Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 20:15

«Καίει» η μεταγραφή Μανουδάκη

Όταν υπάρχει πλάνο και αυτό εφαρμόζεται, τότε τα αποτελέσματα δεν μπορεί παρά να είναι μόνο θετικά για τον πιο οργανωμένο και προσηλωμένο στον στόχο του. Δεν είναι λίγες η φορές που παράγοντες τουMANOU ORTHIOS ΑΟΣ έχουν δηλώσει ότι πρωτεύων στόχος γι αυτούς είναι η απόκτηση Συριανών ποδοσφαιριστών που διαθέτουν ποιότητα.

 

Φυσικά εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι, καμία ομάδα των Κυκλάδων δεν θα μπορούσε να έχει υψηλούς στόχους όπως αυτούς του ΑΟΣ, εάν δεν συμπληρώσει με ποιοτικά κομμάτια το παζλ του ρόστερ της, έστω και αυτά τα κομμάτια έχουν καταγωγή εκτός του εκάστοτε νησιού.

 

Όμως τι σημαίνει όταν οι μεταγραφικοί στόχοι είναι δύσκολοι ή θεωρητικά ακατόρθωτοι; Τι σημαίνει αν ο παίκτης που θες να αποκτήσεις ανήκει σε μία ομάδα που έχει και εκείνη υψηλούς στόχους; Τι σημαίνει όταν ο παίκτης έχει δηλώσει επανειλημμένος την πίστη του σε αυτήν την ομάδα; Και το σημαντικότερο τη σημαίνει όταν μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι αυτός ο παίκτης είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο;

 

Για τους διοικούντες του ΑΟΣ όπως φαίνεται τα παραπάνω δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, αφού χρειαζόταν μόνο να το αποφασίσουν και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε μία μεγάλη επικοινωνιακή νίκη… έτσι με συνοπτικές διαδικασίες απόκτησαν τον Κυριάκο Μανουδάκη για την ομάδα τους, ο οποίος όντας παίκτης και αρχηγός του Αίαντα την περασμένη Δευτέρα… φοράει τη φανέλα του ΑΟΣ σήμερα Πέμπτη και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα το ερχόμενο Σαββάτο.

 

Γίνονται αυτά; Ναι γίνονται όταν σε μερικά πράγματα υπάρχει διαφορά χάους όλα γίνονται… ο νοών νοείτω.

 

Πάντως πρόκειται για μία από τις πολύκροτες μεταγραφές, αφού στο παρελθόν έχουμε δει παίκτες του διαμετρήματος Μανουδάκη να αλλάζουν στρατόπεδο μόνο κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική σεζόν. Τώρα είδαμε μια τέτοια μετακίνηση να πραγματοποιείτε τον Ιανουάριο και να απασχολεί τα μέσα μόνο όσον αφορά μόνο το διαδικαστικό κομμάτι. Άραγε τα υπόλοιπα σημεία αυτής της μεταγραφής έκαιγαν;

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares