Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 13:40

Παραλίγο Πανελλήνιονίκης για 3ή φορά η Αναστασία Καραμολέγκου.

Για 3 βαθμούς ποινής την τελευταία στιγμή έχασε την πρωτιά στους 4ους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππικής Αμαξοδήγησης, η Αναστασία Καραμολέγκου.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ιππική Δεξιοτεχνία, η οποία συμψηφίστηκε με το αγώνισμα των Κώνων της επόμενης μέρας για την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Δυστυχώς μία τεχνική δυσκολία προκάλεσε την ρίψη του πρώτου εμποδίου (3 βαθμοί ποινής) εκ των 15 εμποδίων της διαδρομής, ευτυχώς όμως η Αναστασία διατήρησε την ψυχραιμία της μέχρι το τέλος της διαδρομής της, δεν έκανε κάνενα άλλο λάθος και διατήρησε την δεύτερη θέση. Με 3 συμμετοχές της σε Πανελλήνιους Αγώνες Αμαξοδήγησης (πέρσι δεν συμμετείχε λόγω τραυματισμού) και με δύο τίτλους Πανελληνιονίκη τα προηγούμενα έτη (2010, 2011) το ζεύγος Αναστασία Καραμολέγκου και Sweet Glagol, αποδεικνύουν συνεχώς ότι πήραν τις κατάλληλες βάσεις από τον προπονητή τους Μάνο Καραμολέγκο, για να συνεχίζουν το έργο του. 

Η συνοδηγός της Αναστασίας, Αντωνία Βαλσαμάκη έκανε και αυτή το ντεμπούτο της σε αγώνες έφιππης ιππικής δεξιοτεχνίας το ίδιο Σαββατοκύριακο στο Ιππικό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Η Τόνια με τον Fanfaron, πρώτη συμμετοχή από τον Ιππικό Ομίλο Κυκλάδων σε Πανελλήνιους Ιππικής Δεξιοτεχνίας, απέκτησε εμπειρία για καλύτερες εμφανίσεις μελλοντικά. 

Ο ιππικός Όμιλος Κυκλάδων εύχεται στο ιππικό δυναμικό του Ομίλου μας για το 2014 καλή δύναμη, υγεία και είς ανώτερα!!!! 

Κατηγορία ΙΠΠΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares