Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 19:54

Μανουδάκης: “Με νίκη στην Ανω Μερά τελειώνει η αγωνία μας”

 

SYROS INTERNATIONAL LIFEΑποτελεί το βασικότερο γρανάζι στη μηχανή της ομάδας του! Με τις φετινές του εμφανίσεις έχει δείξει ότι είναι περισσότερο... ώριμος από ποτέ ακόμα και σε ρόλους ανάγκης, όπως ήταν στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Α.Ο. Σύρου. Από τότε βέβαια έχει κυλήσει αρκετό νερό στο αυλάκι και η μάχη για το πρωτάθλημα στις Κυκλάδες έχει“ανάψει” για τα καλά.

Ο αρχηγός του Αγιαξ Σύρου Κυριάκος Μανουδάκης θεωρεί ότι η προσεχής αγωνιστική είναι η πλέον καθοριστική και κρίσιμη για τον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος.  Τον λόγο μας τον εξηγεί ο ίδιος: 

“Οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας παίζουν μεταξύ τους. Αυτό από μόνο του καθιστά την αγωνιστική εξαιρετικά κρίσιμη. Εκτιμώ ότι αν νικήσουμε στην Ανω Μερά το Σάββατο τελειώνουμε την... αγωνία για τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ. Αν πάλι δεν τα καταφέρουμε δεν θα βγούμε εκτός στόχων, απλά θα μείνει στο παιχνίδι και η Ανω Μερά, που έχει πάντως δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.” 

-Το ίδιο πιστεύεις ισχύει και για τον Α.Ο. Σύρου; 

“Ναι. Αν επικρατήσει του Πάγου κι εμείς στην Ανω Μερά είμαστε και οι δυο με... ενάμιση πόδι στα μπαράζ. Για εμάς το ματς του Σαββάτου είναι τελικός που αν τον πάρουμε είμαστε σίγουρα στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας.” 

-Εκτιμάς ότι η Ανω Μερά θα είναι καλύτερη σε σχέση με τον πρώτο γύρο; MANOY PANYG ORTHIA

“Ναι το πιστεύω. Θεωρώ ότι η ομάδα της Μυκόνου κι εμείς, αυτή την περίοδο παίζουμε την καλύτερη μπάλα στον όμιλο. Σίγουρα θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι”. 

-Είπες ότι και να μην τα καταφέρετε δεν βγαίνετε εκτός στόχων. Ποιοι είναι λοιπόν οι στόχοι σας φέτος; Απλά τα μπαράζ ή και κάτι παραπάνω; 

“Μπαράζ για αρχή όπως και πέρυσι και μετά βλέπουμε. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη... Κατά την εκτίμησή μου άλλωστε φέτος παίζουμε καλύτερα απ' ότι πέρυσι.” 

-Εχει ακουστεί το όνομά σου σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Υπάρχει κάποια εξέλιξη σε αυτά; 

“Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Αγιαξ και μ' ενδιαφέρει μόνο το καλό της ομάδας μου. Δεν κρύβω ότι με έχουν πλησιάσει τόσο άλλη ομάδα της Σύρου, όσο και κάποιες άλλες μεγαλύτερης κατηγορίας. Κάτι δεδομένο δεν υπάρχει πάντως. Ολα θα ξεκαθαρίσουν, για το αν θα μείνω ή θα  αλλάξω φανέλα, μετά τις γιορτές.” 

-Τέλος σε σχέση με την περσινή χρονιά εκτιμάς ότι οι ομάδες της Σύρου παρουσιάζονται πιο ισχυρές; 

“Αναμφίβολα. Είναι κάτι που έχει φανεί και στο γήπεδο. Απόδειξη είναι και ότι στις αναμετρήσεις μεταξύ των τριών ομάδων, ο νικητής, όπου υπήρχε, κρίθηκε στο γκολ, ενώ στο παιχνίδι το δικό μας με τον ΑΟΣ το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 1-1.” 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares