Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 13:26

Μένουν φίλοι Πανναξιακός και Παπασταθόπουλος

Με «πυροσβεστικές» διαθέσεις παρουσιάστηκαν ο Κώστας Παπασταθόπουλος και ο Πρόεδρος του Πανναξιακού Πλάτωνας Τομπάς, σε δηλώσεις που έκαναν και αφορούσαν το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

NAXOS MAYROSΝα θυμίσουμε ότι, ο διεθνής – με την ομάδα beachsoccer– Κώστας Παπασταθόπουλος, εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Νάξου. Ο ίδιος σχολιάζοντας την λύση της συνεργασίας του με τον Πανναξιακό δεν έκρυψε την πικρία του λέγοντας: «ήταν τιμή για εμένα που αγωνίστηκα στην ομάδα της Νάξου και κυρίως ότι με επέλεξαν να είμαι αρχηγός. Νομίζω ότι τα έδωσα όλα όπως και οι συμπαίκτες μου που προσπάθησαν και δεν είναι σωστή η βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο Πανναξιακός. Πρέπει να μείνει στη κατηγορία, έχει τα προσόντα ώστε να βγει από το τέλμα που βρίσκεται τώρα. Έφυγα πικραμένος από την ομάδα καθώς θα μπορούσα να προσφέρω περισσότερα και νιώθω ότι όλη η κατάσταση βάρυνε εμένα. Μακάρι όμως η ομάδα να πάει πολύ καλύτερα».

Επαγγελματίας

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πανναξιακού, Πλάτων Τομπάς, μιλώντας για τη συνεργασία των δύο πλευρών ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Παπασταθόπουλο για τη συνεργασία που είχαμε. Θέλω να διευκρινίσω σχετικά με τη λύση της συνεργασίας μας ότι, ο ποδοσφαιριστής ήταν άψογος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και σε πολλές περιπτώσεις μας έδειξε ότι είναι ένας άψογος επαγγελματίας. Ο λόγος που αυτή η συνεργασία δεν συνεχίζεται, δεν είναι κάποια σοβαρή TOMPAS SIMAπαρατυπία του παίκτη, όσον αφορά τις σχέσεις του με την ομάδα. Υπήρξαν σίγουρα κάποιες στιγμές έντασης και ήταν αυτές που οδήγησαν στη λύση αυτής της συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Παπασταθόπουλος ήταν ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχει να προσφέρει πολλά σε όποια ομάδα αγωνίζεται. Του εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όποια ομάδα και αν συνεχίσει την καριέρα του».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares