Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 13:51

Με το καλή χρονιά …ντέρμπι

Το μεσημέρι της Κυριακής (13:30) στο Ζηρίνειο ο Πανναξιακός ζητάει το καλό ξεκίνημα κόντρα στην Κηφισιά με σκοπό να σπάσει τη κακοδαιμονία των δύο τελευταίων μηνών – Εκτός Τσαρτσαράς και Ντούκα λόγω καρτών – Έρχονται σήμερα τέσσερις παίκτες, οι δύο Βούλγαροι,  και δεν αποκλείεται να υπογράψουν έως την Κυριακή Το μεσημέρι της Κυριακής (13:30) στο Ζηρίνειο ο Πανναξιακός ζητάει το καλό ξεκίνημα κόντρα στην Κηφισιά με σκοπό να σπάσει τη κακοδαιμονία των δύο τελευταίων μηνών – Εκτός Τσαρτσαράς και Ντούκα λόγω καρτών – Έρχονται σήμερα τέσσερις παίκτες, οι δύο Βούλγαροι, και δεν αποκλείεται να υπογράψουν έως την Κυριακή

Οι μνήμες επιστρέφουν. Γυρίζουμε πίσω την περίοδο 2011 – 12 και ο Πανναξιακός αγωνίζεται στον 8ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Αρχές Μαρτίου του 2012 και ο Πανναξιακός παλεύει να σωθεί.

NAXOS MAYROSΚαι ταξιδεύει στην Αθήνα και δη στην Κηφισιά για να αντιμετωπίσει τον Ελπιδοφόρο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι κερδίζουν με 2 – 0, ο Πανναξιακός τελειώνει την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού και του Παπαδόπουλου (ο Δημήτρης Σκούνας είχε συμπληρώσει τις αλλαγές καθώς είχε χάσει νωρίς και τον τερματοφύλακα Παλάζη) και μία εβδομάδα αργότερα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τους Τράχωνες ο Σκούνας αποχωρεί και 15 ημέρες αργότερα έρχεται ο Βλαστός και η ομάδα σώζεται με άνεση. Τώρα; Η ομάδα του Πανναξιακού είναι με τη πλάτη στο τοίχο. Αγνοεί τη νίκη από την 4η αγωνιστική, στις 20 Οκτωβρίου όταν και είχε νικήσει με 1-0 το Περιστέρι. Από τότε έχει ήττες και ισοπαλίες. Το παράξενο είναι ότι εκτός έδρας από το διάστημα εκείνο έχει μόνο μία ήττα (στις 20 Νοεμβρίου στη Ραφήνα από την Θύελλα για τον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής) και τρεις ισοπαλίες (με ΑΟ Αγίου Νικολάου, ΠΑΟ Κρουσώνα και Τριγλία) ενώ το πρόβλημα βρίσκεται εντός έδρας όπου έχει τρεις ήττες, από Ηρόδοτο, Ηλυσιακό και Αστέρα Βάρης. Αμέσως αμέσως ο Πανναξιακός είναι χωρίς νίκη επτά αγωνιστικές (!!!) με συνέπεια να έχει πέσει στην 12η θέση με 10 βαθμούς και να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Δυσκολίες

Τώρα, δύο χρόνια αργότερα έρχεται και πάλι στο Ζηρίνειο. Τότε είχε αντιμετωπίσει τον Ελπιδοφόρο. Τώρα αντιμετωπίζει την Κηφησιά (13:30) του Μάρκου Μαυρομμάτη που έχει ως βασικό όπλο τον 1ο σκόρερ της κατηγορίας, τον Δημήτρη Βέρμπη που έχει φτάσει στα 10 γκολ. Οι παράγοντες της Κηφισιάς αναζητούν επιθετικό καθώς αποχώρησε ο Βασίλης Ταμπάκης. Παράλληλα δοκιμάζεται ένας βραζιλιάνος αμυντικός και ο Κλης από το Αιγάλεω που όμως είναι μέσος.

Αρα θα έχουμε εξελίξεις στο μεταγραφικό τομέα. Η ομάδα της Κηφισιάς προέρχεται από την ήττα με 4-2 από την ΑΕΚ όμως εντός έδρας έχει στα τρία τελευταία της παιχνίδια έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σκοράρει. Συνολικά έχει 19 γκολ και αυτό που θα πρέπει να ικανοποίει τον Βλαστό είναι ότι η Κηφισιά δέχεται εύκολα γκολ (15). Ποιος θα τον βάλει από τον Πανναξιακό; Είναι μία άλλη ιστορία. Η ομάδα της Νάξου είναι σε μία μεταβατική περίοδο. Προσπαθούν να NAXOS KTEL 1βρουν τα πατήματά τους. Ήδη από την ομάδα έχουν αποχωρήσει οι Βάσος, Παπασταθόπουλος και Θεοδοσιάδης, ενώ άγνωστες παραμένουν και οι προθέσεις της ομάδας απέναντι στον Τόλη Παπαδόπουλο που είχε μεταβεί στη Κομοτηνή ώστε να συζητήσει με τον Πανθρακικό. Από εκεί και πέρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι νοκ άουτ είναι και οι Τσαρτσαράς και Ντούκα λόγω καρτών. Ο Τσαρτσαράς είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Αστέρα με δύο κίτρινες κάρτες και ο Ντούκα είχε συμπληρώσει τέσσερις και αμφότεροι τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική. Ο Γιώργος Καρούσης – εκ των αρχηγών της ομάδας – μιλώντας για τον αγώνα ανέφερε ότι « είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που περιμέναμε και αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου και θα προσπαθήσουμε να την αλλάξουμε»

Μεταγραφές

Αρα ο Γιώργος Βλαστός καλείται να παίξει ένα κρίσιμο παιχνίδι χωρίς (για διάφορους λόγους) πέντε βασικούς παίκτες. Στον τομέα της ενίσχυσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα θα βρίσκονται στη Νάξο δύο βούλγαροι παίκτες (από 22 έως 25 ετών) οι οποίοι προέρχονται από ομάδες της Α Εθνικής κατηγορίας στην Βουλγαρία και ο ένας εξ αυτών αγωνίζεται ως μπακ – χαφ και ο άλλος ως μεσοεπιθετικός. Παράλληλα είναι μία ανάσα από την απόκτηση δύο Ελλήνων παικτών (χαφ) που αγωνίστηκαν στην footballleague και συνεχίζεται η αναζήτηση για την απόκτηση επιθετικού περιοχής και στόπερ, ώστε να κλείσουν οριστικά τα θέματα της ενίσχυσης. Εκτός κι εάν υπάρχουν κι άλλες εξελίξεις που θα διαφοροποιήσουν το σκηνικό. Το παιχνίδι όπως αναφέραμε είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής (13:30) και έγινε αρχικά προσπάθεια για να διεξαχθεί την Δευτέρα αλλά τόσο η Κηφισιά όσο και η ΕΠΟ ήταν αρνητικές. Ο λόγος; Το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλοίο για Αθήνα το πρωί του Σαββάτου. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα είτε η ομάδα να φύγει το βράδυ της Παρασκευής είτε το βράδυ του Σαββάτου και να πάει στο γήπεδο – στη δεύτερη περίπτωση – χωρίς καν να έχει ξεμουδιάσει από το ταξίδι.

Διαιτητές

Οι διαιτητές (και οι ώρες) των παιχνιδιών της 12ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου (ρεπό έχει ο Άγιος Νικόλαος) έχουν ως εξής: Κηφισιά – Πανναξιακός (Γηπ. Ζηρίνειο, 13:30): Κακριδής, Καλάρας, Σκούρτης (Κορινθίας), Περαμαϊκός – Ερμής Ζωνιανών (Γηπ. Περάματος, 15:00): Μανούχος (Αργολίδας), Χαραλαμπόπουλος, Δημογέροντας (Αρκαδίας), Ηρόδοτος – Τριγλία Ραφήνας (Γηπ. Μαρτινέγκο, 15:00): Κασσελάκης, Κεζεμπόγλου, Αναστασάκης (Χανίων), Αιγάλεω – ΑΕΚ (Γηπ. «Στ. Μαυροθαλασσίτης», 15:00): Γαβρίλης, Λεοντακιανάκος, Σκούρας (Αθηνών), ΑΟ Περιστερίου – Ηλυσιακός ( Γηπ. Ηφαίστου, 15:00): Σχίζας, Λυμπερόπουλος, Λιαμπότης (Αθηνών), Αστέρας Βάρης – Μανδραϊκός (Γηπ. Βάρης, 15:00): Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας), Παπανδριόπουλος, Τίκας (Πειραιά) και Θύελλα Ραφήνας – ΠΑΟ Κρουσώνα (Γηπ. «Π. Σκούφος, 15:00): Κάτοικος, Κορωνιός, Νιδριώτης (Αθηνών).
Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares