Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 13:43

1ος ο Ηρόδοτος (τα ματς του 6ου ομίλου)

Για πρώτη φορά φέτος η ΑΕΚ έπεσε από την κορυφή του 6ου ομίλου καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως το γήπεδο του Μενιδίου σήμερα ήταν δηλωμένο ως έδρα του Αστέρα Βάρης, ενώ έχει δηλωθεί στην ΕΠΟ ως δεύτερη έδρα της ΑΕΚ!

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από την ομάδα της Βάρης, η οποία ήταν πολύ ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και «αποζημιώθηκε» για αυτό παίρνοντας τον έναν βαθμό.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεσάντρε Ντακόλ στο 55ο λεπτό και από εκεί και πέρα… κοιμήθηκε! Έτσι οι παίκτες του Πέτρου Τσιγκούλη το πίστεψαν και πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90 λεπτών ο Ζώνας έκανε το 1-1 «γκρεμίζοντας» την ΑΕΚ από την κορυφή όπου είναι πλέον ο Ηρόδοτος!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Τσιγκούλης): Ούσιος, Πλίτσης, Σκουρλής, Σχίζας, Κόπελας, Μίχος, Φουστέρης, Παπαδημητρόπουλος, Ζώνας (92′ Σινάνης), Ανδρεαδάκης, Καζάντζης (78′ Κωβαίος)

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης (90′ Τσεβάς), Τσιρίλο (11′ Αργυρίου), Σταθάκης, Ρόβας, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (66′ Πόποβιτς)

Πηγή: grandsport.gr

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2-2

Σημαντικό βαθμό απέσπασε ο Ηλυσιακός μέσα στην Μάνδρα αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την ομώνυμη ομάδα. Οι ''κιτρινόμαυροι'' παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και έπαιζαν από το 70' με δέκα παίκτες βρήκαν το σθένος να πάρουν το βαθμό, γεγονός που φανερώνει ότι δίκαια χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους ''ομάδα με μέταλλο ''

Γκολ: 43' Καϊμακαμούδης, 58' Σερέπας- 74' Κάμπας, 77' Μασούρας

Αποβολές: 70' Ιωαννίδης

Διαιτητές: Μακρυπόδης, Τσιρινής-Οικονόμου (Αχαϊας)

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ (Στέλιος Βογιατζής): Ντούσης, Χουστουλάκης, Ζαγκλής (80' Ζουράφλιοβ), Βασιλείου, Κολτσίδας, Μεσσίνι, Μπιλίτσης, Κουμασουρίτζε (87' Τεπέτοφ), Καϊμακαμούδης, Ζαχαράτος, Σερέπας

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Διαμαντής, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Σίσκος, Καραπιπέρης, Αμανατίδης, Τζώρτζης (75' Φίπε), Στρατάκης, Κωνσταντίνου (50' Μασούρας), Κολοβός (82' Φλέγγας), Κάμπας

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-1

Επέστρεψε στις νίκες του Περιστέρι που επικράτησε με 2-1 της Τριγλίας Ραφήνας και βελτίωσε τη θέση του στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι έπιασαν από την αρχή από το λαιμό τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας δυο γκολ πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα. Στη συνέχεια οι ''κιτρινόμαυροι'' μπήκαν στο ματς όμως δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Τριγλίας έχουν παράπονα από τον α' βοηθό, Σταματάκο, για τις υποδείξεις που πραγματοποίησε.

*Πολλά παράπονα η Τριγλία από τον α' βοηθό Σταματάκο

Γκολ: 9' Μπέλης, 26' Μπόσιος - 29' Ζέκιο

Διαιτητές: Γκριτζέπης, Σταματάκος-Παυλέρου (Λακωνίας)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάπρατζης): Τικταμπανίδης, Χρόνης, Βασίλογλου, Αποστόλης, Μήλιος, Άλντο, Μπόσιος (90' Πλέστης), Χέλμης, Ηλιάδης, Μπέλης, Συράκος (79' Μάντζιος)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Σβαρνάς, Τσέπας (65' Κορώνης), Σκαφίδας, Τσιτοφώτος (58' Ράμο), Γκίκας, Σταμπέλος (80' Μουλάκης), Μάντζης, Ζέκιο.

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ 2-0

Το δικό του πάρτι έστησε στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Περαμαϊκό ο Δημήτρης Βέρμπης. Ο επιθετικός των γηπεδούχων πετυχαίνοντας απο δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα των βορείων προαστίων να σημειώσει ακόμη μια νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ''πράσινοι'' ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γεωργιάδη με δεύτερη κίτρινη

Γκολ: 30' Βέρμπης με κεφαλιά από φάουλ του Αλημπά, 76' Βέρμπης από κοντά

Αποβολές: 44' Γεωργιάδης (δ.κ.)

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Φλώτσιος-Σοφός (Μεσσηνίας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κόλλιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο, Ντούμος (74' Παπάζογλου), Βέρμπης (90' Μεγαρίτης), Αλημπάς (81' Ταμπάκης), Καραμπάς

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Μότος, Ερρίκος, Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Λαπατάς, Σαμαράς, Ντούλιας (46' Ιατρού), Χατζηγιαννάκος (75' Σεβάι), Βεστάκης, Λαμπρινάτος, Ανδριανόπουλος (35' Γκιάτης).

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 0-1

Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί στις τάξεις του Ηροδότου μετά τη νίκη με 1-0 που σημείωσαν οι ''κυανόλευκοι'' κόντρα στον ΑΟΑΝ, η οποία έφερε τους Ηρακλειώτες στην κορυφή του 6ου ομίλου μετά την... γκέλα της ΑΕΚ. Πλέον το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη θα παραταχθεί την Τετάρτη με την καλύτερη ψυχολογία στη συνάντηση με την Ένωση. Στο αγωνιστικό μέρος, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι τους και χάρις σε γκολ που πέτυχε η ''χρυσή αλλαγή'' του Θανάση Κολιτσιδάκη, Σαλταπίδας, στο 81' πανηγύρισαν ένα σημαντικό τρίποντο

Γκολ: 81' Σαλταπίδας

Διαιτητές: Μπερτάκης, Κομισοπούλου-Κανελάκης (Χανίων)

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Κωστάκης, Τσανάι, Κ. Κοκολάκης, Δέλλιος, Χρηστάκης (46' Πηγιάκης), Ιασωνίδης, Τσάνγκας (46' Δήμας), Σταυρακάκης (74' Γκέκας), Γρ. Κοκολάκης, Χατζιάι

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Zαφείρης Δ., Μπινιχάκης, Γεωργόπουλος, Χαρίτος, Βελέτης (46' Αχιλλέως), Χατζηανδρέου, Χαλκιαδάκης, Μωραϊτης, Μπήλιος (46' Κορυζάκης) (50' Σαλταπίδας), Ζαφείρης Α., Κούρτι.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ 1-0

Ζητούμενο για το Αιγάλεω στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών ήταν η νίκη προκειμένου το ''Σίτυ' να διατηρούνταν πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη. Το τρίποντο ήρθε χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Παυλίδης στο 57' με κεφαλιά ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα απο τη διαιτησία αφού ζήτησαν πεναλτι στο 65' σε μακράρισμα πάνω στον Πλουσή. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χρήστο

Γκολ: 57' Παυλίδης

Αποβολές: 80' Χρήστο

Διαιτητές: Λάμπρου, Τακόπουλος-Παντελής (Εύβοιας)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής): Κουρεπίνης, Κοντιζάς, Ταμπάκης, Στριμμένος (81' Ναυπλιώτης), Κουτσοδήμος, Κουμπούλης, Δουκάκης, Μαυρομμάτης, Μιχαήλ (85' Τουρκοχωρίτης), Παυλίδης, Πολυκρέτης (70' Χρήστος)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Σουτζής): Μήτρου, Κανδηλάκης, Ρουμπάκης, Μπριλάκης, Σταυρακάκης, Πρινικάκης (63' Μπέρκης), Ρηγάκης, Γκουτσέλης (73' Κοζορώνης), Κλίνης (61' Γκούγκας), Πλουσής, Βαρούχας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares