Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 22:06

Πέρασμα με 1-3 από τη Νάξο

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Βάρης μέσα στη Νάξου, όπου νίκησε 3-1 τον Πανναξιακό, φτάνοντας τους 17 βαθμούς (5η θέση) στον 6ο όμιλο.

NAXOS MAYROSΟ Πέτρος Τσιγκούλης και οι παίκτες του πήγαν στη Νάξο «διαβασμένοι» και παρόλο που έπαιζαν από το 30΄με 10 παίκτες (αποβολή Σκουρλής) κατάφεραν να πάρουν ένα χρυσό τρίποντο απέναντι στον Πανναξιακό, όπου τις επόμενες ημέρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Ζώνας στο 10΄, μετά από ένα πέναλτι που κέρδισε ο Καζάντζης και θα συζητηθεί πολύ. Στο 20’ και πάλι ο Ζώνας δεν συγχώρεσε τραγική αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων, κάνοντας το 0-2. Η αποβολή του Σκουρλή έδωσε το αριθμητικό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους που μείωσαν σε 1-2, στο με πλασέ του Βούλγαρη. Η Επανάληψη πέρασε χωρίς σημαντικές φάσεις, αλλά μία ασταθή απόκρουση του Τσαϊλάκη στο 56’ έδωσε την ευκαιρία στον Μίχο να σκοράρει διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά το 1-3 ο Πανναξιακός πέτυχε τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

 

Στις καθυστερήσεις ο Τσαρτσαράς του Πανναξιακού αντίκρισε την 2η κίτρινη από τον διαιτητή Γκριτζέλη, ο οποίος μαζί με τους βοηθούς Γεωργακόπουλο και Νίκα βρέθηκαν σε κακή μέρα.

Πανναξιακός (Βλαστός): Τσαϊλάκης, Παπαδόπουλος (66΄Κατσάνης), Τσαρτσαράς, Σάββας, Μεσημέρης, Καλογέρης (46’ Αριανούτσος), Καρούσης, Μποδώνιας (76’ Μπανακάκης), Ντούκα, Παπασταθόπουλος, Βούλγαρης.

Αστέρας Βάρης (Τσιγκούλης): Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας, Πλίτσης, Σκουρλής, Παπαδημητρόπουλος (87΄Χριστόπουλος), Μίχος, Ανρεαδάκης, Καζάντζης (90΄Braho)., Ζώνας, Κοβαίος (30΄Δρακοντίδης).

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares