Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 00:06

Τζούρος: Να μη γίνει αγωνιστική τα Χριστούγεννα

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς της ΕΠΣ Κυκλάδων εξέδωσε και έδωσε στη δημοσιότητα ο προπονητής του Α.Ο. Καρτεράδου Λευτέρης Τζούρος. Ο έμπειρος τεχνικός ζητά από την Ένωση να ξανασκεφτεί την πιθανότητα στο να ορίσει αγώνες του 3ου ομίλου στις 21-22/12.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΣΚ υπεύθυνοι για τον ορισμό των αγώνων θα ήθελα να σας ενημερώσω και να σας τονίσω ότι η απόφαση που πήρατε για διεξαγωγή αγώνων στις 21-22/12 μάλλον δεν έγινε κατόπιν σκέψης και αυτό γιατί ως γνωστόν η περίοδος μεταξύ 15/12 και 10/1 είναι και η μοναδική περίοδος που οι νησιώτες λόγω τουριστικής και σχολικής περιόδου μπορούν να πάνε είτε για τουριστικούς είτε για ιατρικούς είτε για να επισκεφτούν τους δικούς τους ανθρώπους  εκτός νησιού.

Μέχρι άδω θα  πείτε ότι τα έχουμε ξανακούσει όμως το πρόβλημα έγκειται στο ότι με δεδομένο τη συμμέτοχη υποχρεωτικά παικτών κάτω των 19 πράγμα που σημαίνει ότι οι ομάδες θα πρέπει να κρατήσουν στα νησιά παίκτες που οι γονείς τους έχουν ήδη αποφασίσει και έχουν βγάλει εισιτήρια για να φύγουν μετά τις 15/12 καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει η καθεμία ομάδα τουλάχιστον 3 παίκτες κάτω των 19 λέγοντας στους γονείς του τι;

1) Να ακυρώσουν τις διακοπές;

2) Να κρατήσουν τα παιδιά τους και να τα στείλουν με courier;

3) Ή να φύγουν οι γονείς και τα παιδιά να μείνουν μόνα τους;

 Πάμε παρακάτω σχετικά με την αρχή της ισονομίας. Αν θα οριστούν αγώνες θα πρέπει να γίνει για όλους τους ομίλους και όχι μόνο για τον τρίτο.

 Νομίζω αυτά φτάνουν για να το ξανασκεφτείτε.

 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 ΤΖΟΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares