Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 00:42

Νίκη και πρώτη θέση για τους ''Μπλε''

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι που έγινε χθες το πρωί στο γήπεδο του Αγερσανίου ο Πανθηραϊκός επικράτησε με το εμφατικό 1-5 επί της Αναγέννησης και πλέον συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Θύελλα, έχοντας 18 βαθμούς.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Οι παίκτες του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Αναγέννηση, η οποία αν και προσπάθησε τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

Γρήγορο γκολ

(0-1) Ο Γιώργος Κελίδης ήταν από τους κορυφαίους για τον Πανθηραϊκό, πετυχαίνοντας δύο τέρματα που τον έφεραν στην θέση του πίνακα των σκόρερ, όπου μαζί με τον Βαλάντη Αρβανίτη έχουν από 8 τέρματα. Ο υψηλόσωμος φορ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μηνδρινού και ασταθή απόκρουση του Λαγογιάννη άνοιξε το σκορ (0-1) με κεφαλιά μόλις στο 9ο λεπτό.

THIRA PLAYLAND1(0-2) Στο 28΄ο Μανώλης Κωλέτσης σημείωσε το 7ο φετινό προσωπικό του τέρμα, όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ, άφησε κυριολεκτικά άγαλμα τον Λαγογιάννη.

(0-3) Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 32’ ο Παναγιωτίδης από θέση τετ α τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Λαγογιάννη, αλλά την φάση τελειώνει ο Κελίδης που έρχεται από πίσω σαν τρέιλερ για να στείλει απλά την μπάλα στα δίχτυα.

(1-3) Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (40’) ο Μπάκαλος κατάφερε να μειώσει για τους γηπεδούχους και να διαμόρφωση το σκορ του 1ου ημιχρόνου, όταν εκμεταλλευόμενος εκτέλεση φάουλ του Πιταρά και ολιγωρία στην άμυνα του Πανθηραϊκού, από κοντά πέτυχε το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του.

(1-4) Στην επανάληψη ο Πανθηραϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά χρειάστηκε να φτάσει στο 73’ για να δει τον Μηνδρινό να σκοράρει, έπειτα από κούρσα από πλάγια του Παναγιωτίδη και πάσα που τον έβγαλε φάτσα με το τέρμα.

THIRA FYTROS XROMATA(1-5) Ένας από τους πιο πολύτιμος ο Παναγιωτίδης στο 82’ βάζει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, όταν σε υποδειγματική αντεπίθεση του Πανθηραϊκού, ο Κελίδης πασάρει παράλληλα μέσα στην περιοχή, σερβίροντας ένα εύκολο τέρμα στον ταχύτατο επιθετικό.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Λαγογιάννης, Ζήνδρος, Πιταράς, Δεγαϊτας Γ., Βαγενάς, Σέμε, Λίκα, Σαριδάκης (82’ Κολόι), Μπάκαλος, Παπανικολάου, Κεραμιώτης.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Κλουβάτος, Βρενάγκρ, Νομικός Ι. (88’ Βλαβιανός), Κολιούσης, Κωνταντίνου, Νομικός Ι., Μηνδρινός (86’ Νομικός Γ.), Κελίδης (89’ Κελίδης), Κωλέτσης, Παναγιωτίδης.

Δείτε 100 φωτογραφίες από το ματς εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares