Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 22:14

Αυλαία με το Λάβα - Αναγέννηση

Με το σημαντικό παιχνίδι της Λάβας Εμπορείου – Αναγέννησης θα ανοίξει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος.

NAXOS KATSOULIS new 1Η «πιτσιρικάδες» από το Εμπορείο θα προσπαθήσουν να ανακόψουν τη φόρα του συγκροτήματος του Γιώργου Φακίνου, το οποίο με τρεις συνεχόμενες νίκες έχει βρεθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στις περσινές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων η Αναγέννηση ήταν η ομάδα που πήρε ισάριθμες νίκες στα παιχνίδια των δύο γύρων. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς οι δύο ομάδες παρουσιάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπο, που κάνει το παιχνίδι συγκεκριμένο εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με νέο πρόσωπο στην σύνθεση τους τον τερματοφύλακα Κότσαλο, ενώ επιστρέφει ο Δεμιρτζής και ο Μιχάλης Βάλβης. Αντιθέτως δεν θα τεθούν στην διάθεση του κ. Αρβανίτη οι: Δαρζέντας (τιμ.), όπως και οι Βάλβης Γ. και Καφίρης λόγω τραυματισμών.

Από πλευράς φιλοξενούμενων θα απουσιάσουν οι: Κεραμιώτης λόγω τραυματισμού και ο Μπάκαλος που είναι τιμωρημένος.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο 18/1 στις 12:00 στο Δ.Γ. Καμαρίου. Διαιτητές θα είναι οι: Πάντος, Βάιλας και Κουλακιότης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares