Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 21:41

Πολύτιμο ''Χ'' στον Κρουσώνα

Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο ο Πανναξιακός κατάφερε σήμερα να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ΠΑΟ Κρουσώνα (1-1) στο Ηράκλειο και πλέον κοιτάζει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης στις 22/12, όπου θα επιδιώξει να τελειώσει με νίκη το 2012.

Το ματς

Το παιχνίδι στο 1ο μέρος ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να σκοράρουν σε μία ανύποπτη φάση στο 16’ με ένα σουτ μέσα από την περιοχή του Κώστα Δερμιτζάκη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ο πρώην παίκτης του Πανναξιακού, που αγωνίζεται στον Κρουσώνα δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Κρητικοί φωνάζουν για πέναλτι σε χέρι που έγινε μέσα στη περιοχή του Πανναξιακού.

Ο Πανναξιακός χάνει την ευκαιρία του ημιχρόνου στο 31’ όταν κεφαλιά του Ντούκα αποκρούεται από τον Χριστοδουλάκη και στη συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 52’ ο Ντούκα αυτή τη φορά ευστοχεί με το κεφάλι μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπασταθόπουλου.

Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός διατήρησε την υπεροχή χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάτι καλύτερο.

Φταίει η διαιτησία

Ο προπονητής του ΠΑΟ Κρούσωνα μετά το τέλος της αναμέτρησης τα «έβαλε» με την διαιτησία λέγοντας: «Για το σημερινό ματς, που ήταν τελικός για εμάς και είχαμε τον έλεγχο 90 λεπτά με ευκαιρίες και χωρίς να δημιουργήσει φάσεις ο αντίπαλος, θα το χαρακτηρίσω  με μία λέξη: «Αυτοκτονήσαμε». Είμαστε αυτόχειρες πληρώνοντας και πάλι μία στιγμή αδυναμίας και τα διαιτητικά λάθη. Για άλλη μια φορά στην έδρα μας οι διαιτητές που μας αδικούν είναι από τα Χάνια Τυχαίο; Ας το πούμε έτσι. Στο τελευταίο ματς που έχουμε για το 2013 θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε και έπειτα να ενισχύσουμε την ομάδα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος». 

Δίκαιο το αποτέλεσμα

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βλαστός ευχαρίστησε τους Κρουσωνιάτες για τη φιλοξενία, ενώ χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα: «Καταρχήν θέλω να σταθώ στην καταπληκτική φιλοξενία του ΠΑΟ Κρουσώνα και θα την ανταποδώσουμε στη Νάξο. Αναφορικά με το ματς. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά. Εμείς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς να μας δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες. Εμείς είχαμε πίεση γιατί το τελευταίο διάστημα δεν είχαμε καλά αποτελέσματα και θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα στον Κρουσώνα,. Ήταν ένα δυνατό ματς και όχι τεχνικό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Κρουσώνας είχε την υπεροχή και προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις να γίνουμε απειλητικοί. Στην επανάληψη μπήκαμε πιο παθιασμένα και επιθετικά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Αν είχαμε καλύτερη τελική πάσα μπορούσαμε και κάτι παραπάνω. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Διαιτητές: Χρυσός, Μαρνέζος-Πετεινάτος (Χανίων)

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μύρων Σηφάκης): Χριστοδουλάκης, Μασέλης, Τζωρμπατζάκης, Mακατουνάκης (31' λ. τρ. Κουράκης), Κορδονούρης, Ταβλαδωράκης, Καπετανάκης (70' Νύκταρης), Παπαρούνας (75' Καφετζόπουλος), Αλέκου, Δερμιτζάκης, Παππάς

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Tσαϊλάκης, Παπαδόπουλος, Τσαρτσαράς, Μεσημέρης, Καλογέρης, Σάββας, Καρούσης (88' Κατσάνης), Μποδώνιας, Ντούκα, Παπασταθόπουλος (85' Μπανακάκης), Βούλγαρης.

DSC04568DSC04571DSC04572DSC04573

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares