Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 23:05

Δύο δυνατά ματς για τον 3ο όμιλο

Δύο παιχνίδια που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον θα γίνουν αύριο Σαββάτο (14/12) για τον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Ανδρών.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΜε φόντο την 3η θέση

Το πρωί στις 10:15 ο ΑΜΣ Φιλωτίου υποδέχεται τη Λάβα Εμπορείου, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να ανεβάσει την ομάδα της Νάξου μόνη 3η στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει ενδιαφέρον όσο αφορά και τα μεταξύ αποτελέσματα μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς η Λάβα η μία και μοναδική νίκη που μετρά στο πρωτάθλημα έχει επιτευχθεί στην 1η αγωνιστική του πρώτο γύρου, κόντρα στο Φιλώτι, με του "Εμποριανούς" να παίρνουν τότε το παιχνίδι με 2-1.

Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, αφού ανακοίνωσε τους 19 παίκτες για τον συγκεκριμένο αγώνα προχώρησε στην εξής δήλωση: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, και είμαστε πανέτοιμοι για τις ανάγκες ενός ακόμη κρίσιμου για εμάς αγώνος. Οι ποδοσφαιριστές μου, δουλεύουν με διάθεση και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτούς. Είναι ένας κομβικός αγώνας για εμάς, που υπό προϋποθέσεις, μπορεί να μας οδηγήσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι το οποίο, πριν από λίγες βδομάδες ήταν σχεδόν ακατόρθωτο. Συνδυάζουμε την ανανέωση με την ουσία κάτι πού είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο, πάμε αρκετά καλά. Η Λάβα Εμπορείου Σαντορίνης, απολαμβάνει τον σεβασμό και την εκτίμηση μας, και πιστεύω ότι θα είναι για εμάς, ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Προχωράμε βήμα-βήμα, και χτίζουμε μία ομάδα που μπορεί να πετύχει μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για φέτος, και να είναι ανταγωνιστική τα αμέσως επόμενα χρόνια».

8IRA LYGNOY EKOΟ αγώνας ξεκινά αύριο στις 10:15. Διαιτητές θα είναι οι: Μενδρινός, Σουλτάνης και Φαν Άακεν.

Ντέρμπι υπό προϋποθέσεις

Η 1η της βαθμολογίας Θύελλα θα υποδεχτεί την 3η Αναγέννηση, σε ένα παιχνίδι, που η εξέλιξη του και η ποιότητα των δύο ομάδων δεν αφήνουν περιθώρια για προβλέψεις. Οι γηπεδούχοι μετά το «χαστούκι» που δέχτηκαν από τον Καρτεράδο φαίνεται ότι μπήκαν σε σκέψεις και με αφετηρία το αυριανό παιχνίδι θέλουν να διορθώσουν τα σημεία που έδειχναν χαλαρότητα.

THIRA XALARHSΣίγουρα η επιστροφή των πόντων από την Π.Ε. της ΕΠΣ, μετά από το τραγικό λάθος του Καρτεράδου (τρεις ξένοι στη 18αδα) συντελεί θετικά στη ψυχολογία της Θύελλας, που θα πρέπει να δείξει όμως καλό πρόσωπο απέναντι σε μία ομάδα, όπως είναι η Αναγέννηση, η οποία αν βρεθεί σε μέρα μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα.

Στον 1ο γύρο η Θύελλα έφυγε νικήτρια με 3-1 μέσα από το γήπεδο της Αναγέννησης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει αύριο στις 16:00, με διαιτιτική τριάδα τους: Ρούσσο Γ., Μουτάφη και Βάιλα.

Δείτα τα βίντεο από τον 1ο γύρο

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το ντέρμπι της Σύρου Με το «μισό πόδι» στα μπαράζ »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares