Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 23:12

Πρώτος στον όμιλο ο Αστέρας Κορθίου

Σπουδαία νίκη στην Μύκονο σημείωσαν σήμερα οι νέοι του Αστέρα Κορθίου επί του Α.Ο. Μυκόνου με το επιβλητικό 1-4.

Η ισοπαλία στο Κόρθι την προηγούμενη αγωνιστική για τον Αστέρα με την Άνω Μερά, δεν άφηνε περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών αφού χρειαζόταν νίκη εκτός έδρας ή τουλάχιστον ισοπαλία για να συνεχίσει στην επόμενη τελική φάση του πρωταθλήματος Κυκλάδων, καθώς από τον Β΄ όμιλό προκρίνεται μόνον η πρώτη ομάδα.

Αυτό το γνώριζαν καλά οι ανδριώτες, οι οποία μπήκαν δυνατά στον αγώνα και δεν άφησαν πολλά περιθώρια κίνησης στην αντίπαλη ομάδα. Η συνεχής πίεση ''ψηλά'' στο κέντρο έδωσε την πρωτοβουλία κινήσεων όπου και απέδωσε στο 20ο λεπτό όταν ο Γαρύφαλλος Νίκος έκανε ο 0-1.

Στην συνέχεια ο Α.Ο. Μυκόνου προσπαθώντας να αντιδράσει και τα κατάφερε όταν από πίεση στην άμυνα ο Τσορτανίδης Παναγιώτης άθελά τουισοφάρισε για τους Μυκονιάτες σε 1-1.

Ο Τσορτανίδης θέλοντας να επανορθώσει το λάθος του έδωσε το προβάδισμα εκ νέου στον Αστέρα Κορθίου σε 1-2 λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στο Β΄ ημίχρονο σημειώθηκαν άλλα δύο τέρματα. Αρχικά ο Τσορτανίδης έκανε το 1-3 ενώ ο Παπαχρόνης Θοδωρής διαμόρφωσε το τελικό 1-4.


Σημειώνουμε ότι ο Α.Σ.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ τερμάτισε την Α΄ φάση πρώτος στον όμιλό του με 13 βαθμούς και με τέρματα (13-1).



Το ΔΣ του Αστέρα Κορθίου ευχαριστεί τον Α.Ο. Μυκόνου για την φιλοξενία στο γήπεδό του.

neoi-mykonos-kor8i-15-12-2013

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares