Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013 15:48

Μια ανάσα από τον Ζαλώνη ο Αίαντας

Ανακουφισμένοι θα πρέπει να νιώθουν οι διοικούντες του Αίαντα Σύρου από το ναυάγιο της μεταγραφής του Κυριάκου Μανουδάκη στον ΑΟΣ.

Όπως όλα δείχνουν ο επιτελικός μέσος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Αίαντα, καθώς όπως δήλωσε και ο ίδιος είναι η ομάδα που τον πιστεύει περισσότερο. Φυσικά αυτό είναι κέρδος για τους Συριανούς, που βλέπουν τη "Σημαία" της ομάδας τους να παραμένει στο σωματείο.

Ωστόσο στον Αίαντα ψάχνουν λύσεις προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί μεταγραφικά και ιδιαίτερα σε θέσεις όπου «πονάει». Μία από αυτές είναι και η θέση του φορ, όπου ο Αίαντας έχει σαφέστατο πρόβλημαZALONIS όσον αφορά το σκοράρισμα. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο που η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου, παρά τα 8 τέρματα που πέτυχε στο ματς με την Υδρούσα, συνεχίζει να έχει την χειρότερη επίθεση, μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών των δύο πρώτων θέσεων.

Ζαλώνης

Και κάπου εδώ μπαίνει το όνομα του παίκτη της Στενής Γιάννη Ζαλώνη, ενός εξαιρετικού παίκτη, που έχει έφεση στο σκοράρισμα. Όπως πρώτοι αποκαλύπτουμε ο Αίαντας βρίσκετε ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τον παίκτη, ο οποίος και με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης βλέπει πολύ ζεστά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη συριανή ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ζαλώνης, είναι ο μόνιμος αρχισκόρερ της Στενής, καθώς την περσινή χρονιά πέτυχε 16 τέρματα, ενώ φέτος έχει φτάσει τα εφτά (7), δηλαδή πάνω από τα μισά (13) της ομάδας του. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και έχει σαν γνώριμο χαρακτηριστικό την εκρηκτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

Το γεγονός όμως που βάζει εμπόδια στο να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή είναι η Κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί ο παίκτης στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του με την Υδρούσα, καθώς κανένας δεν γνωρίζει αν η τιμωρία που θα του επιβληθεί θα καλύπτει μεγάλο μέρος από τους πέντε (5) εναπομείναντες αγώνες του Αίαντα.

Πάντως ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαιώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Αίαντα, καθώς και την θέληση του να αγωνιστεί για το 2014 για τους Συριανούς: « Ναι έχω μιλήσει με ανθρώπους της διοίκησης του Αίαντα και έχουμε συμφωνήσει σε όλα. Από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αλλά όλα αυτά θα γίνουν εάν και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares