Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 12:23

Αίαντας: Με Ξανθάκη Γεν. Αρχηγό | Δυσκολεύει του Ζαλώνη

Η θέση του Γενικού Αρχηγού του Αίαντα Σύρου θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική πορεία του Δημήτρη Ξανθάκη.

Ο Ξανθάκης, που αγωνιζόμενος έχει συνδέσει το όνομα του με πολλές επιτυχίες του Συριανού ποδοσφαίρου καλέστηκε να καλύψει το κενό που άφησε ο επί σειρά ετών Γεν. Αρχηγός Νίκος Παντελής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρό από το πόστο του στη συριανή ομάδα.

ZALONISΑγκάθι οι τιμωρία

Στο μεταξύ η προετοιμασία του Αίαντα συνεχίζεται κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κάποια φιλικά προπόνησης με τον Πάγο, στα οποία μάλιστα έχουν δοκιμαστεί κάποιοι παίκτες που είναι προς απόκτηση.

Ωστόσο η μεταγραφή που καίει τον Αίαντα είναι αυτή του Γιάννη Ζαλώνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος με τέσσερις αγωνιστικές (ματς με Υδρούσα) και πλέον μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πάγο, καθώς επίσης και στους αγώνες μπαράζ αν και εφόσον ο Αίαντας καταφέρει να είναι η ομάδα που θα περάσει από τον 1ο όμιλο.

Έτσι η τροπή των πραγμάτων έχει δυσκολέψει αρκετά την πολυσυζητημένη μετακίνηση του αρχισκόρερ της Στενής στον Αίαντα, με τις επόμενες ημέρες να αναμένονται καθοριστικές όσον αφορά τη μεταγραφή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares