Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 20:31

Μονόδρομος χωρίς Αριανούτσο και Βάσο

Ο Κώστας Βάσος μετά από τρεις μήνες παραμονής στη Νάξο κουνάει το μαντήλι του αποχαιρετισμού καθώς τερματίστηκε η συνεργασία του με τον Πανναξιακό – Αύριο (15:00) το κρίσιμο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής στον Κρουσώνα με τον ΠΑΟΚ – Τι λένε Τζορμπατζάκης και Δερμιτζάκης που αγωνίστηκαν πέρυσι με την ομάδα της Νάξου. Ο Κώστας Βάσος μετά από τρεις μήνες παραμονής στη Νάξο κουνάει το μαντήλι του αποχαιρετισμού καθώς τερματίστηκε η συνεργασία του με τον Πανναξιακό – Αύριο (15:00) το κρίσιμο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής στον Κρουσώνα με τον ΠΑΟΚ – Τι λένε Τζορμπατζάκης και Δερμιτζάκης που αγωνίστηκαν πέρυσι με την ομάδα της Νάξου.

Οι εξελίξεις τρέχουν όσον αφορά τον Πανναξιακό, ο οποίος ετοιμάζεται για ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής περιόδου. Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 10η αγωνιστική, αλλά η ομάδα της Νάξου είναι στην 11η θέση – κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού καθώς μετράει πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η τελευταία νίκη της Νάξου σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου (κόντρα στο Περιστέρι) και από τότε αγνοεί το …τρίποντο.

Τώρα, ταξιδεύει στη Κρήτη (για 3η φορά φέτος όπου στα προηγούμενα παιχνίδια έχει μία νίκη στα Ζωνιανά και μία ισοπαλία στον Άγιο Νικόλαο) όπου θα αντιμετωπίζει αύριο (15:00) στον Κρουσώνα – περιοχή έξω από το Ηράκλειο – τον ουραγό ΠΑΟΚ. Ομάδα που έχει ως προπονητή τον Μύρωνα Σηφάκη, άλλοτε συμπαίκτη του Γιώργου Βλαστού, προπονητή του Πανναξιακού. Αμφότεροι ήταν μαζί στον ΟΦΗ από το 1986 έως το 1991. Περίοδος όπου η κρητική ομάδα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα το 1987 είχε κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ηρακλή (3-1 στα πέναλτι)…

Εκτός Αριανούτσος

Όμως, αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα. Και αμφότεροι οι προπονητές δεν θα φορέσουν σορτσάκια για να αγωνιστούν. Αν και με τα προβλήματα που έχουν οι δύο ομάδες κάτι τέτοιο δεν θα ήταν απίθανο. Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει εντός έδρας από την 3η αγωνιστική όταν και επικράτησε του Ηλυσιακού με 4-2. Από τότε έχει δύο ισοπαλίες και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα προέρχεται από τη συντριβή κόντρα στην ΑΕΚ (7-1 στο ΟΑΚΑ) όπου έχασε και τον βασικό της του τερματοφύλακα (Καλομοίρης) ο οποίος αποβλήθηκε. Αμφίβολοι πάντως είναι και οι δύο πρώην Ναξιώτες αλλά για διαφορετικούς ο καθένας λόγους. Ο μεν Τζορμπαταζάκης προέρχεται από τραυματισμό και είναι στο όριο να αγωνιστεί, ο δε Δερμιτζάκης είναι στα …κάγκελα με τον Σηφάκη και είτε παίζει και βγαίνει σχεδόν στο ημίχρονο είτε δεν παίζει καθόλου. Όμως, αυτά λίγη σημασία έχουν για τον Πανναξιακό. Ο Βλαστός κοιτάζει τα του οίκου του και δεν είναι και τα καλύτερα. Ο Κώστας Βάσος και επίσημα τέθηκε εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Μάλιστα, ήδη αναχώρησε από τη Νάξο και θα αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της καριέρας του. Νοκ άουτ είναι και ο Αριανούτσος, σίγουρα από το παιχνίδι του Σαββάτου ενώ σήμερα θα γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει καθότι αντιμετωπίζει όπως γράψαμε χθες πρόβλημα στο δεξί πόδι. Νοκ άουτ και ο Μπονιάκος ενώ επιστρέφουν οι Μεσημέρης – Ανδρεόπουλος που όπως όλα δείχνουν θα βρεθούν στην βασική ενδεκάδα όπως και ο Παπασταθόπουλος που τελικά ξεπερνάει τον τραυματισμό του.

Λεπτομέρειες

Περνάμε όμως και στους δύο πρώην Ναξιώτες, τον Μιχάλη Τζορμπατζάκη και Κώστα Δερμιτζάκη οι οποίοι πέρυσι αγωνίστηκαν στον Πανναξιακό, όμως απεχώρησαν με τη λήξη της σεζόν και όπως ανέφεραν αμφότεροι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε έφυγαν με παράπονο… Τι μας είπε ο Τζορμπατζάκης; « το παιχνίδι το χρειαζόμαστε πολύ και οι δύο ομάδες, Η απόσταση από την γραμμή σωτηρίας είναι μόλις 5 βαθμοί και τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι καθοριστικά. Ότι ισχύει για εμάς ισχύει και για τον Πανναξιακό που όμως ξεκίνησε πολύ καλά φέτος. Με νίκη παίρνουμε ανάσα και ψυχολογική. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και γιατί όχι στην τύχη. Όχι δεν είμαι ρομπότ για να μη σκέφτομαι τι έχω περάσει στη Νάξο την περσινή χρονιά. Είχαμε πολύ καλές στιγμές αποτέλεσα μέρος μίας ιστορικής πορείας καθώς ανέβηκε η ομάδα στη Γ’ Εθνική και ζήσαμε όλοι μαζί έντονες, δυνατές στιγμές που δεν ξεχνιούνται. Ναι έχω παράπονο από 2-3 συγκεκριμένα άτομα, όμως έχω κρατήσει σχέσεις με φίλους και ελπίζω ότι σύντομα θα έρθω για διακοπές τουλάχιστον στην Νάξο. Η πρόβλεψή μου; Ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι έως το τέλος».

Κομβικό

Από τη πλευρά του ο Κώστας Δερμιτζάκης αναφέρει ότι «νομίζω ότι είναι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες η αναμέτρηση. Είχαμε ατυχίες όλη τη χρονιά αλλά τώρα θέλουμε τις δύο νίκες ή μίνιμουμ 4 βαθμούς στα δύο επόμενα παιχνίδια ώστε να πάμε με ηρεμία για τα Χριστούγεννα και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Πέρυσι στη Νάξο έκανα μία από τις καλύτερες χρονιές μου και μάλιστα πέρασα καλά και έξω από το γήπεδο. Πολλούς φίλους και δυνατά αισθήματα. Ήθελα να μείνω και δεν το έκρυψα. Όμως, είμαι επαγγελματίας. Άλλοι λόγοι δεν με κράτησαν στο παιχνίδι. Τώρα θα βρίσκομαι απέναντι στην πρώην ομάδα μου. Δεν ξέρω εάν θα αγωνιστώ αλλά είναι σίγουρο ότι θα σκέφτομαι πόσο όμορφα πέρασα στη Νάξο»…

Διαιτητές

Ποιο είναι το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής; Σάββατο 7/12 ΠΑΟ Κρουσσώνας – Πανναξιακός (15:00): Χρυσός, Μαρνέζος, Πετεινάτος (Χανίων), ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι Κυριακή (15:00): Αιγάλεω – Ερμής Ζωνιανών: Λάμπρου, Τακόπουλος, Παντελάκης (Εύβοιας), Αγιος Νικόλαος – Ηρόδοτος: Μπερτάκης, Κομισοπούλου, Κανελάκης (Χανίων), Κηφισιά – Περαμαϊκός: Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας), Φλώτσιος, Σοφός (Βοιωτίας), ΑΟ Περιστερίου – Τριγλία Ραφήνας: Γκριτζέπης (Αρκαδίας), Σταματάκος, Παυλέρου (Λακωνίας), Αστέρας Βάρης – ΑΕΚ: Κρητικός, Τσιγγινές, Τασσιόπουλος (Θεσσαλίας) και Μανδραϊκός – Ηλυσιακός: Μακρυπόδης, Τσιρίνης, Οικονόμου (Αχαΐας). Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Θύελλα Ραφήνας μετά την αποδέσμευση του Βλάση Χατζηαναστασίου (άφησε τον πάγκο της ομάδας μετά από 10 χρόνια) είναι σε αναζήτηση προπονητή και ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν του Στάθη Ασλάνογλου. Ποιο είναι το παράδοξο; Ο έμπειρος τεχνικός έχει συνδέσει την προπονητική του καριέρα με την άλλη ομάδα της Ραφήνας, την Τριγλία, με την οποία μάλιστα ξεκίνησε φέτος τη σεζόν, πριν φύγει για ένα ατυχές πέρασμα από την Πεύκη.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares