Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 00:12

Οι αγώνες του 6ου ομίλου

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1-2

Σπουδαίο διπλό πήρε ο ΑΟΑΝ μέσα στα Ζωνιανά ο οποίος επιβλήθηκε με 2-1 του Ερμή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στο α' μέρος όπου πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων στο ματς και έδειξαν να ελέγχουν το ρυθμό. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν όμως δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα

Γκολ: 96' πέν. Ρηγάκης - 30' Χριστάκης, 43' Σταυρακάκης

Διαιτητές: Ζαχαριουδάκης, Μαυραντωνάκης-Παπαδάκης (Ηρακλείου)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Σουτζής): Μήτρου, Κανδηλάκης, Ρουσάκης (46' Πλουσής), Κάββαλος Στ., Σταυρακάκης, Αριστηνίδης Γ., Ρηγάκης, Μπέρκης (46' Κλίνης), Γκουτσέλης (61' Γκούγκας), Κοζανίδης, Βαρούχας

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Κωστάκης, Τσανάι (70' Μουτάκης), Κοκολάκης Κ., Δέλλιος, Χριστάκης, Ιασωνίδης, Τσάγκας (75' Γκέκας), Σταυρακάκης (85' Πηγιάκης), Κοκολάκης Γρ., Χατζιάι.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1-3

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κηφισιά μέσα στo Σταύρος Μαυροθαλασσίτης επικρατώντας με 3-1 του Αιγάλεω παίρνοντας εκδίκηση για το περσινό ματς όπου το ''Σίτυ'' είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τελευταίο ματς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν το σκορ, έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι τους και κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη

Γκολ: 70' Μιχαήλ- 5', 53' Βέρμπης, 78' Ντούμος

Διαιτητές: Μάλαμας, Γουργιώτης-Δουλγεράκης (Ανατολικής Αττικής)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής): Ρόπας, Παπουτσής, Μαυρομάτης, Στριμμένος, Κουτσοδήμος (78' Παπαναστασίου), Κουμπούλης, Δουκάκης (80' Κοντιζάς), Μπεθάνης (44' Τουρκοχωρίτης), Μιχαήλ, Τουρνάς, Παυλίδης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κόλλιας, Στασινός, Εσλερ, Τεγούσης, Καραμπάς, Κορακάκης, Χίσο (88 Κολιάκος), Αλημπάς (83' Παπαζούδης), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Παπάζογλου (54' Ντούμος).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1-0

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Ηρόδοτος ο οποίος επιβλήθηκε με 1-0 του Περιστερίου. Οι ''κυανόλευκοι'' έδειξαν να θέλουν περισσότερο το ματς και στηριζόμενοι στη δύναμη της έδρας τους πανηγύρισαν ακόμη μια νίκη που τους διατηρεί στην 2η θέση.

Γκολ: 51' Ζαφείρης

Διαιτητές: Μπινιχάκης, Πάγκαλος-Παπαδοπετράκης (Λασιθίου)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Καρλής, Μπινιχάκης, Χαρίτος, Γεωργόπουλος, Χαλκιαδάκης (74' Μπαλάφας), Αχιλλέως, Βελέτης, Κοζυράκης, Ζαφείρης Αλ. (60' Σαλταπίδας), Κούρτι (80' Τσομπανάκης), Μωραϊτης

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Τάπρατζης) :Τικταμπανίδης, Χρόνης, Παναγάκης (46' Μηλιός), Βασίλογλου, Ποστόλης, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης Χρ., Συράκος (70' Μάτζιος), Μπέλης, Ηλιάδης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 1-0

Ο Περαμαϊκος ήταν η ομάδα που καιγόταν για βαθμούς στο ματς με τον Αστέρα Βάρης και τους πήρε καθώς επικράτησε με 1-0. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν παθιασμένα σε σχέση τους ''κυανόλευκους'' και δίκαια πανηγύρισαν το τρίποντο.

Γκολ: 83' Ιατρού με κοντινό σουτ από απόκρουση Ούσιου σε κεφαλιά Λαμπρινάτου

Χαμ. Πέν.: 40' Ντούλιας μπλόκαρε ο Ούσιος

Διαιτητές: Γκάμαρης, Γεωργακόπουλος-Γούναρης (Αθηνών)

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Μπότος, Λαταπάς, Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Μπάλλας (57' Γκιάτης), Σαμαράς, Ερρίκος, Χατζηγιαννάκος (70' Σεβάι), Βεστάκης, Ντούλιας (81' Ιατρού), Λαμπρινάτος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας, Πλίτσης, Κόζης (65' Ζώνας), Δρακωντίδης, Μίχος, Παπαδημητρόπουλος, Καζάντζης, Ανδρεαδάκης, Κωβαίος (65' Φωστέρης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-0

''Κιτρινόμαυρο'' βάφτηκε το ντέρμπι της Ραφήνας καθώς η Τριγλία επικράτησε της Θύελλας με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα σημεία και πήραν σημαντικό τρίποντο

Γκολ: 44' πέν. Σκαφίδας

Δοκάρια: 60' Ζέκιο

Διαιτητές: Μίαρης (Δωδεκανήσου), Λιαμπότης-Λυμπερόπουλος (Αθηνών)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Γαλανόπουλος, Τσέπας, Σκαφίδας, Τσιτοφώτος, Γκίκας (89' Κορώνης), Σταμπέλος (64' Ράμο), Μάντζης (90' Βουλομένος), Ζέκιο

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Ματζώρος (54' Λαγός), Τασόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης (71' Γεραγωτέλης), Τσέλιος, Ραμπαβίλας, Πασάς, Κατσούγκρης (64' Γκούμας).

ΑΕΚ - ΠΑΟ Κρουσώνα 7-1 (onsports.gr)

Τη μεγαλύτερή της νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε η ΑΕΚ που διέλυσε τον ΠΑΟ Κρουσώνα 7-1 στο ΟΑΚΑ – Χατ – τρικ ο Μπρέσεβιτς, δύο γκολ από Ντακόλ.

Ανησυχία είχε προκαλέσει η εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Ηλυσιακό για την προηγούμενη αγωνιστική, όπου κατάφερε με το… ζόρι να φτάσει στη νίκη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Στόχος της Ένωσης απέναντι στον ουραγό ΠΑΟ Κρουσώνα δεν ήταν μόνο η νίκη, αλλά και το θέαμα για να αποδείξει πως ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Το βρεγμένο τερέν δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να φτάσει στην εντυπωσιακή νίκη με 7-1.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν στο γκολ στο 33’ με τον Γροντή μετά από… κόντρα. Από εκεί και πέρα, όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος όπου η Ένωση χόρεψε στη βροχή.

Στο 47’ μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ο Μπρέσεβιτς με ωραίο προβολή έκανε το 2-0. Στο 54’ ο Ντακόλ πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Καλομοίρη για το 3-0.

Στη συνέχεια, ο Μπρέσεβιτς συνέχισε σε αυτούς τους ρυθμούς και στο 55’ μετά από ασίστ του Ντακόλ έκανε το 4-0 και στο 59’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ ξεπερνώντας και τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 66΄ ο Πλατέλλας με εντυπωσιακό εναέριο σουτ έκανε το 6-0 για να κλείσει το επιθετικό κρεσέντο στο 75’ όταν ο Πλατέλλας κέρδισε το πέναλτι από τον Καλομοίρη και την αποβολή του αντίπαλου γκολκίπερ με τον Ντακόλ να ευστοχεί και να κάνει το 7-0.

Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους, σημείωσε ο Παπάς στο 79’ μετά από τραγικό λάθος του Βούρα. Με αυτό το τρίποντο η Ένωση διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας σε επτά αναμετρήσεις έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι αγώνες του 5ου ομίλου Πανναξιακός – Ηλυσιακός [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares