να μη συγχωρεί το λάθος, νικώντας τον Γιουργούση.

Ευκαιρίες

Ο Πανναξιακός όπως είπαμε και στην αρχή του ρεπορτάζ, ειδικά στο 1ο μέρος απειλούσε μόνο από μακριά. Προς το τέλος του αγώνα, όπου μάλλον ήταν αργά, οι παίκτες του Γιώργου Βλαστού θυμήθηκαν το καλό τους πρόσωπο και περίπου σε ένα τέταρτο έχασαν 2-3 σημαντικές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουν όμως κάτι καλό.

Διαιτησία και χειροκρότημα

Πολύ κακή η Διαιτησία των: Μιχέλη, Καλημέρη, Κιούση, αφού αν εξαιρέσουμε την φάση του πέναλτι, οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν αρκετές φορές για λάθος υποδείξεις.

Πάντως στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι του Πανναξιακού έδειξαν πως γνωρίζουν τι εστί ποδόσφαιρο, χειροκροτώντας τους νικητές όταν αυτοί αποχωρούσνα από τον αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Γιουργούσης, Κατσάνης (70 Μποδώνιας), Τσαρτσαράς, Παπαδόπουλος, Βάσος (53 λ. τρ. Καρούσης), Σάββας, Καλογέρης, Βούλγαρης, Ντούκα (82 Μπανακάκης), Παπασταθόπουλος, Αριανούτσος

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Νικολάου, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Σίσκο, Καραπιπέρης, Αμανατίδης, Μασούρας (90′ Κωνσταντίνου), Στρατάκης, Τζώρτζης (69′ Φλέγκας), Κολοβός (85′ λ. τρ. Τσέπε). Κάμπας.

  • Στην ανάπαυλα του αγώνα βραβεύτηκαν οι αδελφοί Βενιέρη, που κατά το παρελθόν είχαν μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο στα αθλήματα της δισκοβολίας και σφαιροβολίας.

Φωτογραφίες από το παιχνίδι εδώ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares