Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 12:47

Πρόωρος τελικός

Παιχνίδι χωρίς …επιστροφή για την ομάδα της Νάξου τη Κυριακή (14:00) απέναντι στον Αστέρα Βάρης για την 11η αγωνιστική του 6ου ομίλου στη Γ’ Εθνική  - Αστέρας Βάρης και Πέτρος Τσιγκούλης αποτελούν το κακό δαίμονα του Πανναξιακού τα δύο τελευταία χρόνια – Δυσαρέσκεια για την μη καταβολή της επιχορήγησης από το Δήμο Παιχνίδι χωρίς …επιστροφή για την ομάδα της Νάξου τη Κυριακή (14:00) απέναντι στον Αστέρα Βάρης για την 11η αγωνιστική του 6ου ομίλου στη Γ’ Εθνική - Αστέρας Βάρης και Πέτρος Τσιγκούλης αποτελούν το κακό δαίμονα του Πανναξιακού τα δύο τελευταία χρόνια – Δυσαρέσκεια για την μη καταβολή της επιχορήγησης από το Δήμο

Μπορεί να βρισκόμαστε, μόλις στην 11η αγωνιστική, του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αλλά τα περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν πλέον. Ο Πανναξιακός την προσεχή Κυριακή κατεβαίνει στο γήπεδο, το ΔΑΚ στις 14:00 απέναντι στον Αστέρα Βάρης με μοναδικό στόχο τη νίκη.

NAXOS MAYROSΚάθε άλλο αποτέλεσμα θα ισοδυναμεί με καταστροφή για τους γηπεδούχους που αναζητούν την πρώτη τους νίκη από τις 20 Οκτωβρίου όταν εντός έδρας είχαν επικρατήσει με 1-0 του Περιστερίου για την 5η αγωνιστική. Από τότε ήττες (δύο εντός έδρας από Ηρόδοτο και Ηλυσιακό) αλλά ισοπαλίες στη …Κρήτη, που είναι και ο αγαπημένος προορισμός της ομάδας του Πανναξιακού.

Αποφάσεις

Γιατί θα είναι καταστροφή; Πολύ απλά γιατί θα καθηλώσει την ομάδα στη ζώνη του υποβιβασμού, θα παρατείνει την γκρίνια στα αποδυτήρια αλλά και στην εξέδρα και δεν αποκλείεται με δεδομένο ότι υπάρχει μπροστά η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να τρέξουν εξελίξεις που έως τώρα ήταν στο συρτάρι. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος οι παράγοντες του Πανναξιακού θα προχωρήσουν σε αλλαγές που είναι ήδη δρομολογημένες και μάλιστα δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν ακόμη και μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα το απόγευμα της Κυριακής. Άλλωστε έρχονται διακοπές λόγω των εορτών οπότε λογικό είναι να υπάρχει και το σχετικό …ρεπό. Δυσαρέσκεια πάντως υπάρχει και με το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καθώς ακόμη δεν έχει προχωρήσει στην εκταμίευση της επιχορήγησης που θα έλυνε κάποια ουσιαστικά προβλήματα στην ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις πριν από δύο ημέρες η Επίτροπος άναψε το πράσινο φως για την επιχορήγηση των σωματείων και το αργότερο τη Δευτέρα θα γίνει η εκταμίευση των χρημάτων ώστε να δοθούν στα σωματεία. Θα είναι αργά άραγε;

Αριανούτσος

Όσο για τη προετοιμασία στον αγωνιστικό τομέα; Ο Γιώργος Βλαστός αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τους τραυματισμούς των Αριανούτσου και Μπονιάκου. Γίνεται αγώνας δρόμου ώστε την Κυριακή να είναι έτοιμος ο Αριανούτσος, ο οποίος είχε πάθει θλάση στον αγώνα με τον Ηλυσιακό και μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων την περασμένη Δευτέρα. Αντίθετα, με τον Μπονιάκο το πρόβλημα είναι λίγο πιο σύνθετο καθώς προέρχεται από επέμβαση και έως τώρα ακόμη πονάει. Όμως, και αυτός είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Δαίμονες

Και περνάμε στον Αστέρα Βάρης του Πέτρου Τσιγκούλη που αμφότεροι αποτελούν τον κακό δαίμονα του Πανναξιακού τα δύο τελευταία χρόνια. Πέρυσι ο Τσιγκούλης ως προπονητής της Τριγλίας Ραφήνας μόλις την 2η αγωνιστική είχε κερδίσει στη Νάξο τον Πανναξιακό ενώ τον Μάρτιο ο Αστέρας Βάρης είχε πάρει ισοπαλία (1-1) εντός έδρας κόβοντας το δρόμο του Πανναξιακού ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου. Φέτος, ο Αστέρας Βάρης με τον Τσιγκούλη στο πάγκο του ήρθε στη Νάξο στις 15 Σεπτεμβρίου για την πρεμιέρα του Κυπέλου και έκανε την υπέρβαση. Κέρδισε 1-0 με γκολ του Ζώνα στο 86ο λεπτό και άνοιξε το δρόμο για την ομάδα του έως τον τελικό της κατηγορίας όπου έχασε από την ΑΕΚ (1-0 στο ΟΑΚΑ).

NAXOS KATSONIS1Ζώνας

Ο Ζώνας αποτελεί άλλωστε και το μεγάλο πονοκέφαλο για τον Βλαστό καθώς θα πρέπει να σταματήσει το χαρισματικό σκόρερ του Αστέρα, ενός αθλητή που όταν δεν σκοράρει έχει τη δυνατότητα να ανοίγει διαδρόμους στους συμπαίκτες του. Και εάν ο Πανναξιακός δεν προσέξει αμυντικά με δεδομένο ότι θα έχει ρίξει το βάρος του στην επίθεση για να κερδίσει ενδεχομένως να κινδυνεύσει με μία ακόμη ήττα. Ο Αστέρας πάντως μετά τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) έρχεται στη Νάξο χωρίς προβλήματα, με εξαίρεση αυτό του Φωστέρη που είναι τιμωρημένος..

Και για αν θυμόμαστε στον αγώνα Κυπέλλου ο Βλαστός είχε χρησιμοποιήσει τους: Τσαϊλάκης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος (89’ Μποδώνιας), Βάσος, Καλογέρης, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Αριανούτσος, Βούλγαρης (72’ Παπασταθόπουλος) και ο Πέτρος Τσιγκούλης τους: Ούσιος, Δρακοντίδης, Κόπελας, Πλίτσης (90+1’ Παπαδημητρόπουλος), Σκουρλής, Κωβαίος (68’ Δράμης), Μίχος, Φωστέρης (90+5’ Καρδαμίτσης), Καζάντζης, Ζώνας, Ανδρεαδάκης. Και με πρώτη ματιά από τον Πανναξιακό οι βασικές αλλαγές θα είναι στη θέση του τερματοφύλακα (Γιουργούσης αντί Τσαϊλάκη) και η αποχώρηση του Βάσου που είναι ήδη εκτός ομάδας…

Πρόγραμμα

Τέλος, το πρόγραμμα των αγώνων; Το Σάββατο (17:30) έχουμε αυλαία στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα ΑΕΚ – Κηφισιά ενώ την Κυριακή όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 εκτός απ’ αυτόν του Πανναξιακού που θα αρχίσει στις 14:00 ώστε να προλάβουν οι παίκτες του Αστέρα το πλοίο της επιστροφής. Οι διαιτητές των αναμετρήσεων: ΑΕΚ – Κηφισιά: Γκάμαρης, Μπατζιόπουλος, Τσιλιπάνος (Αθηνών), Πανναξιακός - Αστέρας Βάρης: Γκριτζέπης, Γεωργακόπουλος,Νίκα (Αρκαδίας), Ερμής Ζων. – Ηρόδοτος: Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), Μαραγκουδάκης, Κανελάκης (Χανίων), Περαμαϊκός – Αιγάλεω: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας), Αναγνωστόπουλος, Γκοτσόπουλος (Αχαϊας), Τριγλία Ραφήνας – ΑΟΑΝ: Παπαδόπουλος, Γκαβέρας (Αχαϊας), Σπηλιώτης (Κορινθίας),

Ηλυσιακός - Θύελλα Ραφήνας: Λάμπρου, Σπανός, Παντελάκης (Εύβοιας) και Μανδραϊκός - ΠΑΟ Κρουσώνα: Λαμπαδαρίου, Γκολές, Γιαννίκος (Πειραιά). Ρεπό έχει η ομάδα του Περιστερίου.

Πηγή: Εφημειδα Κυκλαδική

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares