Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 13:48

Με τέσσερα νέα πρόσωπα η Λάβα

Τέσσερα νέα πρόσωπα εντάχθηκαν στο ρόστερ της Λάβας Εμπορείου. Οι ομάδα της Σαντορίνης στα πλαίσια της ανανέωσης που επιχειρείτε ενίσχυσε ακόμα περισσότερο το έμψυχο υλικό της με έναν έμπειρο τερματοφύλακα και τρεις ακόμη ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ενίσχυση

Ο ύψους 1.90 τερματοφύλακας Γιάννης Κότσαλος, που αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Δενδροχωριου Τρικάλων θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος πορτιέρο της Λάβας. Μάλιστα γίνεται προσπάθεια ώστε να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά και Κότσαλος να κάνει ντεμπούτο στις 11/1 με τον Πανθηραϊκό.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση της ομάδας, αφού εκτίμησε το ταλέντο τριών νεαρών ποδοσφαιριστών που αγωνιζόντουσαν στο τοπικό πρωτάθλημα του νησιού, προχώρησε στην έκδοση των δελτίων τους. Πρόκειται για τους Marko Xhaferarra (Μέσος 1996), Γιώργο Σύλλελογλου (Αμυντικός 1997), Γιώργο Αρβανίτη (Τερματοφύλακας 1995).

Σχέδια

Είναι πολύ πιθανό αυτές να μην είναι οι μόνες κινήσεις για την Λάβα, καθώς υπάρχουν συζητήσεις για την απόκτηση ενός επιθετικού και δύο μικρών, που ήδη αγωνίζονται σε ομάδες του νησιού.

Πλέον η Λάβα παρουσιάζετε ανανεωμένη κατά 90%, με το στοίχημα των νεαρών κυρίως ποδοσφαιριστών να εμπεριέχει ένα ρίσκο, αλλά ίσως να είναι το ενδεδειγμένο τελικά. Τον σχέδιο Β’ της Λάβας είναι η συμμετοχή της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα της Σαντορίνης, που αρχίζει στο τέλος του Ιανουαρίου, όπου θα χρησιμοποιηθούν οι μικροί σε ηλικία παίκτες προκειμένου να λάβουν εμπειρίες.

Τέλος, την Τρίτη 7/1, στο γήπεδο του Καμαρίου, η Λάβα ξεκινά την προετοιμασία της για το παιχνίδι μα τον Πανθηραϊκό.

THIRA VAILAS OTE NEW

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares