Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 11:23

Pre game ΑΟ Σερίφου - Ένωσης

Την Κυριακή στην Σίφνο θα διεξαχθεί ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου ΑΟ Σερίφου και της Ένωσης.

SERIFOS XORHGOI 2013Δυστυχώς ο ΑΟ Σερίφου είναι αναγκασμένος να μεταβεί για να αγωνιστεί στο Γήπεδο του Θόλου «Γ.& Δ. Συγγελίδης» αφού προέκυψε πρόβλημα το γήπεδο της Σερίφου από ανώνυμη καταγγελία ιδιώτη. Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του ΑΟΣ, το θέμα θα λυθεί πολύ γρήγορα αφού ήδη έχουν σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες τα χαρτιά που τους έχουν ζητηθεί για την καταλληλότητα του γηπέδου.

ΑΟ Σερίφου….

Οι Σερφιώτες θα ταξιδέψουν στο γειτονικό νησί με πολλές ελλείψεις βασικών τους παικτών όπως είναι αυτές των Βαλσαμάκη Κοσμά, Λιβάνιου Μαρίνου, του Μαγουλά Αντώνη και του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας Κώστα Γούναρη.

Επίσης για οικογενειακούς λόγους παραμένει στην Αθήνα ο προπονητής της ομάδας κ. Μιχάλης Παλαιός. Την ομάδα θα κοουτσάρει ο βοηθός προπονητή κ. Νίκος Μουστάκας ο οποίος είχε αναλάβει την ομάδα και στο 2ο μισό του περσινού πρωταθλήματος.

Ένωση….

PAROS-ENOSI-2013Από την πλευρά του η ομάδα του κ. Τάσου Κοπανίδη θα ταξιδέψει στην Σίφνο με πλήρης ρόστερ με μοναδικό αμφίβολο τον Αλιπράντη Φραγκίσκο που ταλαιπωρείτε από τράβηγμα στους προσαγωγούς.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξη με το ευρύ 7-0 υπέρ της ένωσης στα Μάρμαρα. Ενώ στην προϊστορία των δύο ομάδων καταγράφετε μία ισοπαλία για τον ΑΟΣ και μάλιστα εκτός έδρας και δύο νίκες για τους «χωριανούς».

Ο αγώνας αναμένετε να ξεκινήσει στις 14:00 προσελκύοντας κόσμο από Σέριφο αλλά και Σϊφνούς που θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να δουν ποδόσφαιρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Ρούσσος Γουίδος με βοηθούς τους κ.κ. Νίκο Δεσύπρη και Αντώνη Μουτάφη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares