Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 01:04

Ντούκα και Δερμιτζάκης μιλάνε για το ματς

Ο Ρένος Ντούκα και Κώστας Δερμιτζάκης πέρυσι ήταν συμπαίκτες, φέτος όμως βρέθηκαν αντίπαλοι για 90 λεπτά και μάλιστα ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ΠΑΟ Κρουσώνα – Πανναξιακός, με τους δυο τους να είναι οι σκόρερ των τερμάτων που διαμόρφωσαν το τελικό 1-1.

NAXOS MAYROSΤο sportcyclades.grζήτησε την γνώμη τους για τον συγκεκριμένο αγώνα, με τον επιθετικό του Πανναξιακού να τονίζει: «το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο οι αντίπαλοι μας σημείωσαν έναν γκολ από μία ανύποπτη φάση. Βέβαια δίκαια διαμαρτύρονται για το πέναλτι που έγινε ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε και πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν να βάλουμε γκολ και να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Είχε στιγμές που είχε πολύ πάθος, ήταν γρήγορο και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Για εμάς ήταν ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας καθώς ερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα. Όμως δείξαμε ότι είμαστε ομάδα καθώς παίξαμε όλοι για το καλύτερο δυνατό».

Από τη πλευρά του ο Κώστας Δερμιτζάκης, που σημειωτέων δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε είπε: «είμαστε καλύτεροι και μας αδικεί η απόφαση να μην δοθεί πέναλτι στο χέρι που έκανε παίκτης του Πανναξιακού πάνω στη γραμμή σε σουτ του Αλέκου. Το παραδέχτηκαν όλοι άλλωστε. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες ενώ ο Πανναξιακός προσπάθησε κυρίως με μεγάλες μπαλιές να εκμεταλλευτεί τον Ρένο και σε μία εξ αυτών κατάφερε να ισοφαρίσει. Δεν θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν πανηγύρισα το γκολ γιατί έχω αισθήματα για τον Πανναξιακό. Δεν θεωρώ ότι πέσαμε, αλλά σίγουρα ήταν ένα πισωγύρισμα από τη στιγμή που παίζαμε στην έδρα μας. Όμως, έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα και όσο υπάρχουν αγώνες ελπίζουμε».

NTOUKAS DILOSEIS 2012

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares