Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 21:17

Πάνοπλοι ΑΟ Πάρου και Ένωση-Κοπή πίττας και γενική συνέλευση στον Αστέρα.

Επαναφορά στην αγωνιστική δράση για τον δεύτερο όμιλο και ο ΑΟ Παρου με την Ενωση διασταυρώνουν τα ξίφη τους, την Κυριακή στις 15.30 στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του νεαρού Ν. Σταθερού, που υποφέρει από βαρύ διάστρεμμα και του Γ. Σιφναίου, που αφαίρεσε με επιτυχία μία κύστη από τους προσαγωγούς η οποία τον ταλαιπωρούσε πολύ καιρό.

alt

Αντίθετα ο τραυματισμός του Χρυσοχού στη προπόνηση της Τετάρτης, αποδείχθηκε επιπόλαιος και ο παίκτης είναι κανονικά στην διάθεση του κ. Τριανταφυλλάκου.

Ο προπονητής της Ενωσης Τ. Κοπανίδης είδε τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά όλη την εβδομάδα και ο Μ. Καράι είναι εκτός πλάνων, λόγω διαστρέμματος.

Μετά από πολύ καιρό στην αποστολή συμμετέχει ο Φ. Αλιπράντης και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, είτε στο αρχικό σχήμα είτε σαν αλλαγή.

Οι γηπεδούχοι ξέρουν ότι με νικηφόρο αποτέλεσμα σχεδόν κλειδώνουν την δεύτερη θέση, ενώ και για τους φιλοξενούμενους, που έχουν 10 βαθμούς, PAROS ENOSH NEWέναντι 13 του ΑΟ ΠΑΡΟΥ, το ματς έχει χαρακτήρα τελικού, αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Σουλτάνης με βοηθούς τους κ.κ Μενδρινό και Μουτάφη.

Πολύς κόσμος αναμένεται την Κυριακή στο γήπεδο γι αυτό το παιχνίδι και το Sport Cyclades θα σας μεταφέρει εικόνα και ρεπορτάζ.

Στο μεταξύ το Σάββατο στις 19.30 ο Αστέρας Μαρμάρων θα κόψει την πίττα του, στα γραφεία του συλλόγου και θα ακολουθήσει η γενική συνέλευση, που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares