Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 00:33

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση

Εγγλέζικο σκορ, που συνοδεύτηκε από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με ανατροπές και πολλές συγκινήσεις ήταν αυτό που έγινε χθες στο Δ.Γ. Καμαρίου, όπου η Αναγέννηση πήρε μεγάλη νίκη με 3-4, κόντρα στον Καρτεράδο.

NAXOS KATSOULIS new 1Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα της Νάξου έφτασε τους 18 βαθμούς και βρίσκεται μόνη Τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι, που είχαν πρωταγωνιστή τον Νίκο Βαζαίο (χα τρικ) βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 16’ έπειτα από τέρμα του Κολόι, που διαμόρφωσε και το 0-1 του 1ου ημιχρόνου.

Νωρίς – νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51’ ο Βαζαίος φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (1-1) και κάπου εκεί αρχίζει ο χορός των γκολ.

NAXOS KTEL 1Στο 52’ ο Δεγαϊτας αντικρίζει την 2η κίτρινη κάρτα και η Αναγέννηση μένει με 10 παίκτες, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο Καρτεράδος και στο 57’ με τον Βαζαίο κάνει την ανατροπή και μπαίνει σε θέση οδηγού (2-1).

Από εκείνο το λεπτό η Αναγέννηση λειτουργεί υποδειγματικά και έστω αν έπαιζε με παίκτη λιγότερο καταφέρνει στο 67’ να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Φακίνο.

Στο 84’ και στο 85’ ο Παπανικολάου με δύο δικά του τέρματα κάνει το σκορ 2-4 και φέρνει την Αναγέννηση ένα βήμα πριν τη μεγάλη νίκη.

Το μόνο που κατάφερε ο Καρτεράδος ήταν να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαζαίου στο 94’.

Ευχαριστούν τον Καρτεράδο

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Αναγέννησης Γιώργος Φακίνος, εκπροσωπώντας την αποστολή της ομάδας του, θέλησε να μεταφέρει τις ευχαριστίες τους για την άψογη φιλοξενία του Καρτεράδου, καθώς και για το ενδιαφέρον που έδειξε στον τραυματισμό του Καραμπάτση ο Πρόεδρος της Σαντορινιάς ομάδας. Να σημειωθεί ότι ο παίκτης τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. του νησιού από τον ίδιο τον πρόεδρο. Εκεί του έγινε ακτινογραφία και παραπέμφθηκε για περαιτέρω έλεγχο που θα γίνει με μαγνητική τομογραφία στη Νάξο, όπου και θα εκτιμηθεί η κατάσταση.

Διαιτητές ήταν οι: Σουλτάνης, Βάιλας και Μενδρινός.

Συνθέσεις

ΑΟ Καρτεράδου (Τζούρος): Σορώτος, Βαρμάζης, Δεδρινός, Δακουτρός, Φύτρος, Κλουβάτος (79’ Λεκάι), Βαζαίος, Πρέκας (51’ Γεωργιάδης), Σελιστάι (85’ Αντιμισάρης), Πολυζόπουλος, Λύκος.

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Χαμηλοθώρης, Δεγαϊτας Γ., Κεραμιώτης (85’ Δεγαϊτας Τ.), Φακίνος, Ζήνδρος, Σέμε, Λίκα, Καραμμπάτσης (λ.τ. 37’ Παπακωνσταντής), Κολόι, Παπανικολάου, Πιταράς (90’ Σφυρόερας).

KARTERADOS-ANAGENNHSH 3-4KARTERADOS-ANAGENNHSH 3-4 1KARTERADOS-ANAGENNHSH 3-4 2KARTERADOS-ANAGENNHSH 3-4 3KARTERADOS-ANAGENNHSH 3-4 4KARTERADOS-ANAGENNHSH 3-4 6

 

THIRA VAILAS OTE NEW

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares