Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 21:43

Από την Super League o πρώτος

Ο Κωνσταντίνος Λίμα, που τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Καλλονή, είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για τον Πανναξιακό.

NAXOS MAYROSΟ 1,80 ύψους, 20χρονος, αγωνίζεται με την ίδια άνεση σε όλη την αριστερή πλευρά, ενώ διαθέτει άψογη τεχνική κατάρτιση.

Ο Λίμα έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Καλλονή – ομάδα της SuperLeague– καθώς αναζητούσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το καλοκαίρι είχε υπογράψει 5ετές συμβόλαιο και φέτος είχε τρεις επίσημες συμμετοχές σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Ο ίδιος αμέσως μετά τη μεταγραφή του δήλωσε

«έφυγα από την Καλλονή γιατί ήθελα να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες. Το ότι επέλεξα τον Πανναξιακό έπαιξε ρόλο ο πατέρας μου, που μου είπε τα καλύτερα λόγια και με ώθησε να αποδεχτώ την πρόταση. Πιστεύω ότι τελικά θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Λήμνο και τον Ηρακλή Ασικής, ενώ μεταγράφηκε στο Πανιώνιο, όπου αγωνίστηκε στην U20, για να καταλήξει στην Καλλονή, όπου έμεινε για τρία χρόνια. Μάλιστα ο παίκτης θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή στον Πανιώνιο όπου ο πατέρας του (Νόνι Λίμα) είναι βοηθός προπονητή, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν, καθώς το σωματείο της Νέας Σμύρνης δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών.

LIMA-KORRES YPOGRAFILIMA-KORRE FANELA

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares