Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014 22:18

Ξένος: Ευχαριστεί ΑΟ Μυκόνου και πρόσωπα

Μετά από έξι χρόνια συνεχούς προσφοράς ο Σπύρος Ξένος και ο ΑΟ Μυκόνου έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασίας τους. Φυσικά αυτό δεν μειώνει την τεράστια προσφορά που έχει ο ίδιος προς το σωματείοXENOS 1 της Μυκόνου, αλλά και γενικότερα στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τις προτάσεις ομάδων για συνεργασία, οι οποίες θα πρέπει να σημειωθεί του έρχονται σωρηδόν το τελευταίο διήμερο.

Για ενδεχόμενη συνεργασία με τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρων ήδη ομάδες από το τοπικό, αλλά και από την Γ΄Εθνική, με τον ίδιο όμως να ζητά πίστωση χρόνου προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του.

Πάντως ο Σπύρος Ξένος σε επικοινωνία που είχαμε το μόνο πουυ θέλησε ήταν να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον ΑΟ Μυκόνου και κάποια μέλη της διοίκησης λέγοντας: « Μετά από έξι (6) ολόκληρα χρόνια στον ΑΟ Μυκόνου θέλω η πω ένα μεγάλο ευχάριστο σε ανθρώπους που έζησα μαζί τους, καλές, περίεργες, αλλά και άσχημες στιγμές, που όλες είχαν την σημασία τους… Αυτοί είναι ο Αλέκος Κουκάς, ο Σταμάτης και Νίκος Δαχτυλίδης, τον φροντιστή Γιώργο Κουκά, τον γυμναστή τερματοφυλάκων και πρώην συμπαίκτη μου Δημήτρη Μανταφούνη, καθώς και τον Αλέκο Αγγελετάκη. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και τον γυμναστή Τάσο Γούλα, που είμαστε μαζί στις ακαδημίες του ΑΟ Μυκόνου και να πω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των ακαδημιών, οι οποίοι μου εμπιστεύτηκαν μια θέση που με τιμά ιδιαίτερα».

Και συνέχισε αναφερόμενος στην πρώην του ομάδα: «Εύχομαι Μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα σε αυτή την ομάδα και εύχομαι να βρει σύντομα τον δρόμο και την ηρεμία της… να είναι όλοι πάντα υγιής... Φυσικά να ευχηθώ καλή συνέχεια στους αγαπημένους μου συμπαίκτες, που για μένα, τόσο αυτοί που έμειναν στην ομάδα, όσο και αυτοί που έφυγαν το τελευταίο εξάμηνο όλα αυτά τα χρόνια, ήταν οικογένεια μου... Επίσης καλή Χρονιά σε εσάς και σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου, πάντα επιτυχίες στη σελίδα σας».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares