Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 23:40

Αυλαία 1ου γύρου για ΠΑΣ και Αναγέννηση

Ο ΠΑΣ Νάξου και η Αναγέννηση θα ανοίξουν αύριο στις 15:00 την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

PAPADOPOULOSΗ αναμέτρηση είναι ντέρμπι και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά και η κάθε μία από την πλευρά της θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερες απουσίες για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν… Έτσι καιρού επιτρέποντος όσοι βρεθούν αύριο στο γήπεδο του Αγερσανίου θα παρακολουθήσουν ένα όμορφο παιχνίδι.

Στο στρατόπεδο του τυπικά γηπεδούχου ΠΑΣ Νάξου, θέλουν τι νίκη σε ένα ντέρμπι, που θα τους «ξεκολλήσει» από τους έξι (6) βαθμούς, που βρίσκονται από τις 2 Νοεμβρίου. Φυσικά όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν η βαθμολογική συγκομιδή είναι αυτοσκοπός για τους παίκτες του ΠΑΣ, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι η πρώτη χρονιά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, δεν μπορεί παρά να είναι μόνο αναγνωριστική.

Η Αναγέννηση μετά την κακή παρένθεση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθηραϊκό (1-5) η ομάδα του Γιώργου Φακίνου θα επιδιώξει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, που θα τη φέρουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Σε κάθε περίπτωση πάντως η Αναγέννηση έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία στον 1ο γύρο και πλέον στον δεύτερο, όπου θεωρητικά το πρόγραμμα θα είναι δυσκολότερο γι αυτή, καλείται να επιβεβαιώσει την καλή της ως τώρα παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.

Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει αύριο (Σαββάτο 6/11) στις 15:00 θα διευθύνουν οι: Βακόνδιος, Ζαράνης, Φαν Άακεν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares