Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 21:55

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

«Τραυματισμένος» λόγω των πολλών απουσιών ο Πανναξιακός πάλεψε σήμερα κόντρα στην Κηφισιά αλλά δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 μέσα στο "Ζηρίνειο".

NAXOS MAYROSΤραγικός

Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο διαιτητή Κακρίδης, που θεώρησε καλό να ισοφαρίσει το ακυρωθέν γκολ – φάουλ (10΄) των γηπεδούχων, ακυρώνοντας καθαρό γκολ του Κατσάνη στο 26΄.

Ποιο αναλυτικά στο 10' σημειώθηκε η φάση που που φωνάζουν οι γηεδούχοι, όταν ο Αλημπάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Βέρμπης σκόραρε με κεφαλιά. Όμως το γκολ δεν μέτρησε, αφού ο διαιτητής Κακριδής είχε χρεώσει επιθετικό φάουλ του Γκουτσούλα.

Στο 26' έγινε η γκάφα του αγώνα, όπου σέντρα-σουτ Κατσάνη ξεγέλασε τον Κόλλιας που έκανε κακή έξοδο με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του. Όμως προς έκπληξη όλων ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, καθώς ο επόπτης Καλαράς είχε σηκώσει το σημαιάκι, υποδεικνύοντας τον Καρούση σε θέση οφσάιντ!

Πάλεψε

Ο Πανναξιακός σήμερα πλην των γνωστών αναχωρήσεων (Παπασταθόπουλος – Βάσος) δεν είχε στην σύνθεση του τους Ντούκα και Τσαρτσαρά, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες. Παρόλα αυτά η ομάδα της Νάξου πάλεψε μέχρι το τέλος για ένα καλό αποτέλεσμα στο Ζηρίνειο, κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκετε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και διανύει περίοδο φόρμας.

Στο 31' ο Καρούσης έχασε σπουδαία ευκαιρία σε τετ α τετ και στο επόμενο λεπτό ο Βέρμπης προ κενής εστίας μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ντούμου, άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά! Στο 65' οι παίκτες του Μάρκου Μαυρομάτη 'καθάρισαν' το ματς. Ο Γκουτσούλας εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και ο Γκουτσούλας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Να σημειωθεί πως σε αυτήν τη φάση ο Πανναξιακός φωνάζει και πάλι, καθώς είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Ανδρεόπουλο.

Αξίζει να αναφερθεί πως περίπου 300 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο, εκ των οποίων οι 50 ήταν του Πανναξιακού. Βοηθοί του Κακριδή ήταν οι Καλαράς και Σκούρτης (Κορινθίας).

NAXOS KATSOYLIS KARTAΕπόμενη μέρα

Πλέον πολλά για το μέλλον του Πανναξιακού θα κριθούν τις επόμενες δύο αγωνιστικές, καθώς θα αναζητήσει 4-6 βαθμούς με Αιγάλεω (12/1 εντός) και Περαμαϊκό ( 19/1 εκτός). Αναμένεται και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, καθώς οι πρώτοι παίκτες που θα αποκτηθούν από την ομάδα βρίσκονται ήδη στο νησί.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κόλλιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ντούμος (63' Παπάζογλου), Χίσο (86' Παπαζούδης), Αλημπάς (91' Κολλιάκος), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Καραμπάς

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Γιουργούσης, Κατσάνης, Μπανακάκης (82' Χαμηλοθώρης), Ανδρεόπουλος, Σάββας, Καλογέρης, Καρούσης, Μποδώνιας (88' Ευριπιώτης), Βούλγαρης, Αριανούτσος, Μεσημέρης (72' Σάντα).

  • Ευχαριστούμε τον Διονύση Νταλίπη που ήταν σήμερα το μάτι του sportCyclades στο Ζηρίνειο .
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares