Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 22:43

Ήττα με ευτράπελα για τη Μύκονο

Απ’ όλα είχε το παιχνίδι στη Μύκονο, όπου οι Τράχωνες πέρασαν με το εντυπωσιακό 5-3! Ωστόσο, η φάση που έκανε ξεχωριστό το παιχνίδι σημειώθηκε στο 70’, όταν οι γηπεδούχοι άφησαν τον Σαπαλίδη να σκοράρει για τους Τράχωνες, μιας και στο 61’ ο Γιογιός της Μυκόνου δεν τήρησε το fair play και σκόραρε (αυτή η φάση έφερε ένταση και περίπου 10λεπτη διακοπή)! Σκηνικό... μοναδικό για τα ελληνικά γήπεδα.

Ο Καρράς στο 51’ από σέντρα του Βλαχόπουλου και ο Βλαχόπουλος στο 88’ από σέντρα του Καρρά (αντάλλαξαν... ρόλους) σημείωσαν τα άλλα δύο τέρματα της Μυκόνου, που έπαιζε από το 65’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παλιούρα. Οι Τράχωνες έφυγαν με σπουδαίο «διπλό», με τον Σαπαλίδη να σκοράρει -εκτός από τη φάση του 70’- και στο 57’, ενώ γκολ σημείωσαν και οι Σαγανάς (13’, 93’), Γούλας (49’).

Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι της Μυκόνου διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των διαιτητών, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Λέτσο στο πρώτο ημίχρονο.

ΜΥΚΟΝΟΣ (Παχατουρίδης-Γούλας): Παλιούρας, Μύρτινας, Φερεντίνος, Καρατζάς, Μπαλής, Καρπαθάκης (72’ Κυπριτίδης), Καμπάνης, Γιογιός (64’ Σαραντάκος), Καρακάσογλου (80’ Χίσα), Βλαχόπουλος, Καρράς.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Ηλίας Καλοπίτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Δάρρας (60’ Μπούκουρης), Γούλας, Μανωλιάδης, Καλλιπολίτης (70’ Κάιδος), Σαπαλίδης (75’ Νικολάου), Μπραντάν, Σαγανάς.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares